Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni en zor günlerimde yalnız bıraktın ya seni affetmeyeceğim..
Ya da keşke sadece yalnız bırakmış olsaydın daha iyiydi gittin yine onlarla muhattap oldun. Benim asla istemediğimi bile bile.. Hainsin işte!
Birgün sakın geri dönmek isteme tamam mı..
Bitti bitti aşk meşk bitti buralarda. Kalmadı.

Bir adam gitti bir kadın doğdu.. Kendini sevmek çok güzelmiş, herşeye yeniden başlamak paha biçilemez..

Aksam hic uyumadan ise gidecegim sabahlardan biri.. Evlenince benim bu is tempoma ayak uydurabilecek misin cok merak ediyorum.

senin bu şirinliğin nolcak böyle?
bir insanın her yeri, her şeyi nasıl bu kadar büyüleyici olabilir?
bu kör aşk beni delirtecek galiba.
bu kadar sevmek normal değil.

o bal dudakların hep benimle olsun.
canımın içi sevdiğim.
her şeyim. <3
her zerrene aşığım mis kokulu aşkım.
seni sevmek öyle güzel ki. zor ama tarifi imkansız bir mutluluk.
onca acıya değdi galiba.
ikimiz de yana yakıla seviyoruz.
vazgeçilmezim.

Şâir'in Dediği Gibi,

Bir Gün Bende Şikayet Ettiğin Ne Varsa,

Ö z l e y e c e k s i n . . . ! ! ! ! !

Sen ne güzel adamsın
Arkadasin icin yaptığınla kalbime dokundun

Sen benim iyiki esimsin seni tanidigim icin cok ama cokk sukrediyorum bugun yine olsun yine seninle evlenirim bi omur seni sevecegimm bitanecik esim seni seviyorum

Beni sen buldun. Bunu sen baslattin. Neden bu geri cekilmen. Gizlice takip etmekle olmuyor. Beni arayacaksinn

Gunlerce kafalari yedim bana soyledigin seye kallavi cevap veremedim diye. Bugun firsatini buldum yapistirdim her seyi. Biliyorum bana küstün. Daha da konusmazsin. Hakkindir yersiz konusma oldu uzerinden zaman gecince. Aslinda o gun bunlari soylemeliydim. Ama ne yapayim ters kose olunca kafam calismadi o an, anca boyle icim sogudu konusmasam catlardim. Oh sefam olsun bu gece rahat uyuyacagim.

Ailemden uzaktayım ve sevdiğim adamla dahada uzağız, aramızda bir okyanus var..öyle bi uzaklıkk...Günlerim özlemekle geçiyor tüm sevdiklerimi. Ve ben seni çok özledim herşeyim..

sana hakkimi helal etmiyorum. dengesizliginde bogul. gun gelecek benimle karsilasinca pismanligini yasayacaksin. ben akrep burcuyum o intikam ainacak senden

Çabuk gel aşkım bekletme özlüyorum seni zor geçiyor günler diyet filan gelsen de çılgınlar gibi yemek yesemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…