- 29 Kasım 2016
- 3
- 1
- 86
- 32
Ve tekrar o güçlü kızın doğacağının müjdesini veriyorum sanaNe olurdu yüzüme baksaydın? Ne olurdu sanki bir tebessüm etseydin. Benim acım seni mutlu ediyor, hem de tatminkar bir mutluluk. Kendini ultra yakışıklı falan sanıyorsun ama inan değilsin, sadece benim gözümde öylesin... Biliyor musun, sen daha önce sevilmemişsin, sevilseydin eğer benim yaptıklarım sana bakışım yıkılışım egonu tatmin etmezdi. Aksine sevgime saygı duyardın.
Ben dün o ayağımın altındaki beton zemine gömülmek istedim, beni oraya gömsünler istedim. Ellerimi ayaklarımı bedenimi ben kendimi hissetmedim. Orada o an yok olmak istedim. Bak yine göz yaşımla yazıyorum sana. Ben güçlüydüm ben bu yaşımda neleri atlattım bilmiyorsun. Ben koca koca insanlarla karşı karşıya geldim, ben kimseden lafımı çekmezdim. Ben güçlüydüm ben yıkılmazdım. Ben neleri atlatmıştım. Okyanusları aştım da senin aşkınla derede boğuldum. Çaresiz gibi çocuk gibi kimsesiz gibi çöktüm yere ağladım... Ve sen o gözyaşlarımın tek bir damlasını hak etmiyorsun...
Allah razı olsun çok teşekkür ederimVe tekrar o güçlü kızın doğacağının müjdesini veriyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?