Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatım aşkım bunu biliyorsun ama olsun ben seni çok seviyorum herşeyden çok anla bunu senin için neler yapıyorum farkında değilmisin aşk iyiki hayatımdasın

Of aşkım yaaa
Ösledim seni bitsin artık işinde az sohbet edelim,Birbirimize cilve,naz yapalım
Evimizden konuşalım. .
Hayaller kuralım. .
Beraber yapacaklarımızı konuşalım. .

Neyse senin işin bitene kadar bende kendimi oyalayayım bari

Şuan yüzüne soyliyemediklerimi buraya söylüyorum anne neden anne neden ben hiç diğer evlatlar gibi olmadım neden beni hiç sevmedin ve sen hiçbir zaman evlatlarını düşünmedin ben kuçuk yaşta aile mi kaybettim hayattaki tek hayalimdi sabah uyandığımda sen ile babamı görmek sen birgun benı gerçekten sevdinmi seninle ilgili hatırladığım tek şey azarlamak ve beni dövmem anne anneler evlatlarına kıyamazki ama sen beni hiç sevmedin ben 2 yaşındaymışim sen babamdan ayrılırken ve şuan ben 25 yaşındayım bigunde evlatlarını düşünseydin ama senin aklın evlatlarından başka herşeydedi sen kendine anne deme o güzel makamı sen haketmiyo sun 15 yaşında beni evliliğe ittin sırf senin evli olduğun adamla sen daha iyi yaşa diye 15 yaşında beni başından defettin ha allahtan iyi yere düştüm eşim çok şükür gayet iyi anne bende anne oldum ama senin BANA YAŞATTIĞIN HİÇ BİRŞEYİ BEN EVLATLARIMA YASATMİYCAM VE ANNE SANA SON SÖZÜM HAYATIN BOYUNCA SADECE BENCİL. OLUP KENDİNİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN V BANA HİCBİR ZAMAN ANNELİK YAPMADIĞIN İÇİN SENDEN NEFRET EDİYORUM NEFRET EDİYORUM eğer bakamiycaksan anne olmiycak san Dogurmasaydin SANA TEK SÖZÜM KEŞKE SEN BENİM ANNEM OLASAYDİN HEP BAŞKALARININ ANNELİĞİ NE ÖZENDİM KEŞKE SEN BENİM ANNEM OLMASAYDIN

Bir insandan hem nefret edip hem de nasil sevebilir insan bana onu ogrettin. Her seye rağmen seni bekliyorum. Gel unutalim her seyi gel tut ellerimden..

Ne olurdu yüzüme baksaydın? Ne olurdu sanki bir tebessüm etseydin. Benim acım seni mutlu ediyor, hem de tatminkar bir mutluluk. Kendini ultra yakışıklı falan sanıyorsun ama inan değilsin, sadece benim gözümde öylesin... Biliyor musun, sen daha önce sevilmemişsin, sevilseydin eğer benim yaptıklarım sana bakışım yıkılışım egonu tatmin etmezdi. Aksine sevgime saygı duyardın.
Ben dün o ayağımın altındaki beton zemine gömülmek istedim, beni oraya gömsünler istedim. Ellerimi ayaklarımı bedenimi ben kendimi hissetmedim. Orada o an yok olmak istedim. Bak yine göz yaşımla yazıyorum sana. Ben güçlüydüm ben bu yaşımda neleri atlattım bilmiyorsun. Ben koca koca insanlarla karşı karşıya geldim, ben kimseden lafımı çekmezdim. Ben güçlüydüm ben yıkılmazdım. Ben neleri atlatmıştım. Okyanusları aştım da senin aşkınla derede boğuldum. Çaresiz gibi çocuk gibi kimsesiz gibi çöktüm yere ağladım... Ve sen o gözyaşlarımın tek bir damlasını hak etmiyorsun...

yeter be kaynana yeter düş artık şu evlatlarının yakasından evlatlarını kıskanmandan sürekli para para demenden sırf kendini düşünmenden bencil olmandan bıktım artık

Ve tekrar o güçlü kızın doğacağının müjdesini veriyorum sana

Hic ama hic kiyamiyorum sana. Ama bir yandan cok kiziyorum. Sen benim mucizemsin biliyorum. Beni cok degistirdin. Bu kadar degistiysem sebebim sensin. Cok seviyorum seni ben. Zaten bu kadar sevmesem sana karsi bu kadar yumusak olamazdim. Herkes ayni seyi diyor sevdigim. Cok yumusaksin ondan boyle oluyor diyorlar. Onlar senin gozlerini gulusunu gormediler ki sesini duymadilar ki. Duysalar gorseler boyle diyemezlerdi. Nasil buyulendigimi bilirlerdi. Senin sevgi dolu yuregini bir hissetselerdi bir an bile sensiz olamayacagimi anlarlardi. O sert bakislarinin altindaki kucuk yaramaz cocugu bilselerdi beni anlarlardi. Bilmiyorlar ki. Bu yuzden de kimse beni anlamiyor iste...

Aramızda insanlar var, hayatlar var. Kimse üzülmesin diye üzülen olduk. Keşke aşk acısı olsaydı sadece, çok daha büyük acılar yaşattın bana. Ölsemde kurtulsam bile diyemiyorum, öldükten sonra başlayacak asıl azap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…