Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine cok yorulacaksin bugun. Seni yoranlari dovesim var! Yat dizime oksayayim o saclarini sonra opeyim her bir telini gecsin yorgunlugun...

Adı batasıcalar varya ah o hayatımı çekilmez kılan iki kişi hele de dişisi nefret ediyorum onların lüksleri için sen çalış didin yesinler ben sürüneyim bu nasıl iş bende biraz keyfini sürmek istedim çok bişey değil hakkımı istedim onların yüzünden seninle ilk tartışmamızı yaptık 10 senedir ilk kez belki hakkımı aradım diye suçlu oldum. Maymun gözünü açtı derler bilirmisin?

Seni ihmal ettiğim, ve uzun zamandır yanında olamadığım en kötü gününde seni yalnız bıraktığım için çok üzgünüm.inan isteyerek olmadı.Ben kendimle meşgulmüşüm meğer. Ne güzel arkadaştık biz oysa... Umarım hayatında bana yer vardır.

birine sırtını yaslayıp "oh" diyebilmek, omzuna başını koyup güvende olduğunu hissetmekmiş huzur.
teşekkür ederim şiir yürekli adam...

Hayatımda ilk kez birine bu kadar taviz veriyorum, uzun zamandır hissetmediğim şeyler hissediyorum.
Lütfen beni pişman etme olur mu?

Ünv.den kız arkadaşım Büşra...Yediğimiz içtiğimiz birdi senin sayende tesettüre girdim sayende namaz kılmayı öğrendim.
Ne çok güler espiriler yapardık.
Bir anda ne oldu da benimle konuşmayı bıraktın? Ne yaptım? Kaç kez sordum bir cevap vermedin... Hiç konuşmadık karımla konuştun ama benimle uzak kaldın.
Beni bu kadar uzdugun için mutlu oldun mu?
Hala numaran duruyor. Ama şu an siliyorum.
Hakkımı helal etmiştim zaten.
Bunu oluyorsan da sana mutluluklar hayırlı ömür dilerim.

Günü geldiğinde hesabını sorucam canım.
Şuan sabır zamanı benim için.
Kusura bakma, canımı çok yaktın.
Hesabını sormam mı sanıyosun?

Anne... Keske bana veremediğin sevgiyi anannesi olarak kızıma verebilen bu kadar bencil kendini durunun biri olmazsan geri evladına bakmalısın torununamı bakıcan300tl para İÇİN bu kadar dusurmeseydın kendını keske

Kayınvalıde... Keske evlatların arasında ayrım yapmasan basın dara dostunde hep olun kostu bunları göz onunda bulundurup söylesen kelimelerini keske kocamın kalbini bu kadar kırmayayım

Kocammmmmm... Hayatımda tanıdığım en mukemmel en temiz kalpli insan ilk günkü askla seviyorum seni (geri ben bunu kocama sürekli soluyorum ama) buralarda yazım dedım :)

Mesajlara cevap vermeyen, dönücem deyip dönmeyen insanlardan soğuyorum, çok sinir oluyorum.
Bu kadar zor ne var çözemedim. Küçücük şey sıkıntı gelen insanlara ezelden beri sinir oluyorum.
Seninle iletişime geçen bir insanı kale almamak bana göre hiç hoş değil, o an olmaz yarın dönersin ki bu da millete garip geliyor anlamadım, bana göre cevapsız bırakmak daha kötü.

Anne, kırk yılda bir yorum yapıyorum şu aile içi meselelere bizim aramızda kalır diye sen de gidip söylüyorsun ya ailene seninle bir şey paylaşılmıyor gerçekten.. Gün olur bir sinir anında(ki sizin sülale sinirli) sen veya başkası Vind de böyle demiş der laf olur bir şey olur ki aralarında bile konuşuluyordur belki, sonuç olarak gereksiz bir sıkıntı çıkar ortaya benimle ilgili. Herkes her şeyi yanlış anlıyor zaten. Düşmanın mıyım çözemiyorum bazen.
Eskiden bu mesele yoktu pek ne söylesem kötü yere çekme, büyütme vardı azaldı gibi ama bu çıktı şimdi de, yani biliyorum aslında fazla bir şey paylaşamayacağımı seninle ama istiyorum demek ki, deniyorum.. Bazen de susmak zor geliyor anlatınca sürekli.

sen evime gelsen de,gözümün içine bakıp tekrar tekrar rahatsızlıklarımı eskisi gibi söylememi beklesen de artık susacağım...
yoruldum anlatıp dinleyerek, anlamaya çalışarak sizi,
gönlümü yormaktan başka hiç bir şeye yaramayan bu kısır döngünüzden...
varlığınıza-yokluğunuza eyvallah deyip geçmekten.alçakgönüllü olup,ya olur napcan deyip her seferinde o umursamazlıklarınızı unutmaktan...
ve her seferinde umutlarımla başladığım halde daha sinirli ve mağlup çıkmaktan bu ilişki yumağından...
ben yokum artık diyorum hoşçakalın.hiç olmamış gibi gidiyorum hayatınızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…