Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok özledimmmm babam seni. 5 yıl olmasına rağmen hala burnumda tütüyorsun. Kızıyorum kendime ve sana. Neden yıllarca el gibi olduk. Neden baba kız olamadık. Neden hep uzak durduk birbirimizden. Heleki evlendikten sonra iyice uzaklaştın benden sanki yoksa banamı öyle geldi. Şimdi sen gittin ya senden sonra hayatım öyle değişti ki asla yapmam dediklerimi yaptım. Senin sevmediğin bir adım uzak durduğun benimse vazgeçilmezim olan insanlar bir anda el oluverdiler. Neden mi? Çünkü senin gerçek yüzlerini bildiğin benimse cahilliğimden kabullenemediğim gerçekleri bende gördüm. Sen haklıymışsın babam . Keşke sen yaşasaydında ben gene sana uzak olsaydım. Ama geldiğimde sesini duyup,yüzünü görseydim. Senin yıllarca çektiğin sıkıntıyı , dillendiremediklerini maalesef ben birebir yaşar oldum. Belki de sana kızdığım için seni anlamam için Rabbim bana gerçekleri gösterdi gösteriyorda. Neden gelmiyorsun rüyalarıma kızgınmısın bana . Rahat uyu babam. Bilesinki emanetin emanetimdir. Her nekadar beni üzsede. Her nekadar bana kızsada ben onuhiç bir şekilde mutlu edemesemde başımın tacı o benim. Ne güzel kimseye muhtaç olmadan gittin. Bir kuş misali tek avuntum bu inanki. Mekanın cennet olsun. Orda kızına ,anana,babana,kardeşlerine kavuştunmu acaba. Rabbim sana ve tüm ölmüslerimize rahmet eylesin.

Çıldırcam, bu tavırlara gelemiyorum ya.
Her şey neden benden bekleniyor? Mesaja cevap vermemenin manası nedir?
Kavga çıkaracağım ya da laf atacağım artık çok zorlanıyorum.
Öyle de soğukluk girecek iyice, insanlar doğruyu anlamak yerine anca tavır alırlar!

Öğrendim ki kasım ayında sevgilin varmış, ayrılmışsınız. Bana benziyormuş tıpkı ben gibiymiş, uzun inceymiş. Onu sevdin mi?.. Doğru söyle kırılmam... Ben nerden bilebilirdim ki yakın tarihte ayrıldığınızı bilsem hiç aşkımı itiraf eder miydim? Çok canım yanıyor ölüyorum ben sana ölüyorum ben yaşamıyorum ben ölüyorum canım yanıyor.........

Özledim seni. ne kadar da ironik değil mi çok geçmedi üzerinden aslında. sakalların yanaklarıma değeli çok olmadı ellerinin sıcaklığı halen ellerimde. sen yanaklarmdan öptüğünde ben o an öldüm ama sen görmedin anlamadın bilmedin. sana yazamıyorum işte ama bil ki delice aşığım sana. zaman geçiyor ama unutamıyorum

Bu sınav stresinden bıktım usandım.YGS senden korkmuyorum sen benden kork.

baharin kokusu geldi senin yasidigin sehre. Ayni guzel havayi soluyoruz 10 dakikalik mesafe arayla. Ne olurdu beraber solusaydik o havayi ?

şuan burada olmak istemiyorum . Bütün hevesimi kırdın sayın müdürüm bende ki çalışma şevki bitti gitttiiiii.

Anne ya.. Ağzımı bile açmayayım mı, hiç bir şey konuşmayayım mı şimdi

Canim,
Biz seninle arti ve eksi gibiyiz. Cok cok farkli degiliz ama sen tam bir kecisin. Sana uyum saglamaya calisiyorum. Biliyorum sen de bana uyum saglamaya calisiyorsun. O hayir ve olaz, ben yapmam dedigin herseyi tek tek yapmis olman bile bi cok seyi gosteriyor aslinda. Alisamadim ama sana. Veya bu duruma. Hala alisamadim. 7 ay olacak. Hala sanki daha dun tanismisiz gibi. Aslinda sen benim hakkimda artik cok sey biliyorsun. Bende senin hakkinda. Peki ama insan hic mi alismaz?

Belki de alisiyorum da farkinda degilim.

Aman neyse.

Simdilik bu kadar. Ne anladin bu yazdigimdan bilmiyorum. Kafam o kadar daginik calisiyor ki. Bi fikri dusunurken, bir digeri aklima geliyo, sonra ikisini birden dusunmeye ve onlar birbirine baglamaya calisiyorum falan.

Neyse iyicene corba oldu.

Optum simdilik :))

Doğada hic bi şey kendisi için yaşamaz.
Ağaçlar kendi meyvesini yiyemez
Rüzgar kendisi için esmez..
Biz de birbirimiz için yaşıyoruz.
Herşeye karşı....
Adamım benim...

Mutluluk nedir bilirmisin.Mutluluk huzurdur aslında. Ne para ne pul benim için sadece sağlıktan sonra huzurdur mutluluk.Siz hiç kalabalıklar içinde yalnız kaldınız mı? Ben öyleyim aslında şu anda tamda burda. Dininiz imanınız para olmuşken ve beni sırf bu yüzden çok üzer hale gelmişseniz biliniz ki sizle geçen zamanıma, acıyorum. Aslında ciğeri 5 para etmez insanlarmışsınız. Ve ben yokluk içinde yaşarken demekki hep öyle kalmamı istediniz. Ve benim sıkıntılarımdan zevk almışsınız. Yazıklar olsun ki bana ben bunu anlamamışım. Ve Allaha yakın benden uzak olun mümkünse.

Bir zamanlar arap bir sevgilim vardi. Saat 2de durakta olurum deyip geç kalinca da 'sen beni yanliş anladiiiiin,alby!...ben 2 saate durakta olurum demistim' der,karşi tarafa özür diletirdim.
Ama allahin sopasi yok işte
Aynisini bugün sen bana yapiyorsun!
Hiç de dalga falan gecmedin,gayet ciddiydin aslinda söylediginde. Ama kalbimi kirdiğini farkedince hemen 'saka yaptım,sen sanirim yanlış çevirdin' diye beni haksiz konuma getirmeye calişıyorsun!
Şimdi sana 'ben de Alby'de böyle döndürürdüm cümleleri,hataliyken' dicem, 'siz cok yakisiyordunuz , bence tekrar biraraya gelmelisiniz' tribi atican,bi de oradan haksiz konuma düşecem :))
İcimden bir ses
Her halükarda günün sonunda özür dileyenin ben olacağimi söylüyor...
Pooooffff

Söz gümüş ise sükut altındır der geçer giderim o anlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…