Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni okadar çok seviyorum ki sana bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Sensiz ben gerçekten hiçim. Sen varsan ben nefes alabilirim. Sana gelecek bana gelsin .

Sen olursan herkes yuz donermis sevdigim. Sen yanlis insanmissin. Guluyorum sadece. Sen yanlista olsan ben seni bin dogruya degismem! Rabbim yolladi seni bana. En ummadigim en caresiz animda cikip geldin. Hayatim darmadaginikti sen geldiginde. Karanligima gunes olarak yolladi seni Allah! Sen bana Rabbimden gelen bir hediyeyken hediyemi elimin tersi ile nasil iterim? Ben Rabbime sonra ne derim? Sadece seni istiyorum. Isteyen kalir hayatimda istemeyen defolur gider! En guzel gercegim benim. En guzel dua^m! Simdiden hazirim yasayacagim sikintilara. Tum yuregimle yanindayim.

Serkan burada senin için atan bir kalp var. Ama sen beni hiçbir zaman fark etmedin beni. Hep başkalarındaydı ilgin.Benden daha güzelleriyle ilgilendin. Sana cesaret edip söylemedim. Ama şimdi söylüyorum seni seviyorum. Hayatımı sana adamaya hazırım.

Seninle olmadigim her an seni cok ozluyorum. Caresiz gorunmemek icin sana soyleyemiyorum ama ben seni cok seviyorum. Suan yanimda olmani, sana sarilip, seni opmeyi cok istersim. Askim
Seni seviyorum. Seni karsima cikaran Allah'ıma sukurler olsun.

Canim benim. Seni cok cok seviyorum

Napıcaz biz senle adam! Şuruba kus fitile ağla. Nasıl düşücek bu ateş? 10,5 aylıksın ama parmağında döndürüyon bizi azcıcık boyunla.
Banyo da kafaya şor şor su döken anneleri anlıyorum bunların keyfini beklersen oooooo
Attım fitili gitti

Naparım diye düşündüm dün gece. .
Naparım? eğer biz olamazsak napıcam?
Bir sarılmayla halledilecek sorunlar yüzünden beni böyle üzmene değmezdi üzüldüm evet ve dün gece ciddi ciddi oturup düşündüm bu iş olmazsa ne olacak diye. . .
Asla çocuğuma hanne meryem ismini yada ömer yahya ismini koymazdım çünkü bu bizim hayalimizdi seninle hayallerimi başkasıyla yaşamak sadece yaraya tuz basmak olurdu. .
Uzanmalı koltuk almazdım evime aklıma hep senin uzandığımızı hayal ettiğimiz geceler gelir çünkü aklıma. .
Yaşadığın semte gelmek isterdim bir mezarlığı ziyaret etmiş gibi. .
adını,boyunu,huyunu, suyunu hiç kimsede duymak istemem. . .
Seni unutmam bilmiyorum ne kadar zamanımı alır ama acım baki kalır. .
İnşallah bi kaç ay hatta hafta sonra biz nişanlı oluruz ben gözlerine bakabilirim. .
Somra evleniriz ve ben sana bak o kavgamızda bu satırları yazmıştım derim aşkım seni seviyorum senin için emek harcıyacağım söz veriyorum senin için elimden gelenin fazlasını yapacağım aşkım

Biliyorum yanlış, belki çok kötü olacağız, muhtemelen sandığım gibi de değil hiç bir şey. Ama konuşasım geliyor seninle.

Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur?
Gözlerine bakınca dünyalar benim olur!
Nasıl nasıl nasıl özlemişim?
Hiç farkinda değilmişim

hayatimin anlami biliyorum seni cok uzdum ben hatamı anladım lutfen bitir artik bu kirginligi kuslugu 1 ay oldu bana yabancisin bu cok icimi acitiyor sana dokuna bilecek kadar yakınım ama sende bana bir o kadar uzaksin ALLAHİm sesimi duy artik icimdeki yangını söndür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…