Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin yüreğini bilmem benimki çok fena yanıyor

eşim ve ailesi... yaacaklarımı söyledim ama anlaşılamadım. 4 yıllık evliliğim boyunca eşimin bana yalanları ailesinin bana laf sokmaları... sonra da senin yüzünden oldu bunlar diyip kenara çekilmeleri... eşimin 7 ameliyatında ziyarete gelmeyen ana-baba-kardeşini ben istemedim sanane demesi benim ailemin ona hastabakıcı olması. onun kardeşinin doğumuna bana yalan söylerek gitmesi..uzaktan bakıldığında aaa nolmuş ki kardeşi tabi gidecek bu gelin de ne yapıyor denmesi.. benim evlilği kurtarmak için onlardan konuşmayalım deyip adım atmam ama eşimin onlarla bana hiçbir şey yapmamışlar gibi konuşması o kadının çocuğunu sevmesi ve benim içime sindirememem.. ailemin tüm geri kafalılıkla sen sus geçer demesi... ve daha bir sürü şey.. ağlamak istiyorum yırtınmak istiyorum.. mutsuz edenin mutlu olduğu bu dünyayı anlamıyorum.

babama olan kinim yuzunden bende birgun cezalandirilmaktan korkuyorum acaba benim evlatlarimda bana oyle yaparmi ? ama annem icin hic oyle seyler dusunmuyorum. onun duasi bana yeter diyorum, ama yinede ... vicdan ....

Ben bir şeyi direkt söyleyince kızıyorsun bir ton ki normal bir şey söylediklerim, olması gereken şeyler bir çoğu, ama aynı konuda mazlum durup(senin gözünde) sadece hissettirince acıma hissiyle hareket ediyor aksini yapıyorsun anne. Hoş bir şey mi bu? Ne farkediyor ki. Ya ben ki senin kurguladığın biri değilim hiç. Gerekeni söylüyorum işte normal bir dilde. Her şeyi kötüye çekmekten çok hoşlanıyorsun.
Ki bilerek yaptığım bir şey de değil o çekinme durumu, ben aslında oynamıyorum sadece sana söylemek istemediğim vakitler oluyor çok gerekli değilse, sıkılacağımı tahmin ettiğimden konuşmamaya çalışıyorum çünkü tahmin ediyorum davranışını.
Çok yanlış davranıyorsun.. Kendimi bildim bileli...

''Desem ki sen benim için, Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin! ''

Ay lütfen sil o fotoyu...
Bana göstericem diye ne hallere düşüyorsun

Ya da,ya da silme herkese rezil ol

Anne, ufacık ama gerçekten ufacık bir konuda nasıl, niye küfredersin???

Rabbim sana muhtaç etmesin beni...

Hala eve giremedim sokakta gezmekten sıkıldım arabanın içinde oturuyorum.

İşten ayrılmışsın, kendin mi ayrıldın çıkarıldın mı bilmiyorum, işyeri küçülmeye gidiyormuş falan. Sen de kendine iş kuracakmışsın bişeyler bişeylermiş. Bunu duydum arkasından evimizin olduğu semte göreve gittim. Her yeri bilen cin gibi şoförün bu sefer yeri bulamayası tuttu o evin etrafında döndük de döndük.

Eskiden olsa işsiz kalırsın falan diye üzülürdüm senin için. Ama öğrendim artık, sen işini bilirsin, beni o kadar yormak pahasına bırakmadığın işi şimdi bıraktığına göre vardır bir hesabın. Ama allah hesaplayanların en adilidir, ben artık sana dair bişey duymak istemiyorum. Yeter ne güzel tam unuttum diyorum yine geliyosun.

Eve gidip bişeyler yiyip nargile içmeye gidecem tek başıma. Neyse ki bizimkiler bugün evde yok, annem böyle senin yüzünden durgunlaştığımı görse döve döve eve götürürdü beni.

Ahahaaaaaa sıkı takipçilerim varmış

burda da rahat yok yeaa

Sev de bu kadar belli etme

Kendimi sorguluyorum şu günlerde,

Ne çok şeyler yaşamışız iyi ve kötü. Şuan da son yaşadıklarımıza rağmen aramızın bu denli iyi olmasi beni hem şaşırtıp korkutuyor, hemde sevindiriyor.

Fakat şöyle bir mesele var ki; kendimi çok yorgun hissediyorum. Bu normal mi? Ben kararını veremedim ya da şuan ki yaşadıklarımız normal mi. Bu yorgunluk ne zaman geçer? Bazen bahar mı çarpmaya başladı acaba beni diyorum.

Sürekli yanyana olmamız için artı ve eksiler listesi yapıyorum. Psikopata bağlamış olabilirim bu konuda biraz. Evet eskiye göre çok alkol almıyorum sende farkındasın ve mutlusun bu durumdan ama son zamnlarda yine çoğaltıyorum gibi gelmiyor mu?

Kızımı düşünüyorum falan, diyorum sen değilde bir başkası babası olsaydı ne fark ederdi. Sapıtıyor muyum ben?

Bu haftasonu bana nolur hiç dokunma da yatağa zamplanayım. Yastık ve yorganla sevişeyim. Belki kendime gelirim. Aptalca sorguluyormuşum gibi geliyorda.

Seni çok seviyorum, iyi ol hep mutlu ol lütfen

Sen Konuşsan Ben Dinlesem
Ve Hafiflese Bu Yüreğimdeki
Ağırlık ...

Sen şimdi kızıyorsun anneme. Gitti, yeni bir hayat kurdu diye. Ne yapacaktınız? Birbirinizin arkasından yas mı tutacaktınız? Herkes kendi yoluna gidiyor da, hırpalanan neden biziz? Gelmişim 23 yaşıma anneme gitmek için senden izin mi alacağım? Ne demek anneme göndermemek? Kadına hasret göçeceğim bu hayattan sonra vebali senin boynuna. Bunu anlamıyor musun? Hem sen sütten çıkmış ak kaşıksın değil mi? Duyduklarım, bildiklerim beni nasıl büyük bir şoka sürükledi bir fikrin bile yok. Bana karışmayın. Siz önce kendinize yardım edin. Beni de rahat bırakın. Ben istediğimi yapar, istediğim yere giderim. Yeter artık.

bana gelecegin gunu sabirsizlikla bekliyorum. bu kez gercekten daha ozel daha tutkulu gececeginden eminim. bana soyleyecegin seyleri de merakla bekliyorum.

Seni seviyorum askimm. Bu gece son gecemiz. Sonra biray ayri gayri. Nasil ozleyecegim seni Allah biliyor.

Aslinda birkac soru sorabilirdim. Kafami netlestirecek cevaplar da alirdim buyuk ihtimalle. Korktum galiba gelecek cevaplardan. Bir turlu dillendiremedim. Insan git gide daha korkak oluyor. Olgunluk gibi de guzel bir isimle adlandiriyolar bunu. Oysa deli cesaretiyle goguslemek gercekleri, her seyden daha aci ve tatli. Ama bi yerden sonra bunye istemiyor acinin da tatlinin da fazlasini galiba. Ya da hepsi safsata ve bu gecici bir donem. Yine baharda ciceklenecegiz belki de kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…