Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen baskıyla üste çıkıp kendini haklı göstermeye zorladıkça benim de inatlaşasım susmayasım geliyor.

O'na...
Allah belanı değil tez zamanda selanı versin....
Üstüne toprak atmak ta beni aldattığın o kadına düşsün ...

Ben de mezarına tüküreyim

Çok tuhafsın ya değişik bi adamsın. Beni özlediğini ifade etme yöntemin çok başarılıydı

"Ben ona dedim ki bütün kuslar tünedi Göğsümdeki tek kanatsin "

'Hikayemiz farkli sonla bitsin isterdim' yazmissin
Ama ben elimden geleni yaptim cocuk
Hakettiğinden çooook daha fazlasini yaptim,bunu sen de farkindasin!
Nasil elimde pankartlarla seni karşilamaya geldiysem elimde hediyelerimle seni uğurlamaya da gidecektim tabii ki...
Eğer bunu haketseydin!
Yine de tesekkur ederim hersey icin...
ismimiz disinda uyumlu tek bir seyimiz olmasa bile seninle anlaşmaya çabalamak da guzeldi...
Dilinden, dininden,siyasi görüşünden, düşünce biciminden,bağnazlığından,ataerkilliğinden,kıskançlığından, burcundan,müzik zevkinden pek haz etmesem de seni cidden coooook sevmiştim
Ve ahlak anlayişinı...

Altyazilifilmizle' den film actim diye bana 'telif hakki'yla ilgili nutuk cekip bir film icin parayla üyelik alman , 'ailene saygi duyuyorum' deyip beni erkenden eve göndermen, kiliseden çaldigim gülü 'o isanindi' deyip almaman:))
Hayatima girmiş ve girebilecek en ahlak sahibi en iradesine hakim insan sensin:)
seni çooook seviyorum benim özgür kuşum
Umarim bundan sonraki hayatinda karşina hep iyi insanlar, iyi firsatlar cikar
Coookk mutlu olursun
Ve insallah seninle yollarimiz bir daha asla kesişmez!

Anne ben sana ne diyoruuum, sen bana ne diyorsun...
Haklı çıkmak için o kadar çok lafı dolandırıyorsun ki, çok inatsın, anlattıklarımı anlamamak için direniyorsun...
Sen böyle yaptıkça ben de inat ediyorum arada, kuruyorsun resmen kafanda bazı şeyleri.
Ayrıca ben herkese her şeyi anlatan, çok iletişim halinde olan biri değilim ve sen beni insanlara da çok yanlış anlatıyorsun.
İyi kalplisin tamam ama ileride anne olduğumda sana benzemekten çekiniyorum maalesef.
İmkanım olursa psikolojik destek ile yürütmeyi istiyorum hatta o sürecin öncesini ve sonrasını...

Son düzenleme:
İçimde kalan az bir şey değerinizi ve sevginizi de bitiriyorsunuz. Yapmayın...
Ben sizi sevmek istiyorum, aramız her zaman iyi olsun birbirimizin arkasında olalım istiyorum ama siz böyle baskı yaptıkça, söz geçirmeye çalıştıkça, hep kendi dediğinizi yaptırmaya çalıştıkça soğuyorum sizden. Yapmayın ne olur yapmayın...

Karşındaki dinlemek anlamak, empati kurabilmek bu kadar mı zor? Tamam benim gözümden bakamıyor olabilirsin kızmam, peki neden anlatılmak isteneni değilde anlamak istediğini anlarsın? Niye kendimi bu kadar değersiz hissettirirsin? Ben konuşmak rahatlamak istiyorum, ben anlatmak istedikçe senin yanlış anladığın cümlelerim dağ oldu içimde, hiç mi görmüyorsun gerçekten, hiç mi?

Senden sonra 23 şehir gezdim.
3 kilo aldım.
Saçlarımı 6 kez boyadım.
Dünya bilmem kaç 365 günde bilmem kaç dönümünü tamamladı.
Darbe oldu.
İhtilal oldu.
Barış gelmedi.
Savaş bitmedi.
Seni özledim.
Iltica edecek tek yer bulamadım.
Gittiğim her yerde senden bir nefes bıraktım.
Belki yürürsün aynı sokakta.
Ayak izime denk düşer ayak izin.
Belki saçına değer nefes.
Belki sen de bir gün özlersin diye, seni uzakta bıraktım.
Seni uğurladım.
Sana kavuştum.
Seni terk ettim.
Bilmem kaç kilometre yol gittim.
Evren kaydı.
Sen göğüs kafesimden milim kaymadın.

O kadar yıldan sonra bitmesi çok acı.. Benim daha seninle yaşamak istediğim yıllarım vardı halbuki. Biliyosun dimi ben seni çok sevdim.. Yine biliyosun dimi bu kadar sevilmiceksin ya da bi başkasını beni sevdiğin gibi sevemiceksin.. Çünkü hep aklına gelicem! Çünkü vicdanın seni rahat bırakmıcak. Ama o gün bu benim umrumda bile olmicak. Ama şuan çok üzgünüm. Lanet ve iğrenç ötesi bi ilişkimiz oldu sayende! Beni hep en zayıf noktamdan vurdun, bile bile! Bundan sonra benden tek kelime cevap alamıcaksın, sözüm var kendime! Sana aşık o kızı öldürdün sen..
Ve bundan sonra ne yapılması gerekiyosa yapıcam, inşallah uğraşıcam seninle! Bu da tuzu biberi olur iğrenç ilişkimizin. Güzel bi final yaparız..

Seni bugün , düne göre daha çok seviyorum seni herşeyden çok seviyorum kanım canım eşimm

Niye anne? Niye söylediğim en ufak şeye bile zıt görüş belirtiyor ve bu konuda fazlasıyla inatlaşıyorsun? Niye?
Kadının biri bana durduk yere saygısızca davranıyor, onu savunuyorsun deli gibi, bütün gün insanlarla uğraşıyormuş da ben niye insanlarla kavga etmiyormuşum da, ki kavga da etmedim.
Geçen yüzümdeki sivilceden rahatsız olduğumu söyledim de onu bile savundun vücut mikrop atıyor atmasa daha mı iyi diye, ama bunda bile inatlaşıyorsun çok belli. Kendiliğinden görsen ayy nasıl olmuş falan dersin.
Bir gün bir şey söylüyorum, her zamanki gibi zıt görüş belirtiyorsun normalde onu savunmasan bile aradan zaman geçiyor bir sebepten senin o günkü savunduğunu söylüyorum bu seferde ilk söylediğimi savunuyorsun yine deli gibi..
Sohbet niteliğinde öylesine bir fikir söylüyorum ona da yapıyorsun bunu...
Zamanında dostum olan kıza laf söylerken o kötüyken ben o kızla dostluğumu bitirdiğimde onu savunmaya başladın ben kötü oldum.. Niye?
Valla el gibi hissettiriyorsun bazen beni. Senin inadına davranıyorum gibi muamele ediyorsun ki bunu asıl yapan sensin her şeyi yanlış anlayan sensin. Düşmanınmışım da kötülüğünü istiyormuşum gibi davranıyorsun. Ne yaşadın da böyle oldun bilmiyorum ama ben çok bunalıyorum, elimde değil.
Bunlar küçük görünebilir ama çok sık, çok fazla ve büyük bir inatla oluyor...
Bi günde olabilir de, doğrudur de, haklısın de, belki ben yanlış biliyorumdur de.. Ölür müsün...
Anca keyfin çok yerinde olacak da belki.

Hayatımı senden her şeyi gizleyerek yaşamak istiyorum anne. Her şeye mana bulmandan sıkıldım.

Anne çoook yoruyorsun beni çoook...
Allah'ım bir iş sahibi olayım da biraz olsun rahatlayayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…