Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yooo yooo yoooo özlememeliyim
Senin etkin azalmalı.
Geri dönüşü yok.
Hayatımdaki insana odaklanmalıyım.
Biraz ciddiyet ve mantık değil mi? Eveett!

hissediyorum sen benim kocişkom olacaksın
Ve biz cennete devam edeceğini arzuladığımız evliliğimize dualar edeceğiz inşallah can yoldaşım hayat arkadaşım benim

Profil resminden ahtapot gibi seni sardığım o resmi artık kaldır da seni stalklamaya bir son vereyim
Gayriihtiyari bakıyorum ne zaman kaldiracan diye, sık kullanılanlara kaydetmiş telefon artık sayfani

ne kötü bir insansın. hamilenin duası da bedduası da kabul olurmuş sana ne dua ne beddua edeceğim sadece benim hakkımda ne düşünüyorsan iyi kötü bin katı gelsin başına...

gozlerine bakarken carpintim basliyor, bu hallere nasil dusurdun sen beni. naaptin, hangi ara bukadar kaptirdim kendimi, hangi ara hoslanmalarim keyifli flortum birden bukadar derine indi?
ah benim esmer sevgilim, sevmelere doyamadigim.
mutlulugumun derinligini kendime bile itiraf etmeye cesaret edemiyorum nerdeyse, ya buyusu bozulursa..? nazar etmeye yatkinimdir bilirsin, ya bize nazar edersem..?

Kırılmış olabilirim,
Yorulmuş olabilirim, ve hatta yalnız da olabilirim.
Ama yinede mutsuz ve umutsuz değilim.
Nasip der yüreğim, ve şükür der dilim...

Bazen kıskançlıktan öyle saçma tavırlara giriyorsunuz ki hayretler içinde kalıyorum

Söylesem kötü olacaktım, yükselecek bir yer bulurdun yine ama çok belliydi yapmacıklığın

Beni sevdiğini söylemeyeli ne kadar oldu be adam. Bi gün yola gelecek misin. Halim den anlayacak mısın. Gerçekten o günler gelecek mi? Beni çok bunaltıyorsun. Offff ki ne offf. Içimdeki sıkıntı geçmiyo ruhun daralıyo..

3 5 kişi sizin yüzünüzden kendimi delirmiş hissediyorum. Hele sen kenafir karı ağzını bi tutamıyon. 2. Şahış Sen var ya sen sinsi yılan.,bunları yazarak bile içimdekini atamıyorum. Yaşa da gör inş inş inş. Hamile hamile günaha sokuyorlar.. Lüzumsuzlar

Sayın çevrem, var olduğunu bildiğim şeyleri söylediğimde hatta bazı şeyler neredeyse gözünüzün önünde olsa bile psikolojisi bozuk muamelesi yapmanızdan çok bıktım(soyut şeyler değil, öyleymiş gibi durmuş biraz). Yalancı bir insan da asla asla asla olmadım şu yaşıma kadar. Pembe yeşil mor siyah farketmez!
Hani sırf canım sıkılmasın diye avutma girişimde bulunuyorsanız da söyleyeyim; ben olanı duymayı daha çok severim, çocuk da değilim.
Saygılar!

Sana karsi sadakatsizligimi öğrendiginde bile kizmak yerine 'zaten ailen beni istemezdi,üzme onlari' diyen insan...
Bu gece seni cooook ozluyorum
Evet....saat 4 ve butun gecemi cook eski konusmalarimizi okuyarak geciriyorum.
O kadar alistim ki sana, yazmamak gercekten zor.
Bu arada sana olan sinirim... Evet hakliydim kesinlikle. İyi de iradeli davrandim,kokun hala burnumdayken yavru kopek gibi kosmamayi basardim yanina!
ama eski konusmalari da okudukca farkediyorum ki ...
...yok ya...
O zaten yakistiramadigim seyi eminim ki yapmamissindir.
Sen nasil en BOK animda bana güvendiysen ben de sana güveniyorum.
Ha sana yazacak miyim?
Yazmicam güzel kusum, böylesi ikimiz icin de daha hayirli
İnsallah bu geceyi sana mesaj atmadan bitirebilirim...
Umarim ikimiz de cok mutlu hayatlar yasariz ve her zaman soyledigim gibi bu hikayeyi 'tatli bir ani' olarak hatirlariz...seni coook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…