Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babama Allah aşkına bana nefes almak için fırsat ver
anneme ne olur kafanda bunları büyütme
eski eşime Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni

Yumosum az önce seni anlatmaya calistim ama bu yazdiklariim sadece denizde bir damla seni seviyorum iste o mesajim

İnterrailturkey sayfasi bugun bütün storysini senin yasadigin sehre ayrirmiş
Ara ara fotograf atardin ama hic kafamda oyle bir yer canlandirmamistim...insanlar,sokak muzisyenleri, ilginc dili..
Ne kadar da ilgi cekici
Oysa o dilde sadede seni seviyorum,dogumgunun kutlu olsun demeyi ogrenmistim
Pooofffff
Ne kadar da hayalimde yarattigimdan farkli bir yermis..keske gelebilmek icin caba sarfetseydim...
Sana son sarilisimin ustunden tam YEDİ GÜN gecti...gecen sefer iki gunde toparlamistim , niye böyle oldum ben ya
Bana hersey seni hatirlatiyor... Toparlanmam lazim
Toparlanmam lazim
Sana asla yazmamam lazim
Puuuffffffff

Bir kez daha Allah belanı değil selanı versin...üzerine toprak atmakta o beni aldattığın sana para yediren kadına düşsün...

Ben de mezarına tüküreyim

audi otomobiline aşık oldum.
sana da olurum elbet.
önce statü ve para, sonra insanlık.
full mantık. o kadar aşk tutku şehvet dolu bir ilişkiden sonra ateşe değil, bir huzura ve yuvaya ihtiyacım var. tecrübe konuşuyor. =D
bunu sende bulacağıma inanıyorum ki hali hazırda buldum gibi zaten.:)

ben hazırlanayım da yolculuğumuz başlasın o zaman.
resmen yurt dışı sınırlarına çıkıyorum. ilk adım.
senin sayende. sayende nice güzellikler olacak kim bilir... inşallah.

sinir oluyorum kadın sanayeter artık annelik bu değil aç gözlerini etrafına bak. 6 yaşında elinden tutup her yere sürükleyeceğin kızın yok

Anne keşke bir psikologa gitsen.. Ahh ah..
Babam niye hasta olmanı, kötü olmanı istesin ki?? Niye böyle düşmanca düşünceler var kafanda???
Sinirinden söylüyorsun belki ama o kadar bastırarak söylüyorsun ki yani.

Keske gelip barismaya calissan

Keske umutlarım boşa çıkmasaydı . Keşke yaptıklarıma pişman olcagımı cok onceden bılseydım. Keske bu durumun ıcerısınden cıkablseydm .

Nasil seviyorum seni bir bilsen! Bana aci verende sensin acimi dindirende sensin. Bu nasil oluyor sevdigim? Yaniyorum alev alev sanki sen yokken. Allahim bu nasil sevgi cozemiyorum. Ne var sende bu kadar Allah askina ne boylesine beni bagliyor? Ayrilmami soyluyorlar senden. Ah be o cocuksu masum yuregini goremiyorlar ki. O hayran oldugum yuregini tanimiyorlar ki. Ahmet Kaya^ninda dedigi gibi ben gonlumu sana verdim herseyim. Rabbim seni bana nasip etsin. Senle gelen sikintida huzurda basim ustune... ❤❤❤

Garip konuşuyorsun, kendin ömrün boyunca öfkenin alasını yaşıyor ve yaşatıyorsun biri birini deli ediyorsa sen beni etmişsindir, ama benim sinir sistemim bozuk, seni ben deli ediyorum öyle mi anne? El kadar çocukken de ben mi bozdum senin sinir sistemini acaba? Evet daima sen haklısın daima.
Bir şey varsa da bende ne yazık ki sana çekmişimdir.
Normal söylediğim bir şeye ters cevap verip de açıklamaya çalıştığımda karşındakini deli ilan etmen normal olan adamı delirtebilir ama evet.

keşke okusan diye başlamak istiyorum.yada keşke hissetsen :) artık aşık olmam,kimseyi sevemem,yalnızlığımla ölüp giderim en iyisi yalnızlığımı daha fazla seveyim diye inandırdım son yıllarda bu düşünceye kendimi. sonra sen geldin ilk gördüğüm gün üstündeki kırmızı gömleği hala hatırlıyorum.kim derdi bu kız yeniden aşık olacak...her görüşümde boynuna atlamamak için zor tutuyorum.en habiside kokunu duymama rağmen doya doya içime çekememek.o sınıfın ışıkları yandığında gözlerini kamaştırıyosun ya; iç çekiyorum birden kıyamıyorum sana,yorgunluğuna...karanlığa boğasım geliyo her yanı o saniye. kolluyorum işte kendimce :) yaşadığım duyguyu anlatabilmek için muadil kelime bulamıyorum.sadece salakça gülümsüyorum. ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum. o kadar büyük olsun ki bu aşk, o kadar vazgeçilmez ,tutkulu, her gece dua ederken yukardakine Allah'ım sen benim canımı Ç' nınkiyle birlikte al diye yakarmak istiyorum. seni seviyorum. gel artık

Ne kadar gereksiz bir insan oldugunu keske bilseydin. Mahvettin herkesi. Ama asla amacina ulasamazsin! Bunu unut! Keske yuzunede diyebilsem bunlari. Ah keske...

'Beni barda uyarmislardi, turk kizlari asiri kiskanc olur,hep soru sorar demislerdi. Ne kadar haklilarmis'
Ulan g.. herif! Ben kiskanc olsam seni ellerimle o kizla tanistirir miyim? Bara gitmene izin verir miyim? Modernlikle genişlik-genişlikle g.vatlık arasındaki o ince çizgiden kaymadim diye simdi de beni kiskanclikla mi sucluyorsun?
Ve bunu hayatima aldigim en kiskanc insan olarak ve üstelik isminin harfleri bile kiskanc kelimesinin harfleriyle ayni olan, insan olarak mı söylüyorsun??!!
Herneyse...
İlk özrünü laf olsun diye kabul ettim ama ikinci,özellikle de en içten olduğunu düşündüğüm üçüncü özrünü içtenlikle kabul ediyorum.
Ediyorum da...
ne olacak simdi?
Yine basa mi döndük?
Neden yazdin ki? Ne güzel irademe hakimdim,sana yazacagima bu topige,kiz arkadaslarima yaziyor,kendimi tutuyordum!
Tek yaptığın kalbimi karıştırmak
Ve seni çooook sevmemi sağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…