Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tıp bayramın kutlu olsun bal sevdiğim. =)
Hastaların senin o güzel yüzünü gördüğü için nasıl şanslı bilmiyorlar.
Artık sadece kendi içimde diyorum bal sevdiğim mis kokan bebeğim diye.
Zamanı gelince içimden bile demicem bunları.

Bambaşka bir yola girdim. Ciddi bir ilişkinin içinde buldum aniden kendimi.
Eğer o olmasaydı napardım bilmiyorum.

Ahhh ne aşktı ama bizimki... nasıl zordu ama nasıl da güzeldi.

Unutamayacaksın sen de biliyorsun. =)
Üzülme. İnanamıyorsun bittiğine belki de hala.
Ama elbet bir gün olacaktı ve oldu.
Ben de şaşkınım. Ayrı hayatlarımızda mutlu huzurlu oluruz inşallah ikimiz de.
Yaşadığımız onca güzel şeyi düşününce tüm zorluklara, çabamıza, mutsuzluklarımıza, tartışmalarımıza değdi diyorum. Efsaneydi. ^^

ooofff!
sıkıldım artık. gerçekten sıkıldım.
her gün ayrı bir tartışma konusu. mutlaka tartışacak bir olay yaratıyoruz. yeter artık.

huzur istiyorum ben. bana böyle davranma istiyorum. davranamazsın da.

bir ara büyütüyor muyum cidden dedim ama hayır. önemli bir şey bu. böyle yapamazsın. yapmamalısın. haklısın deyip özür dilesen bitecek aslında. ama üste çıkma çabalarındasın. boş boş konuşuyorsun. çıkamazsın üste. sinirim zaman aşımına uğrasın diye de bekliyorsun ama o devirler geçti. aptal aşık gibi davranmıyorum artık. şu olay da istersen 10 ay uzasın umrumda değil. sen hatanı kabul etmedikçe unutmayacağım.

bence artık gerçekten ayrılmalıyız. sadece birbirimizi yiyoruz. ufak tefek şeylerden tartışmaktan fazlasıyla yoruldum. bitme zamanı çoktan geldi.
ama yapamıyorum. sen gitsen keşke.

Senden ne kadar nefret ettigimi bi bilsen. Bi insandan bu kadar nefret edilebildigini sayende ögrendim. Herseyin sahte. Iki yüzlü desem az kalir. Ara ara düsünürdüm, belki degisti, eskisi gibi degil derdim. Ama yalanlarin ortaya ciktikca, baskalarinin da senden nefret ettigini ögrenince ne kadar da hakli oldugumu anladim.
Seninle arkadaslik yapan kisiyi de anlamiyorum. Onu da yalanlarinla yaninda tuttuguna o kadar eminim ki. Yüzünü görmeye, sesini duymaya, yakinimda olmana bile tahammülüm yok.

Güya hal hatir sormak icin aradin. Isim düstü demiyorsun da... Insallah geldigin yere geri dönersin de seni bu kadar cok görmek zorunda kalmam...

"Adını andığımda sıcak akıyor bütün nehirler.Dünyayı dolduran sözü olduran o.
Ve ben ne desem şimdi, benden değiller."

3 seneyi bir anda çöpe attım evet, çünkü sen sadece bunu hak ediyordun.

Pisliğin, kıskançlığın, sürekli kontrol etme isteğin, boğman, aşırı sinirli hallerin beni o kadar yordu ki karşımda ağladığında bile içim buz gibiydi sana karşı. İyi ki defolup gittin hayatımdan, iyi ki attım seni kendimden milyon kilometre uzağa. Senden nefret bile edemiyorum, sana acıyorum sadece.

Bu saatten sonra ne fayda eder ki...Neden azıcıkta olsa cesaretin olmadı ki????

Yasanmisliklar gozumun onune geliyor bazen ..O sekilde bitirmeseydik keske ..Bisey oldugundan degil de icim hic rahat degil..Guzel kalsaydim sende..Eski bir dost eski bir arkadas misali...

Tam iyileşecek gibi oluyorum bi gülme geliyor. Ardından ağlama. Beyin falan hep yandı. Yani diyorum ki sorun sende değil bende. Yok yani olmuyor. Denedim , cabaladim uğraştım. Yok. Geçmişte öyle travmalar yaşadım ki bırakmıyorlar yakami. Güçsüzmüsüm ben de demek ki. Strese gelemiyorum evet haklısın. Doldum ağzıma kadar. Gelemiyorum evet. Saç diplerim sızlıyor o derece etkileniyorum.

Yalnız ben de kirilabiliyorum. Odundan hallice olmam kirilmami engellemiyor. Keşke kirmasaydin yahu.

Midem bulanıyor..Yapmak istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum.Ruhum bu bedende hapsolmuş gibi..Mutsuzum,gelecekten çok korkuyorum...

Uzatıp duruyorsun, sinirlenince de ben sinirli oluyorum. Hıhı evet tabi aynen öyle!

Hayatımın böyle olmasından seni suçlu tutuyorum istemsizce. Gereksiz sessizliğim senin sayende...

Ben hic pazartesi sendromu yasamadim pazartesi seni gormek demekti heyecandi cuma hüzun simdi ne pazartesinin farkindayim ne cumanin

Nolirdu bi pazartesi gunu daha yuregimde kuslar kanat cirpio civildaysaydi

Gecen biri sevdiginden soz edeken ben dolu dolu aski yasadim onda dedi ben seni ne kadar sevdigimi kimselere anlatamadim anca buraya yazabildim iste ne swnin gulusundeki mutlulugu seni gordugum andaki huzuru nede o karsinda oturdugum gunun verdigi mutlulugu oylece karsinda oturdum karsilikli oturduk bir adim mesafede en huzunlu gunumde o gundu bi dahada goremedim seni dunta kucuk diyorlarda o kucuk dunyanin kucuk bi sehrinde bi kere olsun denk gelemedik belkide bi daha hic denk gelemeyecegiz

Seni karsima çikarana milyonlarca sukurler olsun iyiki tanimisim seni guzel insan

duydum ki seninde bazi dertlerin varmis. Bir bilsen senden habersiz seni seven bir dert ortagin var ??

Sana kaç kere dedim su eve fazla eppek al. Eppeksiz doymuyorum. Çoluk çocuk puskevit mı kemirelim şimdi? Yağmur yağıyor dışarı da çıkamıyorum. Maazallah eririm. O değil de pijamayla bir kez daha bakkala gidersem eppegi bedava verecek yeter ki gelme diye.

Açım aç. Ne olacaadi aşk sözleri mı yazacaktım buraya. Aha şeker falan hep düştü.

Şeytana uyup da bu kadar derdi başına sarmasan ne kaybederdin,başına sarmasan ne kaybederdin ?
Bir gunah isledim bin af diledim ustunde durmasan ne kaybederdin ?
Hemen her firsatta bir tokat gibi yuzume vurmasan ne kaybederdin?
Yovvv yovvv gooo goo

Uzun zamandie soylemek istedigim bir sey var bugun cesaretimi toplayip soyluyorum KENDİMİ SEVİYORUM ben degerimi bilemedin ya olene kadar sevilme istiyorum yasattiklarini yasamadan ÖLME

Hani çocukken izlediğimiz sihirli annem diye saçma bir dizi vardı. Orda insanları sihirle donduruyolardı o aklıma geliyor bazen....Ben de öyle dondursam sen dahil herkesi. Senin yanına yanaşsam.. İşaret parmağımla alnından başlayıp burnuna dudaklarına dümdüz insem
Rahatça inceleyebilsem seni doya doya baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…