faturalara kvnin yorumu

Elektrik 100
Su 45
Doğalgaz şimdilik 25..sonra 250..

Dsmart+internet 85
Digiturk 100 kusur

Benim tel 79
Eşimin tel 120

Ev kirası..araba taksidi..kredi kartı borçları..elden yapılan taksitler..+ 2yasında bi çocuk..

Kaynanan masraf görmemiş..

Bize daha fazla geliyor yani sanirim

Elek 60 -80 arası değişiyor su 20 civarı doğalgaz bu ay yakmaya başladık 100 geldi sizinki çokçok iyi kv cimrilikten tuvalete gitmeyenlerden sanırım

Benimde su 36 gelmis ama normalde 25 falan gelir dogalgaz 54 geldi aksamlari actim diye elektrik 40 ile 60 arasi oynar,faturalarin gayet normal kv abartmis.

elektrik 51
su 21 (konyada su çok ucuzdur)
doğalgaz 10
eşimle ikimizin cep faturası toplamı 50
kredi kartı 600 (mutfak dolabı yaptırmıştık taksitle)
internet 51
senin faturalar gayet normal gelmiş.kayınvalide illa burun sokacaksa sokmuş işte.

Çok az bence faturalarınız :S Ayrıca kaynanana ne ya Allahım. Nefret geldi bu kaynanalardan yeter ulan

Ben şokkkkkkk
Bizim faturalarimizi soyleyim normalmi anormalmi sen soyle
Elektrik 190
Su 150
Digerlerini saymayim
Nerde yasiyosunuzz siz evde yasamasaniz yine bu kadar az gelmmmezzZz

Bu faturalardan daha az geleni gormedim elektirikle su arasinda resmen 5 tl fark var cok az gelmis faturalar neyse canim cok gelse bile kv yi ne ilgilendiriyomus onaneki benimki asla karisamaz karismazda zaten omu odiycekmiste karisiyo ya ben gercekten artik bu kv lere dayanamiyorum haa.

Ne kadar az faturalarınız özellikle elektrik internetsiz evmi kaldı artık yav

Herkesin gideri ihtiyacı kendine. 50-55 tl internet faturası bunu ödeme gücünüz var mı önemli olan bu? O kadının yorumu değil.

Hadi bende yazim

Elektrik 50 falan gelir..
Su 27 geldi bu ay..
Doğalgaz 43
İnternet 54
Digiturk 18 tl. Bu aydan sonra 65
Telefon faturaları, benim 35 eşimin 123..

Yazin elektrik 300 den asagi gelmez sebebi klima kullanimi, kisin 150 civari
Su 70 tl
Dogalgaz yazin 20 tl civari kisin 350 tlden az gelmez.
Ve biz evde 3 kisi yasiyoruz biri 3 yasindaki kizimiz hani abartilacak sayida insanimiz yok evde, sizin faturalar cok cok uygun. Maddi gucunuz bu faturalari odemeyi kaldiriyorsa tabiki alin internet. Kaynanaya ne oluyormus o mu oduyor parasini. Hadsiz!

Kaynananın yanında sorup eşini de zor durumda bırakmışsın.

tek kalmama rağmen faturalarım daha çok.hafta sonu evi kullanmamama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…