Fazla abartmak!

tamam değil de kadın zaten alınganmış ve alınmış. bunun nesine şaşırıyosunuz ki?

Evet bu sebepten dolayı bende şimdi bir sürü şey düşünür oldum. Sorun bende mı,nasıl patavatsızım,düşünmeden konuşuyorum vs vs.
En doğrusu biraz daha mesafeli olmak gibi.
Tamamen iletişimi kesmekten yana değilim ama mesafe olmak daha iyi..

Anlattığınız tarzda biri için şu bölüm yeter de artar alınmak için. Yanınızda başkasının olması da mevzuyu kızıştırmıştır.

Çok çok samimi bi arkadaşımsa alınmazdım. Ama kıyaslanmaktan hiç hoşlanmam. O yüzden bi tavır gösterirdim herhalde.

tamam değil de kadın zaten alınganmış ve alınmış. bunun nesine şaşırıyosunuz ki?

Şaşırdığım mevzu şu “ ben iftiracı mıyım,insanların arkasından mı konuşuyorum beni bilmiyormusum,neyimi çözemedin!” Gibi tepki vermesi.
Bu kadar abartılmaz bir kelime.
Çözemedim kelimesi hakaret olarak algılanmış yani şalırdığım olay bu. Alıngan olduğunu biliyorum ama bu alınganlık değil bu başka birşey.

o zaman siz kendinizi haklı gördüğünüz noktaları belirtip kenara çekilin yani yapcak bişey yok başka.

Kıyaslama yapmadım ben ikisinin arasında.
Yani amacım o değildi ve kendisi de o kız için onu çözmek çok kolay diye belirtmişti daha önce aslında.

o zaman siz kendinizi haklı gördüğünüz noktaları belirtip kenara çekilin yani yapcak bişey yok başka.

İfade ettim zaten kendimi,o da kendini ifade edemedin diyor :) tamam dedim zaten ben ne dediğimi bilmiyorum kötü birşey söylemedim sadece onu bil diyip özrümü diledim. Olayı çözdük şuan.
Ama üzüldüm ve bu kelimeye herkes takılır mı diye merak ettim.
Hani benim söylediğim kelime ağır bir kelime mı onu anlamaya çalıştım hepsi bu.

Ayni kelimeyi bana eltim soyledi.Bende zor insanimdir kolay anlasilmam dedim .Ben bu huyumu sevdigim icin hic de zoruma gitmedi.Sizin arkadasin o gün alinganligi ustundeymis herhalde, ben de boyle her laftan bir anlam cikaranlara sinir olurum.

Ayni kelimeyi bana eltim soyledi.Bende zor insanimdir kolay anlasilmam dedim .Ben bu huyumu sevdigim icin hic de zoruma gitmedi.Sizin arkadasin o gün alinganligi ustundeymis herhalde, ben de boyle her laftan bir anlam cikaranlara sinir olurum.

Bende öyleyim hiç çekemem normalde. Valla şuan üstümden kamyon geçmiş gibiyim inanın. Anlatana kadar ne çektim. Beni yoruyor böyle insanlar zaten. Sabah sabah neler duydum yani bide hamileyim. Ben böyle birşey söylemek istemezken nasıl buralara çekilebilir yani çok moral bozucu bir durum.

ağır değil ama farklı taraflara çekilebilir.

Sizi yoran insanlardan uzak durun , bana bu lafi soyleyen eltimle samimi bile degilim, ama hic de alinmadim.Dedigim gibi bu huyumu cok seviyorum kolay kolay kusmem ama sildimmide bir daha gorusmem bunu cevrem de bilir.Genelde kendim gibi insanlarla muhattabim zor insanlari severim.

Kapris en nefret ettiğim şey, ottan b.ktan şeylere alınan küsen insanları etrafında barındırma insanın enerjisini sömürüyorlar...

Aynen kesinlikle öyle :) bende küsmem alınmam. Böyle mevzular bana çok çocukça geliyor sinirleniyorum konusunu edildiğinde böyle basit şeylerin.
Yormicam zaten hamile olmasan hiç üzülmem de hormonlar malüm.

Kapris en nefret ettiğim şey, ottan b.ktan şeylere alınan küsen insanları etrafında barındırma insanın enerjisini sömürüyorlar...

Bende öyle
Evet enerjim resmen bitti şuan :)
Üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum resmenx

Ben şu şekilde baktım olaya, bunu ikili görüşme esnasında söylesen dert etmez ancak birden fazla kişilerin olduğu ortamda öyle olmuyor sankı kıyaslama gibi bir durum söz konusuna dönüyor. Öyle olmasa bile malesef kibir yada gurur gibi birşey.

Olabilir.. o şekilde de olabilir ama mevzuyu nerelere çektiğini okudunuz mu?
İftira atmak kötü niyetli olmak vs vs.. buralara çekmesi doğru mu?

Olabilir.. o şekilde de olabilir ama mevzuyu nerelere çektiğini okudunuz mu?
İftira atmak kötü niyetli olmak vs vs.. buralara çekmesi doğru mu?
Kendi canı yandığı için karşı atak yapıyor. Malesef çevremde benimde var. Ufacık birşeyden alınıp yada olmayan şey den karşısındakinin canını yakmaya çalışan. Bunu sürekli yapmıyorsa düşünmeye değmez, dönemsel birşey olabilir ama karakteri böyleyse uzaklaşmak şart.

Ablanın kafa bir milyon sen ona güzelsin desen de yanlış anlayacak bir tip.
İftiracı ne alaka?
Bence görüşme bile..

Bir sürü kişinin olduğu ortamda biri bana sana çok zor alıştım diğerlerine kolay alıştım. gizemli birisin çözmesi zor oldu dese asla birdaha konusmazdım. empati yaptığını zannediyorsun bence. toplum içinde birşeylerle itham edildiğini hayal et

Karakteri böyle ama ben genelde onunla konuşurken çok dikkat ederim. O yüzden hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.
Neyse daha temkinli olmak lazım bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…