Fazla abartmak!

Kadının huyu bu evet. Biten benimle değil zaten birçok kişi ile böyle oluyor. Diğer bahsettiğim arkadaş ile de bir kelime yüzünden sorun yaşamıştı ama ikimiz orta yolu bulmak için elimizden geleni yapmıştık o zaman da :)
Gereksiz birşeye alınmıştı. Ama bana karşı fazla ağır konuştu ben ona takıldım dediğin gibi resmen kavga çıkarmayanyer aramış. Aman neyse halloldu konu ama bir daha da konuşurken mesafeli olucam. Anca aman der geçerim böyle şeylere ben. Hamile olmasam hiç düşünmem de hormonlar tavan :))

Haklısın canım. Sakin ol ve konudan uzaklaş. Beni sevmek zorunda değilsin zaten :)
Sevenim çok çünkü.
sakinim canım sinirlenecek değilim internette :)))) seni sevmediğimi kim söyledi. senin gibi insanlar dedim. ayhhh neyse gerçekten. kendini haklı görmek için konu açman da güzel kafa.

Çok gereksiz bir alınganlık olmuş. Uzun vadede sizi yorar bu arkadaşlık.

Uğraşamayacağım ömür törpüsü insan tipi... evime alıyorsam arıyorsam değer veriyorsam benim hiçbir lafımı yanlış anlamayacak arkadaşım kimse... bir arkadaş vardı öyle . Baktım sürekli açıklama yapıyorum bunaldım bu nedir ya dedim yol verdim rahatladım

Dimi.. bunu da düşünmek ne kadar zor olabilir ki? Ben bu insanları anlamıyorum,sanki sevmediğim insanlarla vakit geçirmekten hoşlanan biriymişim gibi. Ve üstelik sadece kendi tarafından bakması çok bencilce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…