- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Tam tahmin ettiğim yorum arkadaşım seviyorum senin yorumlarıniBu yorumunuza istinaden de şunu yazayım bari
Benim 2 eski sevgilim birbirleriyle iş arkadaşıydı.
Şu anki fuckbuddy'im de kanka modunda takıldığım eski iş arkadaşımın çocukluk arkadaşı.
E tabii ki benimle yaşadıklarını anlatıyordur. Umurumda mi değil?
Sevisiyoruz yani altı üstü. Büyütülecek ne var? Bilmiyorum belki ben fazla rahatım böyle konularda.
sen onu görunce bı kac kere 'ablacım bı dur de' içinden de ergen kızım bu de. kendini dolduruşa getir. oda ablacım dıyınce yanaşamaz.. Ablan kurban olsunHatalıysam arayın
Yok kullanma durumu olmaz yani sonuçta tek taraflı bir sevişme olmayacağı için kullandı gitti moduna girmem ama hayatımın şu aşamasında böyle bir aksiyona gerek yok.
Ya ondan iki yaş küçük arkadaşı "kardeşim gibi seviyorum" diye bağrıma basıyorum, sonuçta öyle yani kardeş gibi
Bende aynen oyle dusunmustum:))
Eee o zaman kasmaya gerek yok,B plani hazir iste:)
Halaya devamm
Annaboleyna'nın konularını biliyorum, kendi konularında da yorum yazmıştım zaten. Bazı düşünce ve tutumlarını beğensem de en azından bu konuda feyz alabileceğim biri maalesef değil.Tam tahmin ettiğim yorum arkadaşım seviyorum senin yorumlarıniaynen sen rahat ol boşver karşıda ki düşsün sıkıntıya düşecekse,umrunda olmasın dilediğin gibi yaşa konu sahibi seni feyz alirda hislerini bastırmaz umarim,zira her zaman yakalayamaz bu çekimi
Kimse bana abla demiyor, ondan küçük arkadaş bile abla demiyor, anti-ablayım ben.sen onu görunce bı kac kere 'ablacım bı dur de' içinden de ergen kızım bu de. kendini dolduruşa getir. oda ablacım dıyınce yanaşamaz.. Ablan kurban olsun
Yapıyoruz yapmaz mıyız
Önyargı olacak bir şey değil bence, 15 kişiyle bachata yapıyorsam sadece bu çocukla öyle bir şey oldu ki danstan bağımsız aslında.
Kendimi Amerikan dizilerindeki genç erkekleri baştan çıkaran şuh olgun kadın gibi hissediyorum zaten, leopar desenli falan giymeye başlarım yakında
Ben de öyle düşünüyorum. Sınırı geçmedikten sonra idare ederim herhalde.Ileriye taşımadan yaşa yani şu anı boyle oldugu gibi devam etsinzaten zamanla geciyor sönüyor
İlla sonuç gerekmez her arzu
Böyle genç erkek avcısı kadınlar vardır ya hahah valla kendimle dalga geçiyorum artık.Ay yok ya daha yaşınız genç, leopara daha çok var.
Dediğim gibi, dikkatli olun bence ama böyle çekim kolay bulunmuyor. Enine boyuna düşünüp öyle hamle yapmak lazım.
Oyle valla amaaann aksiyon sart yaa
Gittiği yere kadar git diyorsunuz.
Böyle gizli saklı olması, etrafa çaktırmamak falan çok heyecanlı
Bir yandan da çok temkinliyim, her an "sana öyle gelmiş cnm yha" diyebileceğim bir noktada duruyorum.Oyle valla amaaann aksiyon sart yaa
Ee dogru oyle olman gerek, ki sonra demesin sende bana karsilik verdin vs sonra cik cikabilirsen isin icinden:))durusunu bozma sen..Bir yandan da çok temkinliyim, her an "sana öyle gelmiş cnm yha" diyebileceğim bir noktada duruyorum.
Yok evlilik bir kenara zaten sevgililik bile olmaz. Yani sevgili olarak düşünmüyorum, o gözle bakmıyorum. Çekim tamamen fiziksel.
Dediğiniz doğru, zaten kendimi tutma sebebim de bu.Aslında bunun cevabı kendinizde. Herkesin yaşam tarzı, büyüdüğü& bulunduğu ortama göre tölere edebilecekleri bellidir. Eğer flört, sevgililik yada resmiyete gidebilecek bir ilişki değilse mantığınızı kullanın derim. Çekim dediğiniz bir kaç yakınlaşmadan sonra geçecek nötr leşebilecek bir şey. Hiç bir şey devamlı yada kalıcı değil. Anladığım kadarıyla ortak tanıdıklarınızın olduğu ve sürekli karşılastığınız bir ortamdasınız. Yaşayacağınız şeyin sonrasında çirkin dedikodularla karşısınıza çıkıp sizi yıpratmayacağını bilemezsiniz.
O değilde senin başına ne geliyorsa bu danstan geliyor
Tanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..
hayran kaldım ve okurken mest oldum.mutluluğunuz daim olur inşallah :)
Dün yine karşılaştık, benim başımda kavak yelleribenzer bir durumu yaşadım tek fark bizim aramızda 6 yaş olması.o 21 ben 27 yaşındayım.ama bizim aramızda fiziksel bir çekimin yanı sıra duygusal bir ilişki de oldu.yani tam anlamıyla ilişki denmese de duygusal bir bakış açısı diyeyim :) ve aynı dediğiniz gibi mantık uyuşmuyor ama inanılmaz bir heyecan ve sanki lise zamanlarındaki haline dönüyor insan :) beklentilere girmeden,sonunu düşünmeden yaşayabilirim diyorsanız bence salın gitsin :) biz 5-6 aydır görüşüyoruz ama çok alengirli-gel-gitli tuhaf bir hal aldı.bu durumdan şikayetçi miyim bilmiyorum sadece tek sıkıntı bu kadar kapılacağımı düşünmemiştim ki öncesinde kendimden 10 yaş büyük bir insanla evlenme arefesindeydim.bazen düşününce çok komik geliyor :) tüm olumsuzluklara rağmen yine de her şeye değer,ruhum gençleşti resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?