Fazla güçlü çekim

Tam tahmin ettiğim yorum arkadaşım seviyorum senin yorumlarıni aynen sen rahat ol boşver karşıda ki düşsün sıkıntıya düşecekse,umrunda olmasın dilediğin gibi yaşa konu sahibi seni feyz alirda hislerini bastırmaz umarim,zira her zaman yakalayamaz bu çekimi

sen onu görunce bı kac kere 'ablacım bı dur de' içinden de ergen kızım bu de. kendini dolduruşa getir. oda ablacım dıyınce yanaşamaz.. Ablan kurban olsun

Annaboleyna'nın konularını biliyorum, kendi konularında da yorum yazmıştım zaten. Bazı düşünce ve tutumlarını beğensem de en azından bu konuda feyz alabileceğim biri maalesef değil.

Yetişkin insanlar olarak içgüdülerimizi kontrol etme yeteneğimiz var. Kuvvetli bir cinsel çekim olması, sonuçlarını düşünmeden balıklama atlayıp yatmam için ne yazık ki yeterli değil. Burada mesele tek gecelik olması, fuckbuddylik olması falan değil.

Sizin de yaşınız genç sanıyorum, hayat her zaman öyle lay lay lom olmuyor maalesef. Bazen düşünmeniz gereken başka şeyler de olabiliyor.

Yoksa cinsellik güzeldir :)

sen onu görunce bı kac kere 'ablacım bı dur de' içinden de ergen kızım bu de. kendini dolduruşa getir. oda ablacım dıyınce yanaşamaz.. Ablan kurban olsun
Kimse bana abla demiyor, ondan küçük arkadaş bile abla demiyor, anti-ablayım ben.

Hahah durup durup ablan kurban olsun sana diyeyim olmadı

Ay yok ya daha yaşınız genç, leopara daha çok var.

Dediğim gibi, dikkatli olun bence ama böyle çekim kolay bulunmuyor. Enine boyuna düşünüp öyle hamle yapmak lazım.

Ileriye taşımadan yaşa yani şu anı boyle oldugu gibi devam etsin zaten zamanla geciyor sönüyor
İlla sonuç gerekmez her arzu
Ben de öyle düşünüyorum. Sınırı geçmedikten sonra idare ederim herhalde.
Şu an muhtemelen böyle gizli kapaklı, kaçamak olduğu için de zevk veriyordur.

Yok evlilik bir kenara zaten sevgililik bile olmaz. Yani sevgili olarak düşünmüyorum, o gözle bakmıyorum. Çekim tamamen fiziksel.

Aslında bunun cevabı kendinizde. Herkesin yaşam tarzı, büyüdüğü& bulunduğu ortama göre tölere edebilecekleri bellidir. Eğer flört, sevgililik yada resmiyete gidebilecek bir ilişki değilse mantığınızı kullanın derim. Çekim dediğiniz bir kaç yakınlaşmadan sonra geçecek nötr leşebilecek bir şey. Hiç bir şey devamlı yada kalıcı değil. Anladığım kadarıyla ortak tanıdıklarınızın olduğu ve sürekli karşılastığınız bir ortamdasınız. Yaşayacağınız şeyin sonrasında çirkin dedikodularla karşısınıza çıkıp sizi yıpratmayacağını bilemezsiniz.

Dediğiniz doğru, zaten kendimi tutma sebebim de bu.
Halen İstanbul'da yaşıyor olsaydım, kapalı ve herkesin birbirini tanıdığı bir grupta olmasaydım, eski sevgilim aynı ortamda olmasaydı ve konum olarak daha denk olduğum biri olsaydı kendimi tutmayabilirdim.

Ama bunun ortaya çıkmasının bana geri dönüşünün beni sosyal ortamımdan edecek ciddiyette olabileceğini düşünüyorum ne yazık ki. İnsanların dediklerini takmam, cinsellikte de kapalı bir insan değilim yani istediğimle sevişmekten kaçınmam ama neyin ne kadar yayılacağını bilmiyorum. Günün sonunda "onunla da yatmış, onunla da yatmış, grubu elden geçiriyor" konumuna düşmek var ve salt seks için bu konum girmek isteyeceğim bir konum değil. Kendime saygı anlamında da bunu yakıştırmam kendime, üstelik grubumuzda gerçekten değer verdiğim insanlar var.

Eski sevgilimle bile olay biteli aylar oluyor hatta onun üstüne küçük bir hoşlantım oldu. Geçen gün bu hoşlantımın olduğu bir yerde zevzeğin teki kalkıp "senin eski sevgilin de dün..." diye başlayan cümle kurdu gereksiz yere. Ki çoğu insanın bilmediğini biliyor. Dediğiniz gibi o yüzden mantığımı devreye sokuyorum ben de, yoksa sal gitsin en kolay şey.

Tereddütümü tam manasıyla anlamışsınız çok teşekkür ediyorum.

benzer bir durumu yaşadım tek fark bizim aramızda 6 yaş olması.o 21 ben 27 yaşındayım.ama bizim aramızda fiziksel bir çekimin yanı sıra duygusal bir ilişki de oldu.yani tam anlamıyla ilişki denmese de duygusal bir bakış açısı diyeyim :) ve aynı dediğiniz gibi mantık uyuşmuyor ama inanılmaz bir heyecan ve sanki lise zamanlarındaki haline dönüyor insan :) beklentilere girmeden,sonunu düşünmeden yaşayabilirim diyorsanız bence salın gitsin :) biz 5-6 aydır görüşüyoruz ama çok alengirli-gel-gitli tuhaf bir hal aldı.bu durumdan şikayetçi miyim bilmiyorum sadece tek sıkıntı bu kadar kapılacağımı düşünmemiştim ki öncesinde kendimden 10 yaş büyük bir insanla evlenme arefesindeydim.bazen düşününce çok komik geliyor :) tüm olumsuzluklara rağmen yine de her şeye değer,ruhum gençleşti resmen :)

hayran kaldım ve okurken mest oldum.mutluluğunuz daim olur inşallah :)

Dün yine karşılaştık, benim başımda kavak yelleri

Birkaç mesaj yukarıda da yazmıştım yani benim salıp gitme imkanım yok, sosyal anlamda yok. Yoksa zaten beklenti, duygusallık vs problem değil, düşünmezdim yaşar giderdim.

En yakın arkadaşlarım biliyor durumu, alarm halindeler "sakın sakın sakın" diye Onlar da sonuçlarından endişeliler çünkü.

Ay çocuğa verdiğim tepkiler yüzünden kendime çok gülüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…