- Konu Sahibi madammatilda
-
bi face atasözü geldi aklıma: bi dizideki\filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür, gerçek hayatla hiç bir ilgileri yoktur
Terazi burcuyum:) Başak burcunun erkeği kadınından daha zordur, acayip titiz:)
Karanlık bir oda ve içeri giriyorsunuz; sonrasında sürpriz:)))) Bu değil ama bazı şeyler gerçek olabilir...
Ben de bir Başağım da seni anlıyorum :) Bende böyle şeylere takılıyorum bazen, sonra kendime kızıyorum ama elimde değil..Küçük detaylar, önemli günler vs hep kafamdaki gibi olmalı :) Bizi mutlu etmesi zor vallahi, sanırım beklenti içinder olmadan yaşamaya çalışmak en iyisi :)
hediye alsa belki onuda beğenmiycektin ve farklı bişey bekliycektin mutlu olmaya çalış ki ne güzel çiçek almış..
ah biz başaklar hep aynı sorunlardan dertliyiz
Ben cok otum o halde hanimlar, esim dogum gunumde kocaman buket gul almisti hatta kendi dogum gunundede bana cicek almis
yani beklentim cok yuksek degil haricinde tarihlerle aram pek yoktur, kendi dogum gunum bile cok sey ifade etmez kutlama ihtiyaci duymam ama esim sagolsun ufak birseyde olsa hatirlatir.
bi tane gul getirmis yahu kadında haklı yani evliligin ilk yılı ilk dogum gunu benimki onunki almıyor diye bir gul almıs bak sukrette denemez yaniguzl bir yemege cıkartıp guzel bir hediye alabilirdi usengecliklerinden yapmıyolar gul almayı akıl eden yemege goturmeyi bir hediye almayıda akıl eder yani..sizde onun dogumgununde cok fazla birsey yapmayın madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?