- Konu Sahibi madammatilda
-
Bence unutmadı üstüne de gül aldı diye gidin özür dileyin. Adam sizinle evli daha naapsın ağzınıza yüzünüze fazla valla
Evliliğimin ilk yılındayım ve ilk doğum günümü kutlayacaktık. Ben sürpriz beklerken kuru bir kutlama yaptı,sadece çiçek aldı. Çok bozuldum; tabi suratım düştüTartıştık bu nedenle...Çevremdekiler olur böyle diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım. Ben onun doğum gününde alacağım şeyi şimdiden bilirken o hiçbir şey yapmamış. Hala da limoniyiz
valla beklentiyi az tutucam diye bayanlar kendi doğum günlerinde eşlerine hediye alacaklar neredeyse.
bu kadar da olmaz, hayat arkadaşının doğduğu günü önemsemeyen adama nasıl normal gözle bakılabiliyor :26:
Canim herkes ayni sekilde onemsemek zorunda degil boyle gunleri kadin veya erkek farketmez. Bizde olay tam tersi oldugu icin belkide anlayamiyorum durumu. Esimin normal bir zamanda birseyler yapmasi belkide beni daha cok mutlu eder hsni beklenmedik birsey oldugu icin. Sirf bu yuzden kavga etmek asiri geldi bana sadece. Dedigim gibi onemsemedigim icin beklentimde yok, yemege normal zamandada hep cikiyoruz bu beni diger zamanlardan daha cok ya da daha az mutlu etmez. Herneyse umarim konu sahibinin esi telafi eder bu durumu.
Evliliğimin ilk yılındayım ve ilk doğum günümü kutlayacaktık. Ben sürpriz beklerken kuru bir kutlama yaptı,sadece çiçek aldı. Çok bozuldum; tabi suratım düştüTartıştık bu nedenle...Çevremdekiler olur böyle diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım. Ben onun doğum gününde alacağım şeyi şimdiden bilirken o hiçbir şey yapmamış. Hala da limoniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?