Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hepimiz her ay acabalarla günlerimizi geçiriyoruz. Ben sizlere bir şey danışacağım bu süreçte, ilaç kullanıyor musunuz, ağzımda aft çıktı ilaç aldım, bi baktım c katagorisinde bir şey olur mu acaba kullanmasam mı?

Canım ateş ölçme sayfasına koydum testini ordan arkadaşların yorumunu aktarıcam bir arkadaş bencede pozitif dedi bir test daha varsa yapsın diyor ayy Allah'ım inşallah pozitiftir, markası ne canım?Canım birde bak adet belirtisiyle gebelik belirtisi tıpatıp aynı oluyor o yüzden ona takılma
en sevmediğim şey şu şaibeli testler..

aynen canım ama bana bu test pozitif geliyor

Uhibbuke bencede var gibi geliyor. Çünkü negatif olunca hic cikmiyor negatifleri çok gördüğüm için tecrübeli yim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı buymuş demek ki canım,hazirana yeni umutlar napalım

Canım senin testi ben yaptım negatif bak ikinci çizgin var belli bu yöntemle ikinci çizgi olduğu kesin oluyor

Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔

Uhibbuke ben de hamile olmani cani gonulden dilerim test de saibeli ama bir iki gun sonra yap bence diger testi garanti olsun.

Uhibbukecim lutfen kendini uzme, insallah hamilesin cunku testte pozitif cıkmıs, suana kadar bir suru test yapmıssın hic boyle cıkmıs mıydı? Ya olmayınca cıkmıyor iste.. yarın sabahta test yap bakalım ne cıkacak. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah

Yerleşme akintisidir DİE biliyorum çok hareket edince oluyor DİE duymuştum bebegin sana tutunmaya calisiyor hayirlisi lsun bu arada allah kucaginada almayi nasip etsin inşallah.

kızlaaar şimdi tuvalletten geliyorum:))) biraz komik bi cümle oldu ama.
kahverengi bi akıntı olmuş bende. dün de pembe az bi akıntı olmuştu. noluyo yaaa.. acaba progestan kullandığım için, adet olmaya çalışıyo vücut olamıyo mu acaba. reglim 17-19 gibi bişi olması lazım.

Yoktur canim olumsuz dusunmemeye calis deger 1500u gecince gorunur demisti bana doktorum oyle de oluyor meraklanma ama ayakta kalma ayaginin altina yastik koy ve uzan Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:)

ya fotografta belirgin ama inan çizgi gibi deil nokta gibi ve kahverengi leke devam ediyo maalesef ya hala olucak umudum yok yani
Canim bu ay, onumuzdeki ay veya herhangi bi ay. Mutlaka olacak. Uzme kendini.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence de bu ay olmasa da gelecek aylarda olucak :)
en sevmediğim şey şu şaibeli testler..

benimde yaaa ne oldugunu bilmemek en kötüsü

eflalim yaaaa ilgin alakan için nasıl minnettarım bilemezsin yaaaa çook teşekkür ederim
markası miratech... bilmiyorum iyi bi marka olmayabilir
inşallah ben yanılıyorumdur ve pozitiftir inan çok isterim

Uhibbuke bencede var gibi geliyor. Çünkü negatif olunca hic cikmiyor negatifleri çok gördüğüm için tecrübeli yim :))

benimde şimdiye kadar hiç çıkmadı biliyorum ama bu da çizgi gibi deil ki sanki bozuk test gibi...
olmasını çok istiyorum ama hayalkırıklgını yaşadım bi aha umutlanıp bi daha üzülmek istemiyorum

Canım senin testi ben yaptım negatif bak ikinci çizgin var belli bu yöntemle ikinci çizgi olduğu kesin oluyor

Eki Görüntüle 1112339

bu yöntemi bilmiyordum ama böyle bakınca cidden pozitif duruyor yaa :)

uhibbuke bariz hamilesin :) Tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

bunu duymak öyle güzel kiii aylardır bu cümleyi duymayı bekliyordumama inan şuan buna sevinemiyorum yeniden umutlanıp yeniden üzülmek daha zor olur...

maşallah :)
bence hiç korkma yerleşme dönemiydi zaten yoruldugun için az bi nazlandı bebiş ama dikkat et kendine ya ihmal etme yat dinlen şimdi...

Uhibbuke ben de hamile olmani cani gonulden dilerim test de saibeli ama bir iki gun sonra yap bence diger testi garanti olsun.

teşekkür ederim arkadaşım samimiyetinizi biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor inan :)
hayırlısı olsun hakkımda..

hakkımda hayırlısı olsun hatincim ama yarın sabah yaparmıyım bilmiyorum bakalım...

haber spikerleri gibi olay yeri bildirimi yapar gibii :)))
ilahi cemre bu halde de güldürdün ya saolasun :)
progestan ben iki kutu kullandım hiç öyle bişey yapmadı ya...
bence senin yerleşme olabilir çünkü yerleşme genelde adet öncesi ve kahverengi pembe şeklinde olur bugünde bekle bakalım yarına devam edecek mi ?

ooffff kadın olmak ne zor yaaa, acayip bi metabolizmamız var. hepimiz farklıyız. hepimizin bünyesi yaşadıkları farklı farklı. nekadar enteresan. erkekler de, bizden aldıkları haberle baba oluyolar işte:))) bukadar basit. di mi ama...

Aynen öyle ve eşim benden çok bebek istemesine rağmen benim gibi değil ya ben araştırıp buluyorum şunu al bunu iç şunu yap diyorum onda araştırma sıfır ama ben herşeyi önüne getiriyorum canım

sabah ben aglarken eşim teselli ediyordu "iyiyim bişey yok deyince "
"tabi yaa ahhh şu hormonlarrr dimiiii" dedi
evet öyle deyip güldüm ama hakkaten gülüncek haldeyiz yaaa resmen hormonların elinde oyuncak olduk gbi:)

mrb canım normalde benim durumu biliyosun aslında girmem topiğe ama senle cemreyi çok merak ediyorm o yüzden hergün bakıyorm takip ediyorum sizi an be an inşlh rabbim en hayrlı zamnda nasip eder tatlım hiç skma canını ağla tabi ağla ki açıl ama normale dön hemen senin gbi umutlu iyi bi insanın dualrı kabul olacak eminim bnce cumaya kadar glmzse tekrar test yap grşrz kib

bugün tekrar test yaptım yine çift çizgi gördüm :)
pazartesi kan testine giidicem

merhabaa :)
çok teşekkür ederim ilgin ve iyi dileklerin için
sabaha göre daha iyiyim çok daha da iyi olucam eminim dua et lütfen ve bol bol gel..
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…