yooo kusura niye bakıyım olur mu hiççç beni düşünüyosun sen biliyorum
benim adet düzenim bu olmasa inan şüphelenirdim bende...
bi de dün gece müthiş midem bulandı hatta bugün oruç tutucaktım tutamadım adetlerimde hep bulanır...
bunlar olmasa umudum devam edicekti ama maalesef bu ay var fkrini atmaya calışıyorum bakalım
leke böyle devam ederse cuma günü bi test daha yaparım ama inan sanmıyorum canım yaa
fotoyu birazdan koyarım ama o da saatler sonra öyle oldu ilk yarı saat başında bekledim bişey yoktu çünkü
Canım ateş ölçme sayfasına koydum testini ordan arkadaşların yorumunu aktarıcam bir arkadaş bencede pozitif dedi bir test daha varsa yapsın diyor ayy Allah'ım inşallah pozitiftir, markası ne canım?Canım birde bak adet belirtisiyle gebelik belirtisi tıpatıp aynı oluyor o yüzden ona takılmakendine meşguliyet bulman iyi olmuş :)
evet burası çok iyi bi nimet yaa hele şuan ki ruh hali için
saatler sonra çıkan sadece nokta gibi bişey hakkımda hayırlısı
sabah bu çizgiyi görünce elim hemen diger teste gitti inkar edemem (kahverengiyi görmemiştim henüz)
sonra dedimki bari bi gün daha bekliyim...
işte beklerken leke geldi...
bugün ruhen zayıfım cemrem yaa ve sanırım agladıgım için başımda müthiş sancı....
eşim geldi dışarı çıkmam için ısrar ediyo belki az evin önüne bahçeye inerim kafam dagılsın
en sevmediğim şey şu şaibeli testler..
Sende erkenden kalkıp bakmışsın foruma çoook çok teşekkür ederim cemrecim herşey için
Yarım saat bekledim testin başında bi umut bişey çıkmadı...ama sabah kalktıgımda ikinci çizginin orda bulanık izler vardı anlamadım bişey ama önemli degil....kalktıgımda kahverengilerle karşılaştım...
Evet umudum her zaman var Allah a şükür bu ay deilse gelecek ay inşallah...
Artık o da yok hayırlısı böyleymiş demekki...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyordum hep...beklemeye devam
Umutsuzluga kapılmadım ama üzülmedim desem yalan olur fazla kaptırdıgımı biliyodum
Sabah adet oldum hayırlısı gelecek ay nasip olur inşallah...
maaalesef oldum
çoookkk çook teşekkür ederim ya iyi ki varsınız cidden
sabah adet oldum ve tüm umudum gelecek aya hayırlıs buymuş demekki
Maalesef adet oldum ama hayırlı haberleri almaya devam edicez inşallah bende bu ay ümitliyim o liste en az 10 olucak inşallah
İnşallah önümüzde ki ay olur hayırlısı artık
Bende sabah kalktıgımda oldum hayırlısı buymuş demekki
destegin için teşekkür ederim ama maalesef adet oldum umudumuz bi daha ki aya inşallah
bende umudumu kesmemiştim bu sabah adet olana kadar hayırlısı umudum bi daha ki ay için devam ediyo özgecim çok teşekkr ederim
Gaz sancısı çok iyi bi hamilelik belirtisi ve inşallah sende de öyledir arkadaşım
ve geldimm...
Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
Diğer mesajlara bakmadan bunu gördüm canım bu bariz pozitif bu akşam tekrar et lütfen, birde telinin foto ayarları var ya canım ordan bu testin fotosunu negatif ayarla ya da solarize et o zaman ikinci çizgi var mı yok mu görürsün ayyyy ben çok sevindim canım
Canim bu ay, onumuzdeki ay veya herhangi bi ay. Mutlaka olacak. Uzme kendini.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
en sevmediğim şey şu şaibeli testler..
Canım ateş ölçme sayfasına koydum testini ordan arkadaşların yorumunu aktarıcam bir arkadaş bencede pozitif dedi bir test daha varsa yapsın diyor ayy Allah'ım inşallah pozitiftir, markası ne canım?Canım birde bak adet belirtisiyle gebelik belirtisi tıpatıp aynı oluyor o yüzden ona takılma
aynen canım ama bana bu test pozitif geliyor
Uhibbuke bencede var gibi geliyor. Çünkü negatif olunca hic cikmiyor negatifleri çok gördüğüm için tecrübeli yim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım senin testi ben yaptım negatif bak ikinci çizgin var belli bu yöntemle ikinci çizgi olduğu kesin oluyor
Eki Görüntüle 1112339
uhibbuke bariz hamilesin :) Tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Uhibbuke ben de hamile olmani cani gonulden dilerim test de saibeli ama bir iki gun sonra yap bence diger testi garanti olsun.
Uhibbukecim lutfen kendini uzme, insallah hamilesin cunku testte pozitif cıkmıs, suana kadar bir suru test yapmıssın hic boyle cıkmıs mıydı? Ya olmayınca cıkmıyor iste.. yarın sabahta test yap bakalım ne cıkacak. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah
kızlaaar şimdi tuvalletten geliyorum:))) biraz komik bi cümle oldu ama.
kahverengi bi akıntı olmuş bende. dün de pembe az bi akıntı olmuştu. noluyo yaaa.. acaba progestan kullandığım için, adet olmaya çalışıyo vücut olamıyo mu acaba. reglim 17-19 gibi bişi olması lazım.
eflalim yaaaa ilgin alakan için nasıl minnettarım bilemezsin yaaaa çook teşekkür ederim
markası miratech... bilmiyorum iyi bi marka olmayabilir
inşallah ben yanılıyorumdur ve pozitiftir inan çok isterim
benimde şimdiye kadar hiç çıkmadı biliyorum ama bu da çizgi gibi deil ki sanki bozuk test gibi...
olmasını çok istiyorum ama hayalkırıklgını yaşadım bi aha umutlanıp bi daha üzülmek istemiyorum
bu yöntemi bilmiyordum ama böyle bakınca cidden pozitif duruyor yaa :)
bunu duymak öyle güzel kiii aylardır bu cümleyi duymayı bekliyordumama inan şuan buna sevinemiyorum yeniden umutlanıp yeniden üzülmek daha zor olur...
maşallah :)
bence hiç korkma yerleşme dönemiydi zaten yoruldugun için az bi nazlandı bebiş ama dikkat et kendine ya ihmal etme yat dinlen şimdi...
teşekkür ederim arkadaşım samimiyetinizi biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor inan :)
hayırlısı olsun hakkımda..
hakkımda hayırlısı olsun hatincim ama yarın sabah yaparmıyım bilmiyorum bakalım...
haber spikerleri gibi olay yeri bildirimi yapar gibii :)))
ilahi cemre bu halde de güldürdün ya saolasun :)
progestan ben iki kutu kullandım hiç öyle bişey yapmadı ya...
bence senin yerleşme olabilir çünkü yerleşme genelde adet öncesi ve kahverengi pembe şeklinde olur bugünde bekle bakalım yarına devam edecek mi ?
ooffff kadın olmak ne zor yaaa, acayip bi metabolizmamız var. hepimiz farklıyız. hepimizin bünyesi yaşadıkları farklı farklı. nekadar enteresan. erkekler de, bizden aldıkları haberle baba oluyolar işte:))) bukadar basit. di mi ama...
ooffff kadın olmak ne zor yaaa, acayip bi metabolizmamız var. hepimiz farklıyız. hepimizin bünyesi yaşadıkları farklı farklı. nekadar enteresan. erkekler de, bizden aldıkları haberle baba oluyolar işte:))) bukadar basit. di mi ama...
mrb canım normalde benim durumu biliyosun aslında girmem topiğe ama senle cemreyi çok merak ediyorm o yüzden hergün bakıyorm takip ediyorum sizi an be anHerkese merhaba....
Öncelikle iyi dilekler ile yanımda olan herkese çoookkk çooook teşekkür ederim Allah razı olsun...
samimi dualarınız içten temennileriniz çok iyi geldi Allah razı olsun...
sabah test yaptım ve başında resmen yarım saat bekledim gölgesi bile çıkmadı 2.cizgin o kadar negatifti yani..
içim buruldu ama umudumu kaybetmemiştim..
sabah kalktıgımda nedense teste bi daha bakmak istedim ikinci çizginin orda bişeyler çıkmış ama sanki test bozuk gibi saçma bi şekil...
Tabi bu durum önemsiz çünkü kahverengi leke başladı.... yerleşme oldugunu düşünmüyorum cünkü bilen arkadaşlar var benim kahverengi ile başlar 3.günün akşamına kadar bu leke devam eder sonra sökülürüm...
lekeyi görünce üzülmedim desem yalan olur...eşime sarılıp iyi bi agladım içimi çeke çeke...
şimdi de gözlerim doldu....
yalnış anlamayın şimdiye kadar sizi umudu tavsiye eden kişi umutsuzluga düşmüş degil...benimkisi aşırı hayallere soguk duş etkisi yaşamaktı...
Şimdi daha iyiyim akşama dogru çok daha da iyi olucam sonra süper olucam merak etmeyin
İnşallah gelecek ay nasip edecek rabbim hepimize
mrb canım normalde benim durumu biliyosun aslında girmem topiğe ama senle cemreyi çok merak ediyorm o yüzden hergün bakıyorm takip ediyorum sizi an be aninşlh rabbim en hayrlı zamnda nasip eder tatlım hiç skma canını ağla tabi ağla ki açıl ama normale dön hemen senin gbi umutlu iyi bi insanın dualrı kabul olacak eminim bnce cumaya kadar glmzse tekrar test yap grşrz kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?