- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
peki aşırı kasık ağrın varmı çok şiddetli yani ..ama bence dr.a git sonuçta bu anormal bi durum o ilacın etkisin adeti geciktirmekken sen nasıl oldun üstelik gününden önce üstelik geç yumurtladığın halde yaaa bu işte bi iş olabilir bana kalırsa git dr.a
canım senin adet günün daha gelmedi bile nasıl pozitif olmasını bekliosunki şu testleeri erken yapmayın yaa boşa üzlüosunuz hem testtende soğuma oluo sora yani ben o durumdayım okadar çok yaptımki adetim gelmeden bile şimdi geçsede yapacak cesareti kendimde bulamıorum yani
ne yaptın canım bişeyler hazırlayabildin mi güzel geçmiştir inşallah akşamınız seneye bebişinle kutlamayı nasip etsin Allah..
Umutsuz insan nasıl yaşar ki canım ben bilmiyorum. Hep amacımız var hayatta ve şükrediyoruz ki sağlıklıyız. Dilersek umut edersek ellerimizi açarsak semaya elbet ki verecektir Rabbim.
İnşallah haziran uğur getirsin canım sana. Rabbim bu ayda ellerini boş çevirmesin.
ne kadardır deniyosun canım bir yıla kadar normal ama bi süre daha olmazsa hsg ni çektir derim en azından tüplerde sorun var mı onu öğrenirsin Allahım kimseye aratmasın hayırlısı hakkımızda..
Canim simdi 19unda yumurtlama gunum basliycak...17sinde baslasammi erkenmi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günaydın canlarım...
Günaydın canım... :)
Günaydın kızlar,sabah dayanamayıp test yaptım sonuç bir hayalet çizgi bile yok.Umudumu kaybetmedim ama daha erken olabilir
Gunaydın guzel anne adayları, yasımız öok buyuk sabah sayının 282 ye yukseldıgını gordum. Rabbim ateş düşen ocaklara sabır versin inşallah.
Benım adet bıttı çalışmalar başlıyor ama bu çörek otu kurunu kullanıyorum bu sabah yumurtalıklarım kıpır kıpırdı sanki. Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olucak hissediyorum. Bebrğim beni üzmeyecek ve bu ay gelecek.
İnşallah bu ay hepimizin göbeklerine kelebekleri konar da en bereketli tıpik olurux
Z cancanlar...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinnn kuzular
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günaydın kizlar dun kirmizilar geldi yeni bat 7 haziran ama hic uzulmedim cok şükür umudumuz var somada yasananlar o kadar kotu ki halime binlerce kez sukrettim
Gunaydin herkese, Rabbim sagligimizi bozmasin arkadaslar gerisi gelir gercekten umudumuzu kaybetmeyelim:)
Madem öyleyse erken degil bence de başla..
Günaydın derinim nasılsın ?
Günaydın aldın mı ovu testini :)
Günaydın moonspell :)
kırmızılara kadar umududa devaaammm
Maşallah rabbim umudunu daim etsin ve rabbim sana tez zamanda bebegini nasip etsin inşallah
Günaydın
Günaydın...
Hakkında hayırlısı olsun...Malum ben 13 mayıs sabahı adet oldum ve o gün (kendimi fazla kaptırdıgım için) bayaga hayal kırıklıgı yaşamıştım ögleden sonra o haberi duyunca kendime öyle kızdım öyle kızdım ki ne kadar şükürszüm diye inan unuttum adeti hamileliği falan...
Günaydın...
İnşallah umudumuz hep var ve devam etsinde
sen naptın ovu hala pozitif olmadı mı ?
günaydın herkese...
ben dün gece regl oldum. umutlar hazirana kaldı...
her ay yeni bir umut...
inan üzülmedim hiç, sadece sinir oldum çok. doktordan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yaa, nette de araştırdım okadar geçen ay vurulduğum çatlatma iğnesi de bu ay kullandığım progestan da regli geciktiriyo normalde. yani progestan ilacı kestikten ancak 2-3 gün sonra regl geliyo. ama ben ilacı kullanırken oldum. anlam veremiyorum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra regl olursam nasıl hamile kalabilirimki, bebek bile daha tutunmaya çalışıyo o arada, normal şartlarda. nette baya bi araştırdım. yumurtlamadan 10-14 gün arası regl olmak normal karşılanıyormuş. ama benim anlamadığım bu ilacı içerken olması. yarın ya da cumartesi sabah doktora gidicem. 19unda olsam bukadar canım sıkılmazdı.
amin canım amiiinn, hepimizin yüzü gülsün evlattan yana
10 ay diyelim. bakalım ben de bilmiyorum, yarın doktora gidersem, ne dicek, nasıl bi yol izlicek. bikaç ay daha onun taktikleriyle hareket etmek istiyorum. eğer doktor önerirse, çekilirim canım. bu 2. aydı, doktor kontrolünde geçen. ancak yumurta takibi yaptı ve beklenen regl tarihimden erken oluyorum diye progestan verdi bu ay. o da sanırım işe yaramadı.
Aynen öyle canım umuda devaaammmm,umut bitmez kırmızılar gelsede bi sonraki aya umuttt
yok aşırı dayanılmaz bi ağrım yok canım. adet dönemimdeki kadar ağrılar. ama bence de normal bi durum değil ve buna canım sıkılıyo işte. eşim de doktora git diyor da. bugün canım işe bile gelmek istemedi. işteyim ama, yok gibiyim. sabah da somadakileri izledim yine haberlerde, hiç enerjim kalmadı üzüntüden. bugün doktora gitsem de ne onu dinlicek ne de derdimi anlatçak halde diilim. kendi durumuma takıldım akşamdan beri, somadakilere de dünden beri üzül üzül. boğazımda taş oturdu resmen. dokunsalar ağlıycak gibiyim. onun için belki yarına toparlanırım da, yarın giderim diyorum doktora.
( o somadakilere bende çok gözyaşı döküyorum allahım böle bi acı hiçbi eve vermesin mekanlarını cennet eğlesin inşallah
sana gelincede mutlaka yarın git doktora kendini bırakma yarına toparlanırsın inşLLh
yok aşırı dayanılmaz bi ağrım yok canım. adet dönemimdeki kadar ağrılar. ama bence de normal bi durum değil ve buna canım sıkılıyo işte. eşim de doktora git diyor da. bugün canım işe bile gelmek istemedi. işteyim ama, yok gibiyim. sabah da somadakileri izledim yine haberlerde, hiç enerjim kalmadı üzüntüden. bugün doktora gitsem de ne onu dinlicek ne de derdimi anlatçak halde diilim. kendi durumuma takıldım akşamdan beri, somadakilere de dünden beri üzül üzül. boğazımda taş oturdu resmen. dokunsalar ağlıycak gibiyim. onun için belki yarına toparlanırım da, yarın giderim diyorum doktora.
Madem öyleyse erken degil bence de başla..
Günaydın derinim nasılsın ?
Günaydın aldın mı ovu testini :)
Günaydın canım sipariş verdim bugün yada yarın elimde olur sanırım geldiği gibi de başlayacağım yapmaya :)
Yok canim ya arada iyice siliklesiyor bazen daha belirgin oluyor ama tam koyu degil ikisi de adet belirtileri de basladi gibi hayirlisi bakalim hamile degilsem de adet olabilmeyi cok istiyorum insallah
günaydın herkese...
ben dün gece regl oldum. umutlar hazirana kaldı...
her ay yeni bir umut...
hepimiz çok üzüldük yaaa ben bakmak istemiyorum artık habere izlemesi bile zor yaşayanları anlamamız bence imkansız yaaa
yaa öle böle deil yaa bide herşeye ragmen onların duyarlılığı beni mahfedio ayaklarımı çıkartıyım sedye kirlenmesin...yada abi ben bekarım arkadası kurtarın o evli karısı hamile.....yaa boğazım düğümlenio dayanamıorum inanki(
Rabbim cümlesine yardım eylesin yaaaa((
Ölenler inşallah şehit sevabında rabbim kalanlara anasına babasına karısna evladına sabır versin....nasıl bi yangındır kiii istedigimiz kadar üzülelim anlayamayızz
Dua edelim bol bol
yaa o çocuklar babasız kaldı kadınlar dul kaldı anaların ocakları söndü evlat acısı rabbim kimseye vermesin ....
etmezmiyim ediorum bol bol sabah ağladım yalvardım allaha sorgusuz süalsiz cennetine al yarabbim die inşallah dularımızı kabul eder rabbim
Hım ben anlamadım şimdi senin adet döngün uzun degilmiydi ya bu kadar erken olma ihtimalin var mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?