Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu iki olay beni de asiri etkiledi goruntuleri izlemeye yurek dayanmiyor(

kaç tane ocağa ateş düştü o analar nasıl dayansın ben el kadar 10 günlük yavruma yanıp tutuşuyorum, artık dayanamıyorum dediğim anlar oluyo ya o analar babalar ne yapsın koç gibi evlatları gitti göz göre gitti ALLAHIM bu o kadar büyük bir acı ki yaşamayan bilemez, ALLAHIM SEN ONLARIN YAR VE YARDIMCISI OL, SABIRLARINI ARTIR

evet bi tanesi de 11 aylık evliymiş eşi 23 yaşında daha doyamadım diye ağlıyomuş ay hangi birine üzülsek sözün bittiği yer Allah hepimizi sınıyo ama kiminin sınavı daha büyük derdi veren rabbim sabrını da versin inşallah..

hepsinin de acısı ayrı ayrı kime ne desem bilmiorum düşünüorum ben bile bu kadar üzülüoken onlar nasıl dayanır nasıl katlanır, herşey bitti...

Canım gecmis olsun, arkadasların dedigi gibi bencede git bi doktora nolur nolmaz.

teşeekkür ederim tatlım. yarın gitçem inşaallah. bakalım ne dicek.

oof off, 99 depreminde de böyle olmuştum ben, çünkü insanın çaresiz kaldığı durumlar bunlar. elden o an için bişiy gelmiyo. olan olmuş oluyo ve sen sadece üzülüyosun üzülüyosun üzülüyosun... Allah yardımcıları olsun kalanların.

canııım nasılsın. benim durumları okumuşsundur. sadece beklemediğim şekilde olduğu için canım sıkıldı. normal zamanda olsaydı bukadar takılmazdım. hele insanların bunca acıyı yaşarken,zamanını bilemiyeceğimiz bişey için sabırsızlık göstermek, fıtrata ters bi durum... yarın doktora gidebilirsem, nasıl bi açıklaması olcak merak ediyorum...

hepimiz çok üzüldük yaaa ben bakmak istemiyorum artık habere izlemesi bile zor yaşayanları anlamamız bence imkansız yaaa

Söyleyecek bir söz bile bulamıyorum,Allah sabırlar versin...

adet oldum bu sabah
umrumda değil
ciğerim yandı içim kan ağlıyor
kaldıramıyorum hazmedemiyorum bu yaşananları
söyleyecek söz bulamıyorum ne söylesem az kalır bu acıyı tarif etmekte

Ben de az önce hasta oldum çok üzgünüm gene klomen verdi dr aeadım offf bıktım ya her dediğini de yapmıştım bu sefer eşimi teste göndericem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi olmaya çalışıyorum cemrecim de bi boşvermişlik halsizlik var ruhumda...sabah pc de bayaga haber sitelerini gezdim dayanamadım kalktım habire soma ilgili haber izlemekten bi hal oldum

sabah senin msjlarından alıntı yaparak yukardakileri yazmıştım görmedin sanırım... adet olmana şaşırdım ama dediğinde haklısın...benim adet oldugum sabah ki ruh halimi biliyosunuz ikindiden sonra bu haberi görünce ne kadar kızdım kendime burayada yazmıştım beklemeyi sabretmeyi o kapıdaki yakınlarına sormak lazım..rabbim sen şükrü unutturma onlarada sabır ihsan et dedim...

doktora gitmeyi bence de ihmal etme bu belirsizlikten kurtulrsun inşallah bir an önce yaa " en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler ya" olumsuzda olsa neden oldugunu bilmemek daha zor...
Allah yardımcın olsun arkadaşım...

adet oldum bu sabah
umrumda değil
ciğerim yandı içim kan ağlıyor
kaldıramıyorum hazmedemiyorum bu yaşananları
söyleyecek söz bulamıyorum ne söylesem az kalır bu acıyı tarif etmekte

Aynen benimde adet oldum bi ay daha beklicem ne ki.... bizimki de dert mi diyorum (
Bat ını istersen güncelleyeyim arkadaşım...hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...demekki bu ay senin için hayırlı degilmiş öyle düşün sabretmeye calış inşallah...
bat ını söylersen güncelleyelim inşallah...

kaçıncı denemen canım eğer eşin test yaptırmadıysa mutlaka yaptırsın dr lar önce erkeğe bakmak isterler genelde çünkü onda sorun varsa sen istediğin kadar uğraş bir işe yaramaz bir an önce gitsin aksatmasın..

Takiple ilk deneme ama 8ayı geçti korunmayı bırakalı evet göndericem eşimi inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr bugün pek bi sessizsiniz noluyoruz canlanınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…