yaa öle böle deil yaa bide herşeye ragmen onların duyarlılığı beni mahfedio ayaklarımı çıkartıyım sedye kirlenmesin...yada abi ben bekarım arkadası kurtarın o evli karısı hamile.....yaa boğazım düğümlenio dayanamıorum inanki(
Bu iki olay beni de asiri etkiledi goruntuleri izlemeye yurek dayanmiyor(
yaa o çocuklar babasız kaldı kadınlar dul kaldı anaların ocakları söndü evlat acısı rabbim kimseye vermesin ....
etmezmiyim ediorum bol bol sabah ağladım yalvardım allaha sorgusuz süalsiz cennetine al yarabbim die inşallah dularımızı kabul eder rabbim
kaç tane ocağa ateş düştü o analar nasıl dayansın ben el kadar 10 günlük yavruma yanıp tutuşuyorum, artık dayanamıyorum dediğim anlar oluyo ya o analar babalar ne yapsın koç gibi evlatları gitti göz göre gittiALLAHIM bu o kadar büyük bir acı ki yaşamayan bilemez, ALLAHIM SEN ONLARIN YAR VE YARDIMCISI OL, SABIRLARINI ARTIR
evet bi tanesi de 11 aylık evliymiş eşi 23 yaşında daha doyamadım diye ağlıyomuş ay hangi birine üzülsek sözün bittiği yer Allah hepimizi sınıyo ama kiminin sınavı daha büyük derdi veren rabbim sabrını da versin inşallah..
Canım gecmis olsun, arkadasların dedigi gibi bencede git bi doktora nolur nolmaz.
yaa öle böle deil yaa bide herşeye ragmen onların duyarlılığı beni mahfedio ayaklarımı çıkartıyım sedye kirlenmesin...yada abi ben bekarım arkadası kurtarın o evli karısı hamile.....yaa boğazım düğümlenio dayanamıorum inanki(
Rabbim cümlesine yardım eylesin yaaaa((
Ölenler inşallah şehit sevabında rabbim kalanlara anasına babasına karısna evladına sabır versin....nasıl bi yangındır kiii istedigimiz kadar üzülelim anlayamayızz
Dua edelim bol bol
( o somadakilere bende çok gözyaşı döküyorum allahım böle bi acı hiçbi eve vermesin mekanlarını cennet eğlesin inşallah
sana gelincede mutlaka yarın git doktora kendini bırakma yarına toparlanırsın inşLLh
hepimiz çok üzüldük yaaa ben bakmak istemiyorum artık habere izlemesi bile zor yaşayanları anlamamız bence imkansız yaaa
çok güzel söylemişsin canım. ben de bu ay regl olursam üzülmicem. bizim her ay yeni bi umudumuz var, ama o öksüz çocukların bir daha babası olmıcak((
dul kadınların kocası geri gelmicek. anaların babaların çocukları geri gelmicek((
gerçekten miiiiii ya ben çok alıştırmıştım kendimi seninkiler yerleşme lekesi diyeeee
demekki benim rüyalar hep tersine işliyo bu ara(
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cemre ben inanıyorum hepimiz tez zamanda alıcaz müjdeyi...
hakkaten durumun bi tuhafmış ve insanı belirsizlikler olumsuz sonuçlardan daha çok yıpratıyor yaaa(
inşallah yarın doktorda net bişeyler ögrenirsin cemrecim inan dua edicem sana yaaa rabbim işlerini koaylaştırsın arkadaşım
benimde 10 ay olcakkk cemre aylarımızda aynı ister misin gelecek ay müjdeyi de birlikte alalımmmm inşallah yaaaa
canııım nasılsın. benim durumları okumuşsundur. sadece beklemediğim şekilde olduğu için canım sıkıldı. normal zamanda olsaydı bukadar takılmazdım. hele insanların bunca acıyı yaşarken,zamanını bilemiyeceğimiz bişey için sabırsızlık göstermek, fıtrata ters bi durum... yarın doktora gidebilirsem, nasıl bi açıklaması olcak merak ediyorum...
adet oldum bu sabah
umrumda değil
ciğerim yandı içim kan ağlıyor
kaldıramıyorum hazmedemiyorum bu yaşananları
söyleyecek söz bulamıyorum ne söylesem az kalır bu acıyı tarif etmekte
Ben de az önce hasta oldum çok üzgünüm gene klomen verdi dr aeadım offf bıktım ya her dediğini de yapmıştım bu sefer eşimi teste göndericem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de az önce hasta oldum çok üzgünüm gene klomen verdi dr aeadım offf bıktım ya her dediğini de yapmıştım bu sefer eşimi teste göndericem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım nasılsın
Günaydın derinim nasılsın ?
Teşekkürler iyiyim tatlım sen nasılsın?
Kızlarr bugün pek bi sessizsiniz noluyoruz canlanınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?