Benim ovu. bigun silik bigun daha koyu cikiyor o da sasti:) sanirim pcodan dolayi boyle oluyor
Koyu gunler yumurtluyosun demek
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ama ikisi de ayni koyulukta olmuyor ki diger gune gore daha koyu sadece keske dedigin gibi olsa
Selamün aleyküm ark.ben geldim öncelkle tüm türk milletinin başımz saolsun çok acı üzüllmemk mümkün deil 282 haneye aceş düştü rabbm sabır versin inş düşünüyorm o İnsanların yerine koyuyorm çok acı yerin kaç mtre içnde canının bi parçası var ama elden bişy gelmiyo rabbm bidaha böyle bi acı göstermesin hayat gerçkten boş yaşıyokn bugünün kıymetini yanındakilern değerini bilmk gerkli sanırm ben bi kaç gündr çok kötüym sürksi tartışıyorm kavga çıkarıyorm sürkli ağlamklıyım içim sıkıyıyo daralıyorm off napcam ya çnkü adet bttikten snra bikere denedk ve18.günm yumrtlama denen bişy kalmödı
Canim anlamadim.ne demeknistedigini yumurtlama kalmadi fln uaziyor ya
Devam et kuzum ikiside ayni koyuluga gun gun geciyomus
Uhibbukem iyiyim canım sen nasılsın?
Haziran13 cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr bugün pek bi sessizsiniz noluyoruz canlanınnnn
Yani bugn 18.günm adetin ve biz bikere denedk yumurtlAzışmdır heralde diye düşünüyorm her ay diyorm eşime sık sık deneyelm diyorm benmki oralı değl bu yüzdn çok cnım sıkıldı buayda olmiycak diye
Bugün 22. Gun bakalim yilmamaya calisiyorum. Galiba ilk hamileligimde de 24. Gun falandi o zamanki hesabima gore tabi, bu kadar arastirmiyordum)
İyi aksamlarr dun yumurtlama gunumdu yani catlamisti ama bugun adet sancisi gibi bir sanci var sizce normalmi?
oo gün bitiyo hadi bişeyler yapp :))
rabbim şifa versin inşallah toparlanırsın tez zamanda
ayyy buna niye alınıyorsun kii cici anneeee
hadi söyle sen bat ını yazalım hemen nazar boncuklu lstemizeeeeee
ne demek veriyim tabi kii:)
ben gitti gidiyordan laboquick marka aldım...ben akşam üstü yapacagım için hergün saat 3 de su içmeyi yemeği bıraktım 7 de testi yaptım.. normalde adet uzunluguna göre kaçıncı gün başlaman gerektigi testte yazıyo benim 15.gün başlamam yeterdi ama ben 14.gün başladım.. onu kendine göre ayarlarsın...
başka sorun olursa bildgim kadar yardım ederim
maalesef cmrts ye kadar doluymuş
bi daha ki aya nasip...yine adet olursam ilk gün arar randevumu alırım :)
sen özele mi gidiceksin devlete mi ?
bende o hale geldim sanırım ama 9 ay daaa
Bende iyiyim hamdolsun...rabbim amansız dert vermesin...o insanları görükçe bişeyler için sitem etmeye utanıyorum resmen
Ekledim inşallah son bat ın olur
ben pc de durdukça haberleri okuyup video izliyodum artık başım kaldırmadı resmen bugün pek bakmadım pc ye...topikte bayaga sessizleşmiş bugün
Bence hiç sıkma canını orası belli olmaz nisan ayı topik sahibemiz bi ayda sadece 2 kere denemişti ve şan hamile...rabbim ol dedikten snra 1 kere ile de olur..tabi yine de tedbiri bırakmayıp bi kaç kere daha denemekte fayda var
Sen 2. bebeğini mi bekliyorsun maşallah yaa ne güzel:)
Bende iyiyim hamdolsun...rabbim amansız dert vermesin...o insanları görükçe bişeyler için sitem etmeye utanıyorum resmen
Takiple ilk deneme ama 8ayı geçti korunmayı bırakalı evet göndericem eşimi inş
inan üzülmedim hiç, sadece sinir oldum çok. doktordan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yaa, nette de araştırdım okadar geçen ay vurulduğum çatlatma iğnesi de bu ay kullandığım progestan da regli geciktiriyo normalde. yani progestan ilacı kestikten ancak 2-3 gün sonra regl geliyo. ama ben ilacı kullanırken oldum. anlam veremiyorum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra regl olursam nasıl hamile kalabilirimki, bebek bile daha tutunmaya çalışıyo o arada, normal şartlarda. nette baya bi araştırdım. yumurtlamadan 10-14 gün arası regl olmak normal karşılanıyormuş. ama benim anlamadığım bu ilacı içerken olması. yarın ya da cumartesi sabah doktora gidicem. 19unda olsam bukadar canım sıkılmazdı.
yok aşırı dayanılmaz bi ağrım yok canım. adet dönemimdeki kadar ağrılar. ama bence de normal bi durum değil ve buna canım sıkılıyo işte. eşim de doktora git diyor da. bugün canım işe bile gelmek istemedi. işteyim ama, yok gibiyim. sabah da somadakileri izledim yine haberlerde, hiç enerjim kalmadı üzüntüden. bugün doktora gitsem de ne onu dinlicek ne de derdimi anlatçak halde diilim. kendi durumuma takıldım akşamdan beri, somadakilere de dünden beri üzül üzül. boğazımda taş oturdu resmen. dokunsalar ağlıycak gibiyim. onun için belki yarına toparlanırım da, yarın giderim diyorum doktora.
Canım onu kullanırken böyle adet olman tuhaf, bak adetin 3. günü başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim iyice araştır iyi bir doktora git lütfen, somadakiler benimde yaktı yüreğimi dün artık tansiyonum yükseldi üzüntüden(
günaydın güzel yürekli anne,
sen niye izliyosun, üzülmemen lazım senin, izleme artık sakın. olan olmuş. senin sağlığın da bebeğinki de önemli, üzüntü stres etkiler bilirsin. izleme sakın artık. yarın sabah erkenden kalkıp gidicem. önce aynı doktora gitmem lazım. ne diyeceğini merak ediyorum. ona göre doktor konusunda karar veririm artık. ama inanın çok iyi bi doktor. kapısının önü sıra oluyo resmen. bence doktor da değil bende bi gariplik var
günaydın güzel yürekli anne,
sen niye izliyosun, üzülmemen lazım senin, izleme artık sakın. olan olmuş. senin sağlığın da bebeğinki de önemli, üzüntü stres etkiler bilirsin. izleme sakın artık. yarın sabah erkenden kalkıp gidicem. önce aynı doktora gitmem lazım. ne diyeceğini merak ediyorum. ona göre doktor konusunda karar veririm artık. ama inanın çok iyi bi doktor. kapısının önü sıra oluyo resmen. bence doktor da değil bende bi gariplik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?