Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selamün aleyküm ark.ben geldim öncelkle tüm türk milletinin başımz saolsun çok acı üzüllmemk mümkün deil 282 haneye aceş düştü rabbm sabır versin inş düşünüyorm o İnsanların yerine koyuyorm çok acı yerin kaç mtre içnde canının bi parçası var ama elden bişy gelmiyo rabbm bidaha böyle bi acı göstermesin hayat gerçkten boş yaşıyokn bugünün kıymetini yanındakilern değerini bilmk gerkli sanırm ben bi kaç gündr çok kötüym sürksi tartışıyorm kavga çıkarıyorm sürkli ağlamklıyım içim sıkıyıyo daralıyorm off napcam ya çnkü adet bttikten snra bikere denedk ve18.günm yumrtlama denen bişy kalmödı

Canim anlamadim.ne demeknistedigini yumurtlama kalmadi fln uaziyor ya

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canim anlamadim.ne demeknistedigini yumurtlama kalmadi fln uaziyor ya

Yani bugn 18.günm adetin ve biz bikere denedk yumurtlAzışmdır heralde diye düşünüyorm her ay diyorm eşime sık sık deneyelm diyorm benmki oralı değl bu yüzdn çok cnım sıkıldı buayda olmiycak diye

Uhibbukem iyiyim canım sen nasılsın?

Bende iyiyim hamdolsun...rabbim amansız dert vermesin...o insanları görükçe bişeyler için sitem etmeye utanıyorum resmen
Haziran13 cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ekledim inşallah son bat ın olur

Kızlarr bugün pek bi sessizsiniz noluyoruz canlanınnnn

ben pc de durdukça haberleri okuyup video izliyodum artık başım kaldırmadı resmen bugün pek bakmadım pc ye...topikte bayaga sessizleşmiş bugün

Bence hiç sıkma canını orası belli olmaz nisan ayı topik sahibemiz bi ayda sadece 2 kere denemişti ve şan hamile...rabbim ol dedikten snra 1 kere ile de olur..tabi yine de tedbiri bırakmayıp bi kaç kere daha denemekte fayda var

Bugün 22. Gun bakalim yilmamaya calisiyorum. Galiba ilk hamileligimde de 24. Gun falandi o zamanki hesabima gore tabi, bu kadar arastirmiyordum )

Sen 2. bebeğini mi bekliyorsun maşallah yaa ne güzel:)

İyi aksamlarr dun yumurtlama gunumdu yani catlamisti ama bugun adet sancisi gibi bir sanci var sizce normalmi?

İyi aksamlarr dun yumurtlama gunumdu yani catlamisti ama bugun adet sancisi gibi bir sanci var sizce normalmi?

Catlama bugun olmustur

:)) 30.05.2014

Yok canim yazmistim daha once ya maalesef ilkinin kalbi durdu 2. Bos gebelik 3.De kimyasal gebelik oldu tibben 4. Gebelik ama ilk bebegim olacak Allah nasip ederse bakalim

Takiple ilk deneme ama 8ayı geçti korunmayı bırakalı evet göndericem eşimi inş

Bence de eşini bir an önce gönder çünkü bişey varsa tedavi süreci uzun olabiliyor ben yaşıyorum işte bekliyoruz hala ilaçların kürlerin etki etmesini:)

Canım onu kullanırken böyle adet olman tuhaf, bak adetin 3. günü başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim iyice araştır iyi bir doktora git lütfen, somadakiler benimde yaktı yüreğimi dün artık tansiyonum yükseldi üzüntüden(

Günaydın kızlar. İlişkiden sonraki gün yumurtalıklarımda hafif bi hareketlilik hissediyorum ağrı gibi değil sancı gibi de değil ama bi hassasiyet oluyor sızlama gibi sebebi ne olabilir acaba yaşayan var mı

günaydın güzel yürekli anne,
sen niye izliyosun, üzülmemen lazım senin, izleme artık sakın. olan olmuş. senin sağlığın da bebeğinki de önemli, üzüntü stres etkiler bilirsin. izleme sakın artık. yarın sabah erkenden kalkıp gidicem. önce aynı doktora gitmem lazım. ne diyeceğini merak ediyorum. ona göre doktor konusunda karar veririm artık. ama inanın çok iyi bi doktor. kapısının önü sıra oluyo resmen. bence doktor da değil bende bi gariplik var

Bencede bi doktoru dinlemende fayda var canım,bizede hemencik haber ver

Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar..Bugün böyle bi içliyim ki sormayın ama çok şükür diyorum buna da şükür Allahım bu güzel günde hepimizin yüzlerini güldürsün darda sıkıntıda hastalıkta olan insanlara gün yüzü göstersin iç huzuru versin bizleri yolundan hiç ayırmasın ve yolumuza ışık tutsun inşallah her kimin ne muradı varsa Allahım onu hayırlısıyla nasip etsin ve somadakilere de bol bol sabırlar versin Allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin güzel bir gün diliyorum herkese..

Sana da günaydın güzel anne adayı

Elimde değil canım bakmadan duramıyorum çok üzüldüm herkes gibi, daha az bakıyorum ilk gün yatana kadar izledim ağladım..

Dr dan memnunsan daha iyi canım inşallah sorunu bulur çözülür, sende gariplik falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…