- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Bencede bi doktoru dinlemende fayda var canım,bizede hemencik haber ver
Sana da günaydın güzel anne adayı
Elimde değil canım bakmadan duramıyorum çok üzüldüm herkes gibi, daha az bakıyorum ilk gün yatana kadar izledim ağladım..
Dr dan memnunsan daha iyi canım inşallah sorunu bulur çözülür, sende gariplik falan da yok
Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar hepinize
Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar..Bugün böyle bi içliyim ki sormayın ama çok şükür diyorum buna da şükür Allahım bu güzel günde hepimizin yüzlerini güldürsün darda sıkıntıda hastalıkta olan insanlara gün yüzü göstersin iç huzuru versin bizleri yolundan hiç ayırmasın ve yolumuza ışık tutsun inşallah her kimin ne muradı varsa Allahım onu hayırlısıyla nasip etsin ve somadakilere de bol bol sabırlar versin Allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin güzel bir gün diliyorum herkese..
aslında bugün gıtsem iyi olcaktı ama okadar üzgün ve boşvermiş durumdayımki, hiç gidesim gelmedi. çalışıyorum zaten. sabahın köründe gidip kayıt yaptırıp akşam da iş çıkışı gitmem gerekiyodu. zor geldi gerçekten. iki kere gitmek. en iyisi yarın sabah erkenden gider bi seferde hallederim diye düşündüm. zaten yarın geceye kadar 3. günüm sürüyo olcak. geç kalmış olmıcam yani. haber veririm tabi vermez miyim:) her durumda birlikteyiz.
Günaydın,hayırlı cumalarr..Ne güzel dualar etmişsiniz aminnnn....Allah sizinde gönlünüzdekini en kısa sürede nasip etsin
hayırlı cumalar günaydınnn
Teşekkürler canım. Nasılsın?
ehh işte, herkes nekadar iyiyse ben de okadar...
bi de regl olduğum için ayrı bi ağrı ve gerginliğim var, tam oldu
sen nasılsııınnn
aklıma şu da geliyor. ben başka hastalığım olduğu için, düşük doz kortizon içiyorum. ve guatr hapı içiyorum. acaba bu ilaçlar progestanın etkisini azaltmış olabilir mi diye, saçma bişey düşündüm:)))
Canım saçma olduğunu sanmıyorum bence etkisi vardır dr un biliyor mu bunu?
İyi aksamlarr dun yumurtlama gunumdu yani catlamisti ama bugun adet sancisi gibi bir sanci var sizce normalmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) 30.05.2014
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy afedersin yaaa kafa benim bi aralar çok dolu özürdilerim hatırlattımYok canim yazmistim daha once ya maalesef ilkinin kalbi durdu 2. Bos gebelik 3.De kimyasal gebelik oldu tibben 4. Gebelik ama ilk bebegim olacak Allah nasip ederse bakalim
Günaydın kızlar. İlişkiden sonraki gün yumurtalıklarımda hafif bi hareketlilik hissediyorum ağrı gibi değil sancı gibi de değil ama bi hassasiyet oluyor sızlama gibi sebebi ne olabilir acaba yaşayan var mı
Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar..Bugün böyle bi içliyim ki sormayın ama çok şükür diyorum buna da şükür Allahım bu güzel günde hepimizin yüzlerini güldürsün darda sıkıntıda hastalıkta olan insanlara gün yüzü göstersin iç huzuru versin bizleri yolundan hiç ayırmasın ve yolumuza ışık tutsun inşallah her kimin ne muradı varsa Allahım onu hayırlısıyla nasip etsin ve somadakilere de bol bol sabırlar versin Allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin güzel bir gün diliyorum herkese..
Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar hepinize
aklıma şu da geliyor. ben başka hastalığım olduğu için, düşük doz kortizon içiyorum. ve guatr hapı içiyorum. acaba bu ilaçlar progestanın etkisini azaltmış olabilir mi diye, saçma bişey düşündüm:)))
hayırlı cumalar kızlar:116:
Gayet normal yumurtlama günlerinin belirtilerindendir sancı:)
Bugünleri iyi degerlendir
Bu tarihe göre sen yumurtlama dönmesindesin ki ?
acaba 3 Nisan olmasın o bat:44:
Ayy afedersin yaaa kafa benim bi aralar çok dolu özürdilerim hatırlattım(((
İnşalah saglıcakla nasip olur bu ay
Günaydın
Bende çok olmuyor oluyorsa da hissetmiyorum ama bunu daha öncede başkalarından duymuştum... yumurtalılarım güzel çalışmasındandr diyorlardı ne kadar dogru ya da tıbbi bilgi bilemem
Günaydın kızlar
herkese hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?