Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bencede bi doktoru dinlemende fayda var canım,bizede hemencik haber ver

aslında bugün gıtsem iyi olcaktı ama okadar üzgün ve boşvermiş durumdayımki, hiç gidesim gelmedi. çalışıyorum zaten. sabahın köründe gidip kayıt yaptırıp akşam da iş çıkışı gitmem gerekiyodu. zor geldi gerçekten. iki kere gitmek. en iyisi yarın sabah erkenden gider bi seferde hallederim diye düşündüm. zaten yarın geceye kadar 3. günüm sürüyo olcak. geç kalmış olmıcam yani. haber veririm tabi vermez miyim:) her durumda birlikteyiz.

aklıma şu da geliyor. ben başka hastalığım olduğu için, düşük doz kortizon içiyorum. ve guatr hapı içiyorum. acaba bu ilaçlar progestanın etkisini azaltmış olabilir mi diye, saçma bişey düşündüm:)))

Günaydın,hayırlı cumalarr..Ne güzel dualar etmişsiniz aminnnn....Allah sizinde gönlünüzdekini en kısa sürede nasip etsin

Öyle daha rahat olacaksan öyle yap tabi canım,inş doktorun tatmin edici açıklamalar yapacaktır,kalbini ferah tut..Hayırlı cumalar..

Canım saçma olduğunu sanmıyorum bence etkisi vardır dr un biliyor mu bunu?

İyi aksamlarr dun yumurtlama gunumdu yani catlamisti ama bugun adet sancisi gibi bir sanci var sizce normalmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayet normal yumurtlama günlerinin belirtilerindendir sancı:)
Bugünleri iyi degerlendir

:)) 30.05.2014

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu tarihe göre sen yumurtlama dönmesindesin ki ?
acaba 3 Nisan olmasın o bat:44:

Yok canim yazmistim daha once ya maalesef ilkinin kalbi durdu 2. Bos gebelik 3.De kimyasal gebelik oldu tibben 4. Gebelik ama ilk bebegim olacak Allah nasip ederse bakalim
Ayy afedersin yaaa kafa benim bi aralar çok dolu özürdilerim hatırlattım (((
İnşalah saglıcakla nasip olur bu ay

Günaydın
Bende çok olmuyor oluyorsa da hissetmiyorum ama bunu daha öncede başkalarından duymuştum... yumurtalılarım güzel çalışmasındandr diyorlardı ne kadar dogru ya da tıbbi bilgi bilemem

Ne güzel dualar yaa bu mübarek gündeee amiiiiinnnnn amiiinnnn cümlemize inşallaahh
Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar hepinize

Günaydın derin sana da hayırlı cumalar

hayırlı cumalar kızlar:116:

Günaydıın cemreciiim sana da hayırlı cumalarr

ayrıca bu düşündügün hiç saçmaaa degil
yapı olarak o kadar farklı ilaç birbirini tesir ediyo olabilir bencedee bunu iyice sormak lazım

Sağol canım ya eğer böyle söyleniyorsa doğrudur diye inanmak istiyorum çünkü ben uzun yıllar kistimden dolayı doğum kontrol hapı kullandım ve korkuyorum yine bişey olacak bişey çıkacak diye:18:

GÜNAYDINNNN KIZLARRR hayırlı cumalar olsun ALAHIM YARDIMCINIZ OLSUNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…