Gayet normal yumurtlama günlerinin belirtilerindendir sancı:)
Bugünleri iyi degerlendir
Bu tarihe göre sen yumurtlama dönmesindesin ki ?
acaba 3 Nisan olmasın o bat:44:
Ayy afedersin yaaa kafa benim bi aralar çok dolu özürdilerim hatırlattım(((
İnşalah saglıcakla nasip olur bu ay
Günaydın
Bende çok olmuyor oluyorsa da hissetmiyorum ama bunu daha öncede başkalarından duymuştum... yumurtalılarım güzel çalışmasındandr diyorlardı ne kadar dogru ya da tıbbi bilgi bilemem
Ne güzel dualar yaa bu mübarek gündeee amiiiiinnnnn amiiinnnn cümlemize inşallaahh
Günaydın derin sana da hayırlı cumalar
Günaydıın cemreciiim sana da hayırlı cumalarr
ayrıca bu düşündügün hiç saçmaaa degil
yapı olarak o kadar farklı ilaç birbirini tesir ediyo olabilir bencedee bunu iyice sormak lazım
Günaydın
Bende çok olmuyor oluyorsa da hissetmiyorum ama bunu daha öncede başkalarından duymuştum... yumurtalılarım güzel çalışmasındandr diyorlardı ne kadar dogru ya da tıbbi bilgi bilemem
Ne güzel dualar yaa bu mübarek gündeee amiiiiinnnnn amiiinnnn cümlemize inşallaahh
yapı olarak o kadar farklı ilaç birbirini tesir ediyo olabilir bencedee bunu iyice sormak lazım
16 Nisan da asilama oldum ama nasil oluyor peki kafam karisti:s
tamam işte 30 nisan da beklenmeyen adet tarihindi. ve hamile olduğunu öğrendin:)))
tünaydınnn kızlarrrr :)
hastaneden geliorum simir testim temiz çıktı çok şükür her kadında olan enfeksiyon varmış oda çok normalmiş bişi çıkmadı yani fitil verdi iki kullanımlık oda çocuk düşündüğüm için enfeksiyon büyümesin dieön tedbir adet olursam temizlendikten sora kullancakmışımmm sizler nasılsınız
Günaydın
Gözünaydın canım bişey çıkmamasına çok sevindim :) Benim de bi ara gitmem lazım aslında doktora ama şimdilik beklemedeyim :)
hastaneden geliorum simir testim temiz çıktı çok şükür her kadında olan enfeksiyon varmış oda çok normalmiş bişi çıkmadı yani fitil verdi iki kullanımlık oda çocuk düşündüğüm için enfeksiyon büyümesin dieön tedbir adet olursam temizlendikten sora kullancakmışımmm sizler nasılsınız
Çok sevindim canım ohhh güzel bir haber :81: Ben beklemedeyim hala ....:18:
çok sağol tatlım neyi bekliosunki bence doktor işini erteleme yaaa
çok sevindim canım geçmiş olsun
Sağol canım ya eğer böyle söyleniyorsa doğrudur diye inanmak istiyorum çünkü ben uzun yıllar kistimden dolayı doğum kontrol hapı kullandım ve korkuyorum yine bişey olacak bişey çıkacak diye:18:
hayırlı cumalar sizlere de inşallah...
GÜNAYDINNNN KIZLARRR hayırlı cumalar olsun ALAHIM YARDIMCINIZ OLSUNNNNNN
A.s iyi olmaya çalışıyoruz hamdolsun sen nasılsın ?Slm kizlar nasilsiniz
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
16 nisanda aşılama olduysan 14 gün sonra 30 Nisandır bat ın :)16 Nisan da asilama oldum ama nasil oluyor peki kafam karisti:s
Teşekkür ederim canım.
Nasılsın, nasıl gidiyor?
Yok canim uzulme her sey nasip sonucta elden gelen bisey yok uzulmemek elde değil fakat sabir ve umutla Allah'tan diliyoruz. Insallah hepimize nasip hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim:))
Bu çok güzel bi haber özgeeeeeeeeeeeee :)tünaydınnn kızlarrrr :)
Ayy ben simdi farkettin 30.03 yazacagima 05 yazmisim:S hamilelik unutkanlik mi yapıyor ne
İnşallah korktugun hiçbşey olmaz ve sen en yakın zamanda müjdeyi alırsın
sana da:)
gözükmüyosun sanki bi kaçgündür nasılsın
amiin cümlemiziin inşallah
A.s iyi olmaya çalışıyoruz hamdolsun sen nasılsın ?
16 nisanda aşılama olduysan 14 gün sonra 30 Nisandır bat ın :)
iyi gitmeye çalışıyor hamdolsun şükrediyorum...rabbim bu günlerimizi aratmasın amansız dertler vermesin kimseye inşallah
bugünle birlikte finallere 22 gün kaldı tamamen ona adapte olmak istiyorum artık:18:
maşallah teslimiyetineee
rabbim bu güzel yüregini tez zamanda saglıklı bi müjdeyle sevindirsin inşallah arkadaşım
Bu çok güzel bi haber özgeeeeeeeeeeeee :)
inan çok çook sevindim senin adınaaa maşallah yaaa rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyo yavaş yavaşşş ohhhh
yok canım bat olarak olman gereken son adeti yazman lazım...sen 16 nisanda aşılama olduysan 30 unda eger aşın tutmamış olsaydı adet olcaktı kiii hamdolsun tutmuş yani son bat ın 30.04 yani nisan :))
ama hamileliği hesaplarken son adet oldugun tarihten başlıyosun belki de onunla karıştırdın 30 03 diye :))
neyse listeye ekledim hayırlısı olsun :)
yi gitmeye çalışıyor hamdolsun şükrediyorum...rabbim bu günlerimizi aratmasın amansız dertler vermesin kimseye inşallah
bugünle birlikte finallere 22 gün kaldı tamamen ona adapte olmak istiyorum artık:18:
amiin cümlemiziin inşallah
A.s iyi olmaya çalışıyoruz hamdolsun sen nasılsın ?
16 nisanda aşılama olduysan 14 gün sonra 30 Nisandır bat ın :)
iyi gitmeye çalışıyor hamdolsun şükrediyorum...rabbim bu günlerimizi aratmasın amansız dertler vermesin kimseye inşallah
maşallah teslimiyetineee
rabbim bu güzel yüregini tez zamanda saglıklı bi müjdeyle sevindirsin inşallah arkadaşım
Bu çok güzel bi haber özgeeeeeeeeeeeee :)
inan çok çook sevindim senin adınaaa maşallah yaaa rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyo yavaş yavaşşş ohhhh
yok canım bat olarak olman gereken son adeti yazman lazım...sen 16 nisanda aşılama olduysan 30 unda eger aşın tutmamış olsaydı adet olcaktı kiii hamdolsun tutmuş yani son bat ın 30.04 yani nisan :))
ama hamileliği hesaplarken son adet oldugun tarihten başlıyosun belki de onunla karıştırdın 30 03 diye :))
neyse listeye ekledim hayırlısı olsun :)
evet canım bu aralar kafam karışıktı biraz. Düşükten sonra önlem amaçlı yaptırdığım trombofoli paneli testtinde MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT çıktı aslında çok önemli değilmiş ama onun üzerine biraz araştırma yapıyordum.. Normalde doktorlar bu gendeki mutasyonu önemsemiyorlar ama önemseyip gebelikle birlikte aspirin+iğne tedavisi verende var. Yani karışık işler anlayacağın kararsız kalıyor insan ne yapmalı diye.. Bende Rabbime bıraktım artık hayırlısı ne ise onu nasip etsin bana bizlere inşallah..
Bugünde regl günüm ama olmadım hala...gerçi bu ay da korundum ama yumurtlama günüme kadar. Kurtajdan 40 gün sonra ilk reglimi olmuştum.sonrasında 26 gün adet suresini baz aldim öncesinde hep öyle olurdum çok nadir 28 olurdu.yani 26 güne göre hesapladim yumurtlama günümü ve yumurtlama gününden 5 gün sonra korunmasiz olarak basladim..bu ay da geçsin demiştim. Olma olasiligi çok düşük ama yinede ihtimal var tabi. Bakalim kismet...
Aynen bende batı oyle sanıyordum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugünle birlikte 17 gün kaldı benim de sanırım :)
Hala bende bir ders çalışma sorumluluğu oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?