- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
sağol canımda senin yarın adet günün eğer geçerse test yap bugün dr.a sordum yarın benimde adet günüm sabah gece yada ertesi sabah erkenden ama dr sakın yapma dedi çok erken çıkmaz illede çok merak ediosan yarın kan testi yapalım dedi yani bilgin olsun
Belirsizlik insanı her zaman hem çok yoruyor hem de çok stres yaptırıyor seni çok iyi anlıyorum o yüzde
Rabbim hakkında en hayırı olanı nasip etsin inşallah sana arkadaşım yaa.
O ol dedikten sonra herşey olur bu teslimiyetle en kısa zamanda kavusucaz bebeklerimize inşallah ben inanıyorum
tamam hallettim sorun yok kırmızı listedesin hadi hayırlı olsun :)
ee kan testi yaptırmışmıydın degerin kaç çıktı ?
ikimizinde acilen kırmızı alarm vermesi lazım sanırım zira günler birbirini bu tarz zamanlarda çok hızlı kovalıyor :))
geçmesini istemediğimiz zamanda su gibi geçer, zaman geçse dedigimizde de günler yıl olur işte imtihan yaaa
ikimizinde acilen kırmızı alarm vermesi lazım sanırım zira günler birbirini bu tarz zamanlarda çok hızlı kovalıyor :))
geçmesini istemediğimiz zamanda su gibi geçer, zaman geçse dedigimizde de günler yıl olur işte imtihan yaaa
Rabbim seninde hepimizin yüzünü güldürsün... Ne güzel dersler imtahanlar vaktinin nasıl geçtiğini anlamazsın onlarla yoğunlaşabilirsen kafanı dağıtırsın..
Aynen tatlım bu akşam başlayayım diyorum. İnşallah salmam da kendimi :)
Belirsizlik insanı her zaman hem çok yoruyor hem de çok stres yaptırıyor seni çok iyi anlıyorum o yüzde
Rabbim hakkında en hayırı olanı nasip etsin inşallah sana arkadaşım yaa.
O ol dedikten sonra herşey olur bu teslimiyetle en kısa zamanda kavusucaz bebeklerimize inşallah ben inanıyorum
tamam hallettim sorun yok kırmızı listedesin hadi hayırlı olsun :)
ee kan testi yaptırmışmıydın degerin kaç çıktı ?
Tesekkurler canim . Dr.um kan testi istemedi ilk muayenede. Keseyi gordum dedi. 2hafta sonra tekrar çağırdı. Haftaya pazartesi gideceğim bakalim ne olacak. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle hele şuan adette oldum derslerle kafamı doldurup başka bişey düşünmek istemiyorum yaaa :)
herkes öyle diyor ya kafamdan atınca hamile kaldım belki bunu başarabilrim yaa ama sanmıyorum tabi :))
Adetim yeni bitti canım o yüzden bekliyorum bu ayda olmazsa bi gidip görünücem bi de eşime yeniden spermiyogram yaptıralım diyorum onu bekliyorum yani.
Bi de biliyor musun yada hiç başına geldi mi canım ilişkiden sonraki gün yumurtalıklarımda hafif bi hareketlilik hissediyorum ağrı gibi değil sancı gibi de değil ama bi hassasiyet oluyor sızlama gibi sebebi ne olabilir fikrin var mı:18:
Tesekkurler canim . Dr.um kan testi istemedi ilk muayenede. Keseyi gordum dedi. 2hafta sonra tekrar çağırdı. Haftaya pazartesi gideceğim bakalim ne olacak. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tünaydınnn kızlarrrr :)
hastaneden geliorum simir testim temiz çıktı çok şükür her kadında olan enfeksiyon varmış oda çok normalmiş bişi çıkmadı yani fitil verdi iki kullanımlık oda çocuk düşündüğüm için enfeksiyon büyümesin dieön tedbir adet olursam temizlendikten sora kullancakmışımmm sizler nasılsınız
İnşallah korktugun hiçbşey olmaz ve sen en yakın zamanda müjdeyi alırsın
sana da:)
gözükmüyosun sanki bi kaçgündür nasılsın
amiin cümlemiziin inşallah
A.s iyi olmaya çalışıyoruz hamdolsun sen nasılsın ?
16 nisanda aşılama olduysan 14 gün sonra 30 Nisandır bat ın :)
iyi gitmeye çalışıyor hamdolsun şükrediyorum...rabbim bu günlerimizi aratmasın amansız dertler vermesin kimseye inşallah
bugünle birlikte finallere 22 gün kaldı tamamen ona adapte olmak istiyorum artık:18:
maşallah teslimiyetineee
rabbim bu güzel yüregini tez zamanda saglıklı bi müjdeyle sevindirsin inşallah arkadaşım
Bu çok güzel bi haber özgeeeeeeeeeeeee :)
inan çok çook sevindim senin adınaaa maşallah yaaa rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyo yavaş yavaşşş ohhhh
yok canım bat olarak olman gereken son adeti yazman lazım...sen 16 nisanda aşılama olduysan 30 unda eger aşın tutmamış olsaydı adet olcaktı kiii hamdolsun tutmuş yani son bat ın 30.04 yani nisan :))
ama hamileliği hesaplarken son adet oldugun tarihten başlıyosun belki de onunla karıştırdın 30 03 diye :))
neyse listeye ekledim hayırlısı olsun :)
Hadi hayırlısı saglıcakla kucagına da alırsın inşallah
Sağol canım.Bende inşallah olmazsam en az 3 gün bekleyeceğim..
Tesekkurler canim amin inşallah.ne güzel maşallah suphanallah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
ne güzel inşallah bir dahakine bebek haberiyle gelirsin hastaneden...
canım o bende korunmayı bıraktığım ilk 3 ay falan devam etti hafif ağrıda vardı bende ama orda bişiler vardı sanki dr.a sormuştum yumurtalıkların çalışıo güzel bişi demişti
adetlerin düzelliyse yani 3 geçse kesin bişiler vardır bencee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?