Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Sağol canım.Bende inşallah olmazsam en az 3 gün bekleyeceğim..

Rabbim seninde hepimizin yüzünü güldürsün... Ne güzel dersler imtahanlar vaktinin nasıl geçtiğini anlamazsın onlarla yoğunlaşabilirsen kafanı dağıtırsın..

*buse4545...............30 Nisan

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*oslemtugba..............14 Mayıs

*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

bat güncellemek isteyen var mıııııııı

Aynen tatlım bu akşam başlayayım diyorum. İnşallah salmam da kendimi :)

Rabbim seninde hepimizin yüzünü güldürsün... Ne güzel dersler imtahanlar vaktinin nasıl geçtiğini anlamazsın onlarla yoğunlaşabilirsen kafanı dağıtırsın..

aynen öyle hele şuan adette oldum derslerle kafamı doldurup başka bişey düşünmek istemiyorum yaaa :)
herkes öyle diyor ya kafamdan atınca hamile kaldım belki bunu başarabilrim yaa ama sanmıyorum tabi :))

Tesekkurler canim . Dr.um kan testi istemedi ilk muayenede. Keseyi gordum dedi. 2hafta sonra tekrar çağırdı. Haftaya pazartesi gideceğim bakalim ne olacak. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısı saglıcakla kucagına da alırsın inşallah

aynen öyle hele şuan adette oldum derslerle kafamı doldurup başka bişey düşünmek istemiyorum yaaa :)
herkes öyle diyor ya kafamdan atınca hamile kaldım belki bunu başarabilrim yaa ama sanmıyorum tabi :))

evet gerçekten zor hamilelikten başka bir şey düşünemiyor bazen insan.. Çok istediğimiz için herhalde. Benim sürekli aklımda.. öyle olsaydı da böyle olsaydı da. hamilemiyim değilmiyim.. yeniden kalabilecekmiyim.. beynimin içinde dönüp duruyor sonra itiyorum bir kenara hepsini Allahın işine karışma diyorum ne verirse hayırlısı versin vardır elbet bir zamanı diyorum. Ama baska birşeylerle meşgul olmak çok fazla yalnız kalmamak lazım..

canım o bende korunmayı bıraktığım ilk 3 ay falan devam etti hafif ağrıda vardı bende ama orda bişiler vardı sanki dr.a sormuştum yumurtalıkların çalışıo güzel bişi demişti

ne güzel maşallah suphanallah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

ne güzel inşallah bir dahakine bebek haberiyle gelirsin hastaneden...

çok sağol canım benim şu eşimin spermide bi düzelse allahın izniyle bi evladım olsa başka ne isterimkiii sen nasılsın bu arada

canım o bende korunmayı bıraktığım ilk 3 ay falan devam etti hafif ağrıda vardı bende ama orda bişiler vardı sanki dr.a sormuştum yumurtalıkların çalışıo güzel bişi demişti

Sağol canım ya içim rahatladı normalde ben uzun süre kist problemiyle uğraştım gerçi kist ağrı da yapar ama acaba noluyor diye endişelendim açıkçası rahatlattın içimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…