Sağol canım ya içim rahatladı normalde ben uzun süre kist problemiyle uğraştım gerçi kist ağrı da yapar ama acaba noluyor diye endişelendim açıkçası rahatlattın içimi :)
Tesekkurler canim . Dr.um kan testi istemedi ilk muayenede. Keseyi gordum dedi. 2hafta sonra tekrar çağırdı. Haftaya pazartesi gideceğim bakalim ne olacak. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet gerçekten zor hamilelikten başka bir şey düşünemiyor bazen insan.. Çok istediğimiz için herhalde. Benim sürekli aklımda.. öyle olsaydı da böyle olsaydı da. hamilemiyim değilmiyim.. yeniden kalabilecekmiyim.. beynimin içinde dönüp duruyor sonra itiyorum bir kenara hepsini Allahın işine karışma diyorum ne verirse hayırlısı versin vardır elbet bir zamanı diyorum. Ama baska birşeylerle meşgul olmak çok fazla yalnız kalmamak lazım..
En fazla iki gün aksadığı oluyor ara sıra..İnşallah bebeğim benimledir...
Selam kızlar nasılsınız bakalım? bu ara bekleme dönemindeyim diye gelip yazmıyorum. 21'inde iğnemi olurum herhalde. artık ayın sonunda kafanızı şişiririm.
Selam bende beklemedeyim yarın bat günm bakalım....
yok yani benim bat yeni geçti 1 hafta oldu reglden sonra
yeni batım 4 Haziran. bakalım bu sefer noolcak :44::44::44::44:
Pardon canım kaçırmışım o bölümü
Hayırlısı canım ya benim kırmızılar gelecek mi bakalım
sus kız gelmesin 9 ay. sonra gelir nasılsa
Bebiş gelsin bebiş
Aynen beni tarif etmissin sanki arkadasim dusunmeden duramiyorum bi turlu burasi sayesinde yalniz olmadigimi goruyorum daha guclu hissediyorum Allah hepimizin gonlunun muradini versin insallah. Yanlis okumadiysam pihtilasma varmis di mi sende de? Bende de cikti da dikkatimi cekti o yuzden
akşama ne yemek var kızlar ben menemen yapıcam patates kızartıcam çay yapıcam eşime de bi sucuklu yumurta kırarım :))) bugün böyle aslında rejime girmek istiyorum ekmeği falan kesmek istiyorum ben kendime çok dikkat eden biriydim bu çocuk meselesinden saldım resmen kendimi ya 2 kilo alayım hemen rejimler yapardım kafaya takardım ama şimdi hiç umursamıyorum eşimde istemiyor kilo falan hiç sevmez dikkat et diyor aşırı kilolu değilim ama 5kilo fazlam var atmam lazım akşamları olmadı sahile yürüyüşe de giderim zaten eşimde çok sever basketbol oynamayı bende o oynarken yürürüm olmadı havalarda ısındı nasıl olsa
Offf kızlar ben de telefonu suya düşürdüm
Sinirden bir sürü yemek yaptım ya
Offf kızlar ben de telefonu suya düşürdüm
Sinirden bir sürü yemek yaptım ya
pirincin içine koy iyi gelir suyunu çeker diyorlar..
ne yaptın ne yaptın insan bekarken boğazını daha iyi tutuyor valla evlenince yedikçe yiyesim geliyo eşimde iştahlı benim erenpaşanın dediği gibi menemen bandır bandır ye mis gibi ama yok iki ince dilim ve kepekli yicem yok artık frenlemem lazım olmaz böyle..
pirincin içine koy iyi gelir suyunu çeker diyorlar..
ne yaptın ne yaptın insan bekarken boğazını daha iyi tutuyor valla evlenince yedikçe yiyesim geliyo eşimde iştahlı benim erenpaşanın dediği gibi menemen bandır bandır ye mis gibi ama yok iki ince dilim ve kepekli yicem yok artık frenlemem lazım olmaz böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?