Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım? bu ara bekleme dönemindeyim diye gelip yazmıyorum. 21'inde iğnemi olurum herhalde. artık ayın sonunda kafanızı şişiririm.

Aynen beni tarif etmissin sanki arkadasim dusunmeden duramiyorum bi turlu burasi sayesinde yalniz olmadigimi goruyorum daha guclu hissediyorum Allah hepimizin gonlunun muradini versin insallah. Yanlis okumadiysam pihtilasma varmis di mi sende de? Bende de cikti da dikkatimi cekti o yuzden

amin.. insallah...senin hangi gende sorun var..

akşama ne yemek var kızlar ben menemen yapıcam patates kızartıcam çay yapıcam eşime de bi sucuklu yumurta kırarım :))) bugün böyle aslında rejime girmek istiyorum ekmeği falan kesmek istiyorum ben kendime çok dikkat eden biriydim bu çocuk meselesinden saldım resmen kendimi ya 2 kilo alayım hemen rejimler yapardım kafaya takardım ama şimdi hiç umursamıyorum eşimde istemiyor kilo falan hiç sevmez dikkat et diyor aşırı kilolu değilim ama 5kilo fazlam var atmam lazım akşamları olmadı sahile yürüyüşe de giderim zaten eşimde çok sever basketbol oynamayı bende o oynarken yürürüm olmadı havalarda ısındı nasıl olsa

Ohh afiyet olsun... tamda ekmekği bandır bandır ye yani... aslında hamile kalmadan önce fazla kilolardan kurtulmak en iyisi. Hamile kalınca zaten fazlalığın varsa bir de üstüne alırsın daha zor olur sonra vermesi... hem dobişş hem gobiş oluruz yav.. bende istiyorum 3-5 kilo fazlam va rvereyim diyorum ama can sıkıntısından birşeyler yemek istiyorum iyi geliyor...

Offf kızlar ben de telefonu suya düşürdüm
Sinirden bir sürü yemek yaptım ya

ne yaptın ne yaptın insan bekarken boğazını daha iyi tutuyor valla evlenince yedikçe yiyesim geliyo eşimde iştahlı benim erenpaşanın dediği gibi menemen bandır bandır ye mis gibi ama yok iki ince dilim ve kepekli yicem yok artık frenlemem lazım olmaz böyle..

bende hep öyle diyorum.. tamam bu akşam yemeyeceğim diyorum ama olmuyor işte..oturduk mu yeniyor maalesef.. hele iş yerinde çalışıyorken mutlaka çayın yanında birşeyler oluyor... geçen sene bu zamanlar 56 kilo idim.. şimdi 61 kiloyum.. ama 2-3 kilo eksilse tamamdır...

Tatlım kendim yemesem bile eşim için zaten mecburen yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…