Öyle yaptım bekletiyorum canım ya.
Telefon çalışıyor aslında ama şarj almıyor
Kurusun iyice sonrada açarsın her yanını kurutursun düzelir inşallah..
bende hep öyle diyorum.. tamam bu akşam yemeyeceğim diyorum ama olmuyor işte..oturduk mu yeniyor maalesef.. hele iş yerinde çalışıyorken mutlaka çayın yanında birşeyler oluyor...geçen sene bu zamanlar 56 kilo idim.. şimdi 61 kiloyum.. ama 2-3 kilo eksilse tamamdır...
Tatlım kendim yemesem bile eşim için zaten mecburen yapıyorum
İnşallah tatlım teşekkür ederim önerin için
aynıyız sayılır geçen sene ben de 55 kiloydum şu an 58 kiloyum evlenirken 54 kiloydum :))))) ne olacak bu halim benim neyse ya veririm kafaya koysam yaparım ben azimliyimdir.gaz veriyorum bak kendime bi de
valla bişey diyeyim mi ben yemek yaparken stres atıyorum bunu keşfettim kendimde :)
amin.. insallah...senin hangi gende sorun var..
Offf kızlar ben de telefonu suya düşürdüm
Sinirden bir sürü yemek yaptım ya
Insallah kalp atisini duyup gelirsin bebeginin)
hemen bataryasını çıkar pirince koy sakın açma en az iki gün dursun sona canavar gibi çalışır bende düşürmüştüm 3 sn icinde her psrçasını ayırıp pirince koydum 2 gün sonra çalıştı sadece flaşı patlıyodu sürekli onu yaptırdık 9 aydır da kullanıyou gayat iyi durumda
Tatlım zaten tamamen girmedi benim suya sadece alt tarafı yarım cm kadar girdi.
O da tam şarj yerine denk geliyor. Şarj olmama dışında sorun olmaz sanırım gibi geliyor.
Umarım şarj sorunu da hallolur pirinç olayından sonra canım. Teşekkür ederim
valla benimki komple düşmüştü ama kurumadan uğraşma bu seferde kısa devre yapar telefonu yakarsın fön makinesi ile de kurutmaya çalışma
Aynen öyle istediğimiz için aklımızda hep o var :)evet gerçekten zor hamilelikten başka bir şey düşünemiyor bazen insan.. Çok istediğimiz için herhalde. Benim sürekli aklımda.. öyle olsaydı da böyle olsaydı da. hamilemiyim değilmiyim.. yeniden kalabilecekmiyim.. beynimin içinde dönüp duruyor sonra itiyorum bir kenara hepsini Allahın işine karışma diyorum ne verirse hayırlısı versin vardır elbet bir zamanı diyorum. Ama baska birşeylerle meşgul olmak çok fazla yalnız kalmamak lazım..
çok sağol canım benim şu eşimin spermide bi düzelse allahın izniyle bi evladım olsa başka ne isterimkiii sen nasılsın bu arada
Selam kızlar nasılsınız bakalım? bu ara bekleme dönemindeyim diye gelip yazmıyorum. 21'inde iğnemi olurum herhalde. artık ayın sonunda kafanızı şişiririm.
akşama ne yemek var kızlar ben menemen yapıcam patates kızartıcam çay yapıcam eşime de bi sucuklu yumurta kırarım :))) bugün böyle aslında rejime girmek istiyorum ekmeği falan kesmek istiyorum ben kendime çok dikkat eden biriydim bu çocuk meselesinden saldım resmen kendimi ya 2 kilo alayım hemen rejimler yapardım kafaya takardım ama şimdi hiç umursamıyorum eşimde istemiyor kilo falan hiç sevmez dikkat et diyor aşırı kilolu değilim ama 5kilo fazlam var atmam lazım akşamları olmadı sahile yürüyüşe de giderim zaten eşimde çok sever basketbol oynamayı bende o oynarken yürürüm olmadı havalarda ısındı nasıl olsa
Offf kızlar ben de telefonu suya düşürdüm
Sinirden bir sürü yemek yaptım ya
bende hep öyle diyorum.. tamam bu akşam yemeyeceğim diyorum ama olmuyor işte..oturduk mu yeniyor maalesef.. hele iş yerinde çalışıyorken mutlaka çayın yanında birşeyler oluyor...geçen sene bu zamanlar 56 kilo idim.. şimdi 61 kiloyum.. ama 2-3 kilo eksilse tamamdır...
Öyle yaptım bekletiyorum canım ya.
Telefon çalışıyor aslında ama şarj almıyor
Valla şarj etmeye falan çalıştım. Fönü çok yaklaştırmadan denedim sonra bıraktım.
Netten araştırıp pirinç olayını görünce pirince gömdüm hemen :)
uuffff menüye baakkkkkkkkkk((
bu tok karnına canım kızartma çekti iyi mi
Kızlar siz kilolarınızı yazınca kilomdan utandım(
zaten son zamanlarda bayaga canımı sıkıyor bu durum 2 ayda 6 kg aldım(((((
açlık grevine mi girsem
İyi yaptın afiyet olsun ohh miss :)))
ne güzel yarın yemek yapmazsın :)
bende tokken kendime söz veriyorum kesin rejime başlıcam diye acıkınca hepsini unutuyorum
açken ben ben degilim
ama yine de sizin kg larınızı görünce açlık grevine girmeye karar verdim
pirincin içindeyse bi müddet sonra şarzda alır benimde aynısı oldu sarz yerini bi arkadaşın cocugu ıslatmıştı sarz yerine bi gece pirinçte bekleyince kendine geldi
Gömdüm demen bi komik geldi yaaa
Valla tatlım bildiğin gömdüm
Bi ton pirinç heba oldu sayesinde
uuffff menüye baakkkkkkkkkk((
bu tok karnına canım kızartma çekti iyi mi
Kızlar siz kilolarınızı yazınca kilomdan utandım(
zaten son zamanlarda bayaga canımı sıkıyor bu durum 2 ayda 6 kg aldım(((((
açlık grevine mi girsem
İyi yaptın afiyet olsun ohh miss :)))
ne güzel yarın yemek yapmazsın :)
bende tokken kendime söz veriyorum kesin rejime başlıcam diye acıkınca hepsini unutuyorum
açken ben ben degilim
ama yine de sizin kg larınızı görünce açlık grevine girmeye karar verdim
pirincin içindeyse bi müddet sonra şarzda alır benimde aynısı oldu sarz yerini bi arkadaşın cocugu ıslatmıştı sarz yerine bi gece pirinçte bekleyince kendine geldi
Gömdüm demen bi komik geldi yaaa
Gen bakilmamis galiba benim kanda protein c ve homosistein duzeyleri sıkıntılı cikti yazin genetik yaptirmayi dusunuyoruz bakalim insallah
Greve değilde bir rejime gir.. Hamis kalmadan önce zayiflamak iyidir ki hamis kalinca caninin çektiğini rahatça yersin sonra duba gibi mi olacaksin kizzz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?