Şuanda da duba gibiyim sanırıımm
tamam giriyorum rejime sözzz
Kilo insanin basina dert gerçekten.hamilelikte bide insan çok zorlanir hem kilo hem gobis gercekten zorlanirsin.kilolarin ustune kilo binmesin...zayiflik iyidir saglikli bir şekilde zayifla canim. Karatay diyetini deneye bilirsin mesela..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet haklısın ama şuan bulundugum şartlar bunda bayaga etkili...neyse velhasıl kolay bi durum degil bu kimse isteyerek kendine yük olan kiloyu almaz sanırım
umarım veririm...ama şu bu diyeti yapmak istemiyorum şuan bakalım sadece az yemege başlasam ilk adımda yeterli olur...
yine de tavsiyen için teşekkür ederim
ne yaptın kızzz pirinç torbasına mı attın :)
Bi tabakta telefonun altına üstüne pirinçten yatak yapaydın
Aynen öyle istediğimiz için aklımızda hep o var :)
ya gecen ay hiç takmıcam dedim mesela yumurtama zamanına kadar iyi geldim ondan sonra bekleme sürecine girince ay bi çoştum ki sormaaaa
Şimdi bu ay ama cidden rahat olmak istiyorum yine de bişey duysam hemen araştırıyorum gecen akadaşın dediği yüzüstü yatma olayını bi düna araştırdım meselaa
ayy ben iflah olmam
inşallaaah hepsi de olucak özgecim:)
Ben iyiyim aslında ders çalışmam lazım artık sınava 3 hafta var ve zaman gecmesin dediğimiz anlarda su gibi gecer ya aynen öyleee
bat ı beklerken günler gecmez yıl olurrr, sınav zamanı ise göz açıp kapama gibi gelir
Bilgisayarda çok takılıyorum sanırım geçenlerde bi video izledim internet bagımlsı degilim diyorsanız internet orucu tutun ve 1 gü girmeyin diyordu :)))
Bende öyle mi yapsam en azından saat usulu 5 saat oruc mu tutsam
Merhabaa :)
Çatlatma ignesimi olucan ? hadi hayırlısı bakalım bu ay bol hayırlı haber gelicek inşallah yaa
Günaydın güzel anne adayları...
Günaydın kızlarrr
habire dudağım şişiyo yada uçuk çıkıyo
stres yaptım o kadar böyle oldu
eşim rüya görmüş
2,5 kilo kız doğuyomuş boyu uzunmuş
Hayır olsun inş canım,neden stres yapıosun bak bebeğine zarar.Rabbim sizi korusun sağ salim kucağına alırsın inş.
Sağol canım
Daha çok küçük olduğu için bişey olucak diye korkuyorum
Ders notlarımı temize çekiyorum bitmedi gitti.
İtalyanca notlarımı da çektim mi dönücem foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?