- 5 Mayıs 2013
- 33.877
- 41.446
- 798
Kolay gelsin; ))
Yok saklama kabına pirinç doldurup içine gömdüm
Günaydın güzel anne adayları...
:)))günaydın canım yaa o yüzüstü yatma olayı neymiş ayaklarının altına yastık koyup beklememi
Günaydınnn kızlarrrr
Gunaydin herkese hayirli ve mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah:))
Günaydın kızlarrr
habire dudağım şişiyo yada uçuk çıkıyo
stres yaptım o kadar böyle oldu
eşim rüya görmüş
2,5 kilo kız doğuyomuş boyu uzunmuş
Hayırlı sabahlarherkese hayırlı sabahlar...
hayırlı günler....
Uhibbuke ve ben derslere daldık sanırım :)
eeee calıştı mı aldı mı şarz yogun bakımdan son durumları bildirsenee
ayyyyyy nerdeeee derinim nerdeeeeeeeeeeeeee:)))
dün akşam pür heves internet orucuna niyet ettim derse oturdum hopppp misafir:)))
sabahtan beri saatlerce bi telefondayım
bir sürü kişi aradaı her arayanlar en az yarım saat 40 dk konuşunca bu saat oldu işlerim bile duruyo oyyyyyyyyyyyyyyyy
Bi de yarın da evde yokum bugün günün geri kalanında kitaplara gömülmeliyiimmmmm
Tatlım nerdeee. Hala şarj almıyor. Bu sabah Samsung servisine götürüp bıraktım. Bana dönecekler bekliyorum hala.
Telefonla bütünleştin desene bütün gün.
Valla ben de ancak notları temize çektim daha adam akıllı bi çalışmadım
ayy geçmiş olsunya inşallah hallederler
aynen öyle zaten uzun zamandır kulaklık kullanıyorum sırf bu uzun görüşmeler yüzünden bi yerden sora kolum agırıyo anlaa
bence notları temize cektiysen işin büyük kısmı hallolmuştur :)
Bugünle birlikte benim 21 gün kaldı ve yarında evde yokum kesin arada başka firelerimde olur oyyyyyyyy
Günaydıınnn :) bugün senin bat ııınnnnnn
ayy inşallah olmaaa da müjdeyi ver bize moonspellcimm :)))
Günaydıın özgecim :)
Yok canım yaa gecen burda bi arkadaş dedi 8 yıl sonra cocugu olmuş 7 yıl boyunca herşeyi denemiş olmamış...sonra bi nene mi teyze mi demiş ki ilişkiden sonra yüzüstü yat demiş 2. ayda hamile kalmışş:)
Bende başladım araştırmaya :)
Bunun aslı afedersiniz ilişki pozisyonundan kaynaklanıyo vs vs vsssss :)
detaylı bi mevzu ama olması mümkünmüş yani :)
Bildigin yüzüstü :)
Biraz gec oldu ama günaydın :))
Günaydıın hepimiz için öyle olur inşallah :))
nasılsın ovu testinde pozitifi gördün mü ?
Ay sakin ol bak vucudun tepki veriyo strese
demesi bana kolay biliyorum istemeden stres yapıyorsun ama rahatlamak için kendine ugraşlar falan bul ve hep iyi düşüüüünn
hadi maşallaah :)
hayırlara çıksn inşallaaah
Hayırlı sabahlar
dün akşam pür heves internet orucuna niyet ettim derse oturdum hopppp misafir:)))
bir sürü kişi aradaı her arayanlar en az yarım saat 40 dk konuşunca bu saat oldu işlerim bile duruyo oyyyyyyyyyyyyyyyy
Bi de yarın da evde yokum bugün günün geri kalanında kitaplara gömülmeliyiimmmmm
İnşallah hallolur bana bir fiyat çıkaracaklar ona göre halledin ya da kalsın dicem işte.
Tatlım ben bir de 10 ders alıyorum 7 günde 10 tane finalim olacak
evet canım gelen giden yok.Bide ayıptır söylemesi benim motorlar arızalı dünden beri wc de yatıp kalkıyorum :) karnım ağrıdığından anlayamıyorum regl belirtisi sancım var mı diye :)
Cemreçınardan ses yok değil mi doktora gidecekti ?
wuuu senin işin daha zormuş ya
benimde 9 dersim var işte ama sınav usulu ve 2 günde hallolcak senin ki kadar zor olamaz tabi ki :))
daha 3.dersteyim yeni başladım kitabına
inşallah 9 ay gelmez yaaaaa
umarım rahatsızlgında hamilelik belirtisidir ne güzel ne güzell
cemreyi bende görmedim haberim yok topik 2 gündür birazcık durgun herkes kabuguna cekildi sanırım :44:
wuuu senin işin daha zormuş ya
benimde 9 dersim var işte ama sınav usulu ve 2 günde hallolcak senin ki kadar zor olamaz tabi ki :))
daha 3.dersteyim yeni başladım kitabına
inşallah 9 ay gelmez yaaaaa
umarım rahatsızlgında hamilelik belirtisidir ne güzel ne güzell
cemreyi bende görmedim haberim yok topik 2 gündür birazcık durgun herkes kabuguna cekildi sanırım :44:
Ben kaşındım canım. 2 alttan dersim vardı 3 tane de yükseltmeye aldım. Başımın zoru neyse.
Tatlım sana özel mesaj atıcam kaçma bir yere :)
ben klomen hiç kullanmadıım bilmiyorum hakkında da pek bişey inşallah bilenler yardımcı olurlarSizce bu ay da klomen kullansam mı pko var da bende bu ay iğne de vercekmiş.offf off bizim niye pat diye olmuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soma felaketindende kimsenin tadı tuzu kalmadı canım ya herkes üzgün bişey yapası gelmiyor.İnşallah gelmez şu kırmızılar
Yok canim gormedim hala daha orta koyulukta bugun de yapip birakirim herhalde 24. gun oldu bakalim adet olabilecek miyim pko var ya. Sana da kolay gelsin derslerindeinsallah hepsini kolayca gecersin
Günaydıınnn :) bugün senin bat ııınnnnnn
ayy inşallah olmaaa da müjdeyi ver bize moonspellcimm :)))
Günaydıın özgecim :)
Yok canım yaa gecen burda bi arkadaş dedi 8 yıl sonra cocugu olmuş 7 yıl boyunca herşeyi denemiş olmamış...sonra bi nene mi teyze mi demiş ki ilişkiden sonra yüzüstü yat demiş 2. ayda hamile kalmışş:)
Bende başladım araştırmaya :)
Bunun aslı afedersiniz ilişki pozisyonundan kaynaklanıyo vs vs vsssss :)
detaylı bi mevzu ama olması mümkünmüş yani :)
Bildigin yüzüstü :)
Biraz gec oldu ama günaydın :))
Günaydıın hepimiz için öyle olur inşallah :))
nasılsın ovu testinde pozitifi gördün mü ?
Ay sakin ol bak vucudun tepki veriyo strese
demesi bana kolay biliyorum istemeden stres yapıyorsun ama rahatlamak için kendine ugraşlar falan bul ve hep iyi düşüüüünn
hadi maşallaah :)
hayırlara çıksn inşallaaah
Hayırlı sabahlar
Hım hayırlısı bakalım normalde kaçıncı günde oluyosun net degil dimi ?
İnşallah belirsizlikten çabuk kurtulursun yaa hakkında hayrlısı olsun
inşallah yaa rabbim tüm talebelere zihin açıklgı versin :)
Hayırlı diye düşünelim ama inşallah bunlar hamilelik belirtisi olan kasık agrısıııdıırrmerhaba kızlar
ben kesin 3 vakte kadar regl olucam kasıklarım ağrıyor
yaw ben bu yüzüstüyle yüzükoyunu hep karıştırırım :)yani normal uzanarak yatmak arkaya doğru dönmek deil dimi ...ee eğer öleyse zaten yastık koyuluncada öle yatılıoki
Son üç aydir 35 gun ama daha oncelerden cok daha uzundu ilac aliyordum sokturucu, o yuzden simdi olucak mi olmayacak mi emin olamiyorum
Hayırlı diye düşünelim ama inşallah bunlar hamilelik belirtisi olan kasık agrısıııdıırr
yüzüstü ile yüzü koyun aynı şey zaten özgecim :)
yüzüstü ya da sırt üstü yatmak var..
şimdi biz normalde sırt üstü yatıp belimizin altına yastık koyuyoruz ya bunda tam tersi yüzün yastıga dönücek sırtın tavana dogru
(bayaga açık anlattım)
o arkadaşın dediğine göre ki netten araştırmalarımda o yönde ilişkiye de o şekilde girilse en güzeli imiş
Hım hayırlısı bakalım ama 24.günde isen en az 10 gün daha var adetine ki bence hala yumurtlamamış olabilirsin gec yumurtluyoda olabilirsin en azından düzenli ilişkiye devam etmen iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?