Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yok saklama kabına pirinç doldurup içine gömdüm

eeee calıştı mı aldı mı şarz yogun bakımdan son durumları bildirsenee

Günaydın güzel anne adayları...

Günaydıınnn :) bugün senin bat ııınnnnnn
ayy inşallah olmaaa da müjdeyi ver bize moonspellcimm :)))

:)))günaydın canım yaa o yüzüstü yatma olayı neymiş ayaklarının altına yastık koyup beklememi

Günaydıın özgecim :)
Yok canım yaa gecen burda bi arkadaş dedi 8 yıl sonra cocugu olmuş 7 yıl boyunca herşeyi denemiş olmamış...sonra bi nene mi teyze mi demiş ki ilişkiden sonra yüzüstü yat demiş 2. ayda hamile kalmışş:)
Bende başladım araştırmaya :)
Bunun aslı afedersiniz ilişki pozisyonundan kaynaklanıyo vs vs vsssss :)
detaylı bi mevzu ama olması mümkünmüş yani :)
Bildigin yüzüstü :)

Günaydınnn kızlarrrr

Biraz gec oldu ama günaydın :))

Gunaydin herkese hayirli ve mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah:))

Günaydıın hepimiz için öyle olur inşallah :))
nasılsın ovu testinde pozitifi gördün mü ?

Günaydın kızlarrr
habire dudağım şişiyo yada uçuk çıkıyo
stres yaptım o kadar böyle oldu

Ay sakin ol bak vucudun tepki veriyo strese
demesi bana kolay biliyorum istemeden stres yapıyorsun ama rahatlamak için kendine ugraşlar falan bul ve hep iyi düşüüüünn

eşim rüya görmüş
2,5 kilo kız doğuyomuş boyu uzunmuş

hadi maşallaah :)
hayırlara çıksn inşallaaah

herkese hayırlı sabahlar...
hayırlı günler....
Hayırlı sabahlar

Uhibbuke ve ben derslere daldık sanırım :)

ayyyyyy nerdeeee derinim nerdeeeeeeeeeeeeee:)))
dün akşam pür heves internet orucuna niyet ettim derse oturdum hopppp misafir:)))
sabahtan beri saatlerce bi telefondayım
bir sürü kişi aradaı her arayanlar en az yarım saat 40 dk konuşunca bu saat oldu işlerim bile duruyo oyyyyyyyyyyyyyyyy

Bi de yarın da evde yokum bugün günün geri kalanında kitaplara gömülmeliyiimmmmm

Tatlım nerdeee. Hala şarj almıyor. Bu sabah Samsung servisine götürüp bıraktım. Bana dönecekler bekliyorum hala.

Telefonla bütünleştin desene bütün gün.
Valla ben de ancak notları temize çektim daha adam akıllı bi çalışmadım

ayy geçmiş olsunya inşallah hallederler

aynen öyle zaten uzun zamandır kulaklık kullanıyorum sırf bu uzun görüşmeler yüzünden bi yerden sora kolum agırıyo anlaa

bence notları temize cektiysen işin büyük kısmı hallolmuştur :)
Bugünle birlikte benim 21 gün kaldı ve yarında evde yokum kesin arada başka firelerimde olur oyyyyyyyy

İnşallah hallolur bana bir fiyat çıkaracaklar ona göre halledin ya da kalsın dicem işte.

Tatlım ben bir de 10 ders alıyorum 7 günde 10 tane finalim olacak

evet canım gelen giden yok.Bide ayıptır söylemesi benim motorlar arızalı dünden beri wc de yatıp kalkıyorum :) karnım ağrıdığından anlayamıyorum regl belirtisi sancım var mı diye :)
Cemreçınardan ses yok değil mi doktora gidecekti ?

Son düzenleme:
İnşallah hallolur bana bir fiyat çıkaracaklar ona göre halledin ya da kalsın dicem işte.

Tatlım ben bir de 10 ders alıyorum 7 günde 10 tane finalim olacak

wuuu senin işin daha zormuş ya
benimde 9 dersim var işte ama sınav usulu ve 2 günde hallolcak senin ki kadar zor olamaz tabi ki :))

daha 3.dersteyim yeni başladım kitabına

inşallah 9 ay gelmez yaaaaa
umarım rahatsızlgında hamilelik belirtisidir ne güzel ne güzell

cemreyi bende görmedim haberim yok topik 2 gündür birazcık durgun herkes kabuguna cekildi sanırım :44:

Ben kaşındım canım. 2 alttan dersim vardı 3 tane de yükseltmeye aldım. Başımın zoru neyse.
Tatlım sana özel mesaj atıcam kaçma bir yere :)

Sizce bu ay da klomen kullansam mı pko var da bende bu ay iğne de vercekmiş.offf off bizim niye pat diye olmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soma felaketindende kimsenin tadı tuzu kalmadı canım ya herkes üzgün bişey yapası gelmiyor.İnşallah gelmez şu kırmızılar

Ben kaşındım canım. 2 alttan dersim vardı 3 tane de yükseltmeye aldım. Başımın zoru neyse.
Tatlım sana özel mesaj atıcam kaçma bir yere :)

ayy sen keyfini kendin bozmuşsun resmen :))
neyse hepsini geçersin inşallah yaa
msjına cvb yazdım :)

Sizce bu ay da klomen kullansam mı pko var da bende bu ay iğne de vercekmiş.offf off bizim niye pat diye olmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben klomen hiç kullanmadıım bilmiyorum hakkında da pek bişey inşallah bilenler yardımcı olurlar

Soma felaketindende kimsenin tadı tuzu kalmadı canım ya herkes üzgün bişey yapası gelmiyor.İnşallah gelmez şu kırmızılar

aynen öyle yaa

gelmez gelmez inşallah iyi düşünelim bizz

QUOTE=Uhibbuke;35337859]eeee calıştı mı aldı mı şarz yogun bakımdan son durumları bildirsenee

Günaydıınnn :) bugün senin bat ııınnnnnn
ayy inşallah olmaaa da müjdeyi ver bize moonspellcimm :)))

Günaydıın özgecim :)
Yok canım yaa gecen burda bi arkadaş dedi 8 yıl sonra cocugu olmuş 7 yıl boyunca herşeyi denemiş olmamış...sonra bi nene mi teyze mi demiş ki ilişkiden sonra yüzüstü yat demiş 2. ayda hamile kalmışş:)
Bende başladım araştırmaya :)
Bunun aslı afedersiniz ilişki pozisyonundan kaynaklanıyo vs vs vsssss :)
detaylı bi mevzu ama olması mümkünmüş yani :)
Bildigin yüzüstü :)

Biraz gec oldu ama günaydın :))

Günaydıın hepimiz için öyle olur inşallah :))
nasılsın ovu testinde pozitifi gördün mü ?

Ay sakin ol bak vucudun tepki veriyo strese
demesi bana kolay biliyorum istemeden stres yapıyorsun ama rahatlamak için kendine ugraşlar falan bul ve hep iyi düşüüüünn

hadi maşallaah :)
hayırlara çıksn inşallaaah

Hayırlı sabahlar

ayyyyyy nerdeeee derinim nerdeeeeeeeeeeeeee:)))
dün akşam pür heves internet orucuna niyet ettim derse oturdum hopppp misafir:)))
sabahtan beri saatlerce bi telefondayım
bir sürü kişi aradaı her arayanlar en az yarım saat 40 dk konuşunca bu saat oldu işlerim bile duruyo oyyyyyyyyyyyyyyyy

Bi de yarın da evde yokum bugün günün geri kalanında kitaplara gömülmeliyiimmmmm[/QUOTE]

Yok canim gormedim hala daha orta koyulukta bugun de yapip birakirim herhalde 24. gun oldu bakalim adet olabilecek miyim pko var ya. Sana da kolay gelsin derslerindeinsallah hepsini kolayca gecersin

Yok canim gormedim hala daha orta koyulukta bugun de yapip birakirim herhalde 24. gun oldu bakalim adet olabilecek miyim pko var ya. Sana da kolay gelsin derslerindeinsallah hepsini kolayca gecersin

Hım hayırlısı bakalım normalde kaçıncı günde oluyosun net degil dimi ?
İnşallah belirsizlikten çabuk kurtulursun yaa hakkında hayrlısı olsun

inşallah yaa rabbim tüm talebelere zihin açıklgı versin :)

merhaba kızlar
ben kesin 3 vakte kadar regl olucam kasıklarım ağrıyor

yaw ben bu yüzüstüyle yüzükoyunu hep karıştırırım :)yani normal uzanarak yatmak arkaya doğru dönmek deil dimi ...ee eğer öleyse zaten yastık koyuluncada öle yatılıoki

Son üç aydir 35 gun ama daha oncelerden cok daha uzundu ilac aliyordum sokturucu, o yuzden simdi olucak mi olmayacak mi emin olamiyorum

merhaba kızlar
ben kesin 3 vakte kadar regl olucam kasıklarım ağrıyor
Hayırlı diye düşünelim ama inşallah bunlar hamilelik belirtisi olan kasık agrısıııdıırr

yaw ben bu yüzüstüyle yüzükoyunu hep karıştırırım :)yani normal uzanarak yatmak arkaya doğru dönmek deil dimi ...ee eğer öleyse zaten yastık koyuluncada öle yatılıoki

yüzüstü ile yüzü koyun aynı şey zaten özgecim :)
yüzüstü ya da sırt üstü yatmak var..
şimdi biz normalde sırt üstü yatıp belimizin altına yastık koyuyoruz ya bunda tam tersi yüzün yastıga dönücek sırtın tavana dogru
(bayaga açık anlattım)
o arkadaşın dediğine göre ki netten araştırmalarımda o yönde ilişkiye de o şekilde girilse en güzeli imiş

Son üç aydir 35 gun ama daha oncelerden cok daha uzundu ilac aliyordum sokturucu, o yuzden simdi olucak mi olmayacak mi emin olamiyorum

Hım hayırlısı bakalım ama 24.günde isen en az 10 gün daha var adetine ki bence hala yumurtlamamış olabilirsin gec yumurtluyoda olabilirsin en azından düzenli ilişkiye devam etmen iyi olur bence

merhaba kızlarrrr :)
pek kimse ugramıyor bende gecerken selam vereyim dedim :)
Malum bu ara internet orucuna niyetlendim
ama işe de yaradı kabul etmeliyim :)

onun dışında keyifli bi adet dönemi yaşıyorum :))
sanki de erken biticek gibii hadi inşallaah :))

moonspellcim aklımdasın merak ediyorum inşallah hala olmamışsındır ve olmassında :)

ve cemreeeeeeee nerelerdesin ya hu doktora diye gittin gelmedin

özgeee yarın senin bat ın umarım olmazsıınnn

mmssssssssss adını bile görmez olduk :)

nbyy26 uzun zamandır ismini topikte görsemde sen pek yoksuuunnn senin de ahhsenin de yarın bat ı umarım hayırlı haberlerle dönersiniz bizeee

ismini yazamadıgım bu topikte her an yanımda olan iyi ki varsınız dediğim arkadaşlarım inşallah bi yerlerde musmutlu huzurlu zamanlar geciriyorsunuzdur

Hayirlisi olsun canim dedigin gibi, belki devam ederim teste de belli olmaz bana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…