Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hadi yaaa benim birkere yanlız öle bi durumum olmuştu yaniii :)))bilemedimki şimdi bende tutsa size derim herkez yüzükoyunnnnnnnnnnn :))))))))))))

Merhaba günaydın... Bugün batin dimi. Var mi...gelisme.. Benimde 16 mayis ti ama olmadim daha....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet canim dundu aslinda batim ama bi onceki ay gece oldugum icin 18 dedim normalde sabah olmam lazimdi ama olmadim isin garibi gecen dra gittigimde rahim kalinlasmasi var adetin gecerse gebesin dedi cok pis umitlendim simdi insallahta olmam yaa sen test yaptinmi canim

Evet canim hatirliyorum o yüzden sordum konusmustuk kalinlasdiysa ümit yüksek diye...hayırlısi inşallah vardır gebelik.. Bende daha test yapmadim. Çünkü bu ay korunmuştum yumurtlama gününe kadar ve sonra ki 5 gun. Ama geç yumurtlama olmusmudur bilemedim şimdi.. Bir kaç gün daha beklemek istiyorum bakalım hayirlisi

Olma ihtimali var canim o sekil korunmak olmazki ne zamn nasil yumurtladigin hic bellli olmuor test yapsana merak ettim simdi bu arada nie korunuodunki

Olma ihtimali var canim o sekil korunmak olmazki ne zamn nasil yumurtladigin hic bellli olmuor test yapsana merak ettim simdi bu arada nie korunuodunki

Ben 12 martta kürtaj olmuştum. Bebegim 9 haftalikti kalbi durmuştu maalesef hayirlisi boyle imiş dedik Rabbim boyle uygun gormus dedik şükür ki bir oğlum var onunla teselli buldum. Kurtajdan kirk gün sonra ilk reglimi olmuştum 21 nisanda.. Aslinda Dr.bir adet sonrasında korunma demişti. Bende nazi test sonuclari vardi onlari beklemek için bir ay daha korunayim demiştim ama kendimce hesapladıgim yumurtlama gününe göre korunmustum.. Acikasi şimdi durum ne hic bilmiyorum.

Cnm bebegin icin cok uzuldum allahinm en sagliklisino nasip eder insallah oglunada uzun omurler versn bagislasin rabbim,,, eger saglik yonunden olmasi sikintili deilse insallah vardirr yaa

Cnm bebegin icin cok uzuldum allahinm en sagliklisino nasip eder insallah oglunada uzun omurler versn bagislasin rabbim,,, eger saglik yonunden olmasi sikintili deilse insallah vardirr yaa

Saol canin Rabbim hepimize hayirlisi ile nasip etsin. Testlerde önemli birşey cimadi çok şükür. Bakalim Rabbim nasip ettiyse vardır inşallah. Bugün-yarin olmazsam Şali günü test yaparım kismetse

Ben artık test yapmıyorum her defasında husrana hayal kırıklıgına ugramak cok kotu.

Ben artık test yapmıyorum her defasında husrana hayal kırıklıgına ugramak cok kotu.

Zordur tabi hem de çok. Ayri bir hüsran.. Umutla bekleyip negatifi görmek daha çok moral bozuyor.. Hayirlisi Allahtan ne diyelim....

Kizlaaar doktora gittim dun sabah. Doktor dediki gec yumurtladigim icin yumurtlamadan sonraki siklusum kisa suruyomus ama normal de diilmis. Simdi yumurtlamadan onceki siklusu kisaltmak icin klomen verdi. 5. Gun baslicam.bi ilac daha verdi onu da dun basladim kullanmaya. 26sinda yumurtalara bakmak icin caardi. Bakalim nolcak.

Merhaba kızlar,telden girmeye alışamadım bir türlü hangi yazıyı kim yaZdı anlayamıyorum :)) kırmızılar hala gelmedi paylaşmal istedim,hayırlı akşamlar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…