Hayirlisi olsun canim dedigin gibi, belki devam ederim teste de belli olmaz bana)
Hayırlı diye düşünelim ama inşallah bunlar hamilelik belirtisi olan kasık agrısıııdıırr
yüzüstü ile yüzü koyun aynı şey zaten özgecim :)
yüzüstü ya da sırt üstü yatmak var..
şimdi biz normalde sırt üstü yatıp belimizin altına yastık koyuyoruz ya bunda tam tersi yüzün yastıga dönücek sırtın tavana dogru
(bayaga açık anlattım)
o arkadaşın dediğine göre ki netten araştırmalarımda o yönde ilişkiye de o şekilde girilse en güzeli imiş
Hım hayırlısı bakalım ama 24.günde isen en az 10 gün daha var adetine ki bence hala yumurtlamamış olabilirsin gec yumurtluyoda olabilirsin en azından düzenli ilişkiye devam etmen iyi olur bence
İnsan merak ediyo dimii :))
acabaaaa diyip durcagıma yapıyım diyosun dimi
bende öyle yapıyodum :))
Günaydınlar
Selam kizlar nasilsiniz bugun kimse yok galiba
Merhaba günaydın... Bugün batin dimi. Var mi...gelisme.. Benimde 16 mayis ti ama olmadim daha....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewet canim dundu aslinda batim ama bi onceki ay gece oldugum icin 18 dedim normalde sabah olmam lazimdi ama olmadim isin garibi gecen dra gittigimde rahim kalinlasmasi var adetin gecerse gebesin dedi cok pis umitlendim simdi insallahta olmam yaa sen test yaptinmi canim
Evet canim hatirliyorum o yüzden sordum konusmustuk kalinlasdiysa ümit yüksek diye...hayırlısi inşallah vardır gebelik.. Bende daha test yapmadim. Çünkü bu ay korunmuştum yumurtlama gününe kadar ve sonra ki 5 gun. Ama geç yumurtlama olmusmudur bilemedim şimdi.. Bir kaç gün daha beklemek istiyorum bakalım hayirlisi
Olma ihtimali var canim o sekil korunmak olmazki ne zamn nasil yumurtladigin hic bellli olmuor test yapsana merak ettim simdi bu arada nie korunuodunki
Ben 12 martta kürtaj olmuştum. Bebegim 9 haftalikti kalbi durmuştu maalesef hayirlisi boyle imiş dedik Rabbim boyle uygun gormus dedik şükür ki bir oğlum var onunla teselli buldum. Kurtajdan kirk gün sonra ilk reglimi olmuştum 21 nisanda.. Aslinda Dr.bir adet sonrasında korunma demişti. Bende nazi test sonuclari vardi onlari beklemek için bir ay daha korunayim demiştim ama kendimce hesapladıgim yumurtlama gününe göre korunmustum.. Acikasi şimdi durum ne hic bilmiyorum.
Cnm bebegin icin cok uzuldum allahinm en sagliklisino nasip eder insallah oglunada uzun omurler versn bagislasin rabbim,,, eger saglik yonunden olmasi sikintili deilse insallah vardirr yaa
Ben artık test yapmıyorum her defasında husrana hayal kırıklıgına ugramak cok kotu.
Ben artık test yapmıyorum her defasında husrana hayal kırıklıgına ugramak cok kotu.
Valla canim bende cumaya kadar yapmicam belki haftaya pazara kadar bile bekleyebilirm yani bu arada senin adetinde gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?