Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ayyy hadi hayirlisiiiii

Son düzenleme:
Merhabaaa cici anne adaylarıı :))
nerelerdesiniz ya huuu herkes birden mi terkeylemiş topigimizi (

Ben dün de demiştim bugün olamayacagımı:) benim için hayli yogun bi gündü kısa bi şehir dışına çıkıp geldik
şimdi öyle yorgunum ki anlatamam yine de merak ettim sizi bi slm veriyim dedim inşallah herkesin keyfi yerindedirr

hadi yaaa benim birkere yanlız öle bi durumum olmuştu yaniii :)))bilemedimki şimdi bende tutsa size derim herkez yüzükoyunnnnnnnnnnn :))))))))))))

ben bu ay denicem bakalım ne duysak deniyoruzz zaten aman bu da eksik olmasın

Selam kizlar nasilsiniz bugun kimse yok galiba

slm özgecim vefan için seni tebrik ederimmm
sen topige sahib çık tamam mıı :)))

merak ediyorduk seni nerelerdesiiiinnnnnnnnnnn :))
İyi ya savindim büyük bi sorun olmamasına :)
şimdi bu durumda yumurtlama öncesi kısaltılırsa genel siklusunda kısalıcak ve bat ın daha erkene mi gelicek ? yan bu iyi bişey dimi ayy hadi inşallah hayırlı haberlere vesile olsun bu durumlarrr

ohhh ohhhh ne güzel hiç gelmesinlerdeeeeeee

*buse4545...............30 Nisan

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*oslemtugba..............14 Mayıs

*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*erenpasa................16 Mayıs............30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 2 aydır 2.bebeğini bekliyor

*moonspell_ .............17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*cemrecinar..............17 Mayıs

*ozgekuaforr.............18 Mayıs

*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........

*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

bat güncellemek isteyen var mıııııııııııııııı

hadi birileri beni kırmızı listeye al hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm diye hakırsın inşallaaahh

Merhaba hanımlar beni de ekler misiniz listeye

Bat 18 Haziran , 26 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim, mühendisim, ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaaa hoşgeldin aramızaaa

ekledim bileee inşallah son bat ın olur buuu

Batlarımız hemen hemen birlikte benimde 16 haziran şuan adetsin sanırım :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir. Benim bugün artık ovulasyon çalışmaları başlıyor hayırlısı bakalım. 10 gün bol çalışmalı günler :) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Merhabaaa hoşgeldin aramızaaa

ekledim bileee inşallah son bat ın olur buuu

Batlarımız hemen hemen birlikte benimde 16 haziran şuan adetsin sanırım :)

Hoşbuldum canım :)

Âmin hayırlısıyla inşallah senin de gönlüne göre olur.

Bugun regl oldum canım 18 Haziran görünüyor ama bu ay kimyasal genelik geçirdiğim için inşallah bir değişiklik olmaz. Inşallah beraber hamile kalırız

Canım benim hadi gönlünce olsun inşallah guzel haberini alırız :)

:)))çıkarım canım ama bi haftam kaldı ankaraya gidince pek sık giremem yani bu arada ben adet olmadım çok ümitlenmeye başladım yaa hayatımda birgün bile adetim geçmezdiki benimmm

canım nasıl yani anlayamadım benim bildiğim geç yumurtlamada adette geç gelmezmi yani

Benim dun adetim geldi :) ama yeni batimi soyleyemiorum tam arayi iyice aciyor 39a ciktim yani

Merhabaa :)
benim fena degildi haftasonum inşallah arkadaşlarında keyfi yerindedir bi kaç günüdr topigimiz sessiz :)
Hadi hayırlısı ile müjde verecegin günlere vesile olsun bu günlerin inşalllaaahhh

amin rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah :)
ayrıca geçmiş olsun rabbim önümüzde ki ay saglıklı bi gebelik nasip eder inşallah

Kimyasal gebeligi nasıl farkettin ?

:)))çıkarım canım ama bi haftam kaldı ankaraya gidince pek sık giremem yani bu arada ben adet olmadım çok ümitlenmeye başladım yaa hayatımda birgün bile adetim geçmezdiki benimmm

olsun sen hep gel hiç sensiz bırakmaa bizi

inan senin adına bende çok ümitlendim ve bi o kadarda heveslendim
ama kendi heves ve ümidimle seni çoşturmakda istemem sonra hayal kırıklıgıd zor oluyo kendimden biliyorum
ama olumsuz düşünmek yok ve bi de ne geliyo aklıma biliyor musun hani hep diyorlar ya kafandan at...bu ay senin kafanda hiç yoktu tamamen attın hatta olmaz zaten gözüyle baktın yaaa o yüzden bu ay olma ihtimali bence bayaga yüksek

o rahatlıkla hamile kalmışsındır inşallaaaaahhhhh
test konusuunda ne düşünüyorsun erken yapmama taraftarısın biliyorum ama hakkında hayırlısı

Benim dun adetim geldi :) ama yeni batimi soyleyemiorum tam arayi iyice aciyor 39a ciktim yani

hakkında hayırlısı olsun batdaşım demekki daha vakti gelmemiş:)
bence biz usulu bozmayalım benimle aynı bat ı yazalım sana da
ya daaaa ortalama 35 den hesaplayıp bat ı güncelleyelim en azından 3 asagı 5 yukarı bekledigin bi tarih olur tabiii sen bilirsin

Amin canım inşallah cümlemizin yaa :)

Canim benimkini 6haziran diye degistirir mısın bu ara pek giremedim hem hastane islerim vardi hemde memkeketimde ki uzucu olay insanin tasama srvincini bile elinden aliyor pek valit bulamdim girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…