Evet dengesiz bi bat oldu ama ramazamdan once tam iyi denk gelior :) hayirlisi insallah
Canim benimkini 6haziran diye degistirir mısın bu ara pek giremedim hem hastane islerim vardi hemde memkeketimde ki uzucu olay insanin tasama srvincini bile elinden aliyor pek valit bulamdim girmeye
Kizlar bn ikac gundur gire.iyorm topik degismis sanki hrrsey degismis sizindemi oyle bide bi kirmizi yazi var sizdede cikiyomu avukati.iz size done emtir faln diye niye boyle oldj:18:
Ya yine yaziyorm en azindanhic yazamoyodm bish olmus ama anlamadm hersey degismis oyazi surkli var sanki bn bi suc islemism gbbiBen mi farketmedim diyeceğim ama bende böyle bir şey yok canım
Merhabaa :)
benim fena degildi haftasonum inşallah arkadaşlarında keyfi yerindedir bi kaç günüdr topigimiz sessiz :)
Hadi hayırlısı ile müjde verecegin günlere vesile olsun bu günlerin inşalllaaahhh
amin rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah :)
ayrıca geçmiş olsun rabbim önümüzde ki ay saglıklı bi gebelik nasip eder inşallah
Kimyasal gebeligi nasıl farkettin ?
olsun sen hep gel hiç sensiz bırakmaa bizi
inan senin adına bende çok ümitlendim ve bi o kadarda heveslendim
ama kendi heves ve ümidimle seni çoşturmakda istemem sonra hayal kırıklıgıd zor oluyo kendimden biliyorum
ama olumsuz düşünmek yok ve bi de ne geliyo aklıma biliyor musun hani hep diyorlar ya kafandan at...bu ay senin kafanda hiç yoktu tamamen attın hatta olmaz zaten gözüyle baktın yaaa o yüzden bu ay olma ihtimali bence bayaga yüksek
o rahatlıkla hamile kalmışsındır inşallaaaaahhhhh
test konusuunda ne düşünüyorsun erken yapmama taraftarısın biliyorum ama hakkında hayırlısı
hakkında hayırlısı olsun batdaşım demekki daha vakti gelmemiş:)
bence biz usulu bozmayalım benimle aynı bat ı yazalım sana da
ya daaaa ortalama 35 den hesaplayıp bat ı güncelleyelim en azından 3 asagı 5 yukarı bekledigin bi tarih olur tabiii sen bilirsin
Günaydın kızlar :) Kırmızısız bir güne merhaba dedim,umutlar göklere çıktı inşallah düşersem çok incinmem...
Ya yine yaziyorm en azindanhic yazamoyodm bish olmus ama anlamadm hersey degismis oyazi surkli var sanki bn bi suc islemism gbbinyse bakalm nolcak gelmesin gelmesin okirmizilar hic gelmesin ve olasin ins
günaydın canım tekrar test yaptınmı sen galiba bu 3.günün gecikmenin değilmi
inş cnm bakalım ümitlendimde ama ...
Yok canım yapmadım ve yapmayacağım yarında olmazsam direk kan testi yaptırcam..
canım valla bende yarın kan testi yaptırcam direk zaten varsa bende geç döllenme olduğuna eminim yoksada geç yumurtlamadan kaynaklı adetim geçti die düşünüorum
ikimiz içinde hayırlısı olsun canım belki yarın topiğin iki hamişi olur belli mi olur...
Hayirlisi neyse o olsun ins mevlam hediyesini vermistir sanada her hangi bi belirti varmi
inşallah ama benim hiç içimden hamileyim gelmio yani şahsen ama inş.senin olmuştur canım benim
Kızlar insallah yarın topice ikinizde hamile haberini verirsiniz, umitsiz olmayın ve cok dua edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?