Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Evet dengesiz bi bat oldu ama ramazamdan once tam iyi denk gelior :) hayirlisi insallah

İnşallaaahh ramazana sevinçle müjdeyleee musmutlu girersinnn
hepimiz aynı duygularla oluruz umarım

Canim benimkini 6haziran diye degistirir mısın bu ara pek giremedim hem hastane islerim vardi hemde memkeketimde ki uzucu olay insanin tasama srvincini bile elinden aliyor pek valit bulamdim girmeye

Degiştirdim hayırlısı inşallah...

Evet yaa bayaga üzüldük hepimiz
memleketin oldugunu bilmiyordum (
rabbim ölenlere rahmet eylesin tüm kalan yakınlarına da sabır ihsan eylesin çok zor bi imtihaaann(

Kızlar ya adetin 4.günü siyah gibi koyu kahve kanama oldu geçen ay sadece böyle olmuştum iimdi adet sonu dra da gtmştim adet olmamışsın kistte yok demişti karnım ağrıyo yrn tejrar dr gitcem bilgisi olan???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bn ikac gundur gire.iyorm topik degismis sanki hrrsey degismis sizindemi oyle bide bi kirmizi yazi var sizdede cikiyomu avukati.iz size done emtir faln diye niye boyle oldj:18:

Günaydın kızlar :) Kırmızısız bir güne merhaba dedim,umutlar göklere çıktı inşallah düşersem çok incinmem...

Ben mi farketmedim diyeceğim ama bende böyle bir şey yok canım
Ya yine yaziyorm en azindanhic yazamoyodm bish olmus ama anlamadm hersey degismis oyazi surkli var sanki bn bi suc islemism gbbinyse bakalm nolcak gelmesin gelmesin okirmizilar hic gelmesin ve olasin ins

gündınnn inşallah canım test konusunda yarın gidip kan tahlili yaptırcam eğer olduysa biliosun bende geç döllenme olcak çünkü ayın 10uydu daha yumurtan bugün yarın çatlar demişti dr o yüzden idrarda çıkması imkansız ama daha fazlada ümitlenmek istemiorum onun için kanda baktırcam negatfse zaten geç yumurtladığım için dolayısıylada geç adet olmam normal diorum

Kızlar insallah yarın topice ikinizde hamile haberini verirsiniz, umitsiz olmayın ve cok dua edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…