Vlla hamolelik belirtisi gbi duruyo ama ogrenmeden bilemeyiz gununde gecti hamilesindir ins dusunmemeye calis kndini baska seylere ver yoksa zam gecmezinş. canım :) ağlak oldum çıktım canım, bide uyku hali var sürekli üstümde inşallah yanıltıcı değildir bunlar
Kızlar ya adetin 4.günü siyah gibi koyu kahve kanama oldu geçen ay sadece böyle olmuştum iimdi adet sonu dra da gtmştim adet olmamışsın kistte yok demişti karnım ağrıyo yrn tejrar dr gitcem bilgisi olan???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bn ikac gundur gire.iyorm topik degismis sanki hrrsey degismis sizindemi oyle bide bi kirmizi yazi var sizdede cikiyomu avukati.iz size done emtir faln diye niye boyle oldj:18:
Günaydııınnnnnn :)))Günaydın kızlar :) Kırmızısız bir güne merhaba dedim,umutlar göklere çıktı inşallah düşersem çok incinmem...
Günaydıın derin :))Günaydın kızlar
gündınnn inşallah canım test konusunda yarın gidip kan tahlili yaptırcam eğer olduysa biliosun bende geç döllenme olcak çünkü ayın 10uydu daha yumurtan bugün yarın çatlar demişti dr o yüzden idrarda çıkması imkansız ama daha fazlada ümitlenmek istemiorum onun için kanda baktırcam negatfse zaten geç yumurtladığım için dolayısıylada geç adet olmam normal diorum
inşallah canım ama ne bilim sağlıklı insanlarınki olmazken ben hiç ümitlenemiorum yani ama rabbim büyüktür bilmiorum yaa
Canım sakın oyle dusunme bu isler nasip isi, tıbbın.yanıldıgı olaylarda gayet fazla, neler duyuyoruz imkansız denirken Rabbim nasip ediyor..
Kızlar insallah yarın topice ikinizde hamile haberini verirsiniz, umitsiz olmayın ve cok dua edin:)
Durumun karışık gibi sanki arkadaşım pek bişey anlamadım ama madem doktora gidiceksin hayırlı sonuçlar alırsın umarım
Forumun başında ki yazılar yas dolayısıyla siyah ama dedigin avukat yazısı falan bende gözükmüyor belki reklamdır boşver :))
Günaydııınnnnnn :)))
oyyy ne güzel ettin ama kırmızıları anmaaaa gelmesinlerrrr
Günaydıın derin :))
Nasıl gidiyor dersler hızlı bi tempoya girdin mi :)
ben hala aylaklık ediyorum dün evde yoktum bugünde ikindide sonra bi yere davetliyim
Sınavda da bunları düşünürüm artık
Günaydın özgecim :)
Canım geç yumurtladıgından eminsen o zamanda kanda çıkmamam ihtimali de yüksek olmaz mı ?
Yani eger döllenme olduysa kan için bile umudunu kaybetmemen lazım diye düşünüyorum hadi hakkında hayırlısıııııı :)
Moonspellin dedigi gibi 2 müjdemiz birden olsun inşallaaahhh
Bol bol dua edin bize nolur,Hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun..
Durumun karışık gibi sanki arkadaşım pek bişey anlamadım ama madem doktora gidiceksin hayırlı sonuçlar alırsın umarım
Forumun başında ki yazılar yas dolayısıyla siyah ama dedigin avukat yazısı falan bende gözükmüyor belki reklamdır boşver :))
Günaydııınnnnnn :)))
oyyy ne güzel ettin ama kırmızıları anmaaaa gelmesinlerrrr
ben hala aylaklık ediyorum dün evde yoktum bugünde ikindide sonra bi yere davetliyim
Günaydın özgecim :)
Canım geç yumurtladıgından eminsen o zamanda kanda çıkmamam ihtimali de yüksek olmaz mı ?
Yani eger döllenme olduysa kan için bile umudunu kaybetmemen lazım diye düşünüyorum hadi hakkında hayırlısıııııı :)
Moonspellin dedigi gibi 2 müjdemiz birden olsun inşallaaahhh
eminim canım çünkü vicut ısısıda takip ediorumya daha 6 7 gündür ateşim yükseldi ve gün geçtikçe dahada yükselio dün sabah 36.7 iken bugün sabah 37.1 e yükseldi bilemedimki valla yani benim bilmek istediğim 6 7 günlük bi gebelikte kanda çıkmazmı yani
Canım sakın oyle dusunme bu isler nasip isi, tıbbın.yanıldıgı olaylarda gayet fazla, neler duyuyoruz imkansız denirken Rabbim nasip ediyor..
ateşini takip etmekle iyi yapmışsın canım ama benim bildigim şüpheli ilişkiden sonra kanda bile en erken 12 gün derler hadi 10 gün olsun 5 6 günde zaten rahime ilerleyip tutunması sürüyo...döllendikten 4 5 gün sonra rahime tutunup sonra hcg salgılıyo ki bu durumda daha 6. gnde kanda bile çıkması zor..
demek istedigim kanda negatif çıksa da umudunu kaybetmee
hmmm ozamn uhibukecim yaptırmasammıki yaaa diorumya daha adetime 10 gün vardı dr yumurtan çatlamamış ama heran çatlayabilir bugün yarın demişti ilişki önermişti 10 u gecesi bile çatlasa çıkmaz ozamn daha yumurta atılcak döllencek 5 6 gün yolculuğu varsa çıkmaz diorum bilemedimki bana bi akıl verin yaa napsamki annemde dior yapma kızım bi bekle dior kafam çokkk karışık
Uhubbikecim nasilsin ya oyle boyle degil hersey pembe olmus yazilar arka plan flan hic yazamiyodum yazilanlari voremiyodum bugn yazabiliyorm birde onceden kimn acik olup olmadigi gozukmuyodu smdi gozukuyo bide su simgeler varya onlari bn bilmiyodm nasil kullncagimi bilmiyodum simdi altta duruyo hepsi o yazida hep duruyo bide cvp faln yazicagm zamn butn mzjlariniz kayit altindadir silinmeyecegini untmayin yaziyosanki bi suc islemism gbi nyse blkide uyeligimi falnmi silcekler anlamadim
Yok be gülüm son akşama bırakırım ben yine. Kendimi biliyorum
Ya eger çok merak ediyorsan yarın yaptır ama negatif çıksa da kırmızıları görene kadar üzülme derim çünkü çıkmama olasıgı yüksek...
gecenlerde söyledim yaa face de bi yorumda gördüm adetini 18 gün gecene kadar kanda bile çıkmamış...düşünseneeeee yumurtlama dönemini geçmesinden bahsetmiyorum bat ını 18 gün geçmiş ancak çıkmış olabiliyor yani böyle
bazen forumda oluyo öyle ayar bozulması bi keresinde de benim üst tarafta ki üye kontrol paneli profil bildirimlerin oldugu yer gitti foruma giriş yap butonu yok kalmıştım öyle ortada :))
düzelir merak etme
benim 4 ders cts 5 ders pazar son akşam lüksüm yok yanii ::)))
doğru öle şelerde olabilio ama ne bilim bu sefer negatif görsem çok üzülürüm yinede dur bakalım biraz düşünüyüm yoksa olmazsam dr.da ilaç verir bence dimi içersemde tehlikeli olabilir beklesem bu sefer belirsizlik zor olacak bilemedim valla canım yaa
ben bu ay denicem bakalım ne duysak deniyoruzz zaten aman bu da eksik olmasın
slm özgecim vefan için seni tebrik ederimmm
sen topige sahib çık tamam mıı :)))
merak ediyorduk seni nerelerdesiiiinnnnnnnnnnn :))
İyi ya savindim büyük bi sorun olmamasına :)
şimdi bu durumda yumurtlama öncesi kısaltılırsa genel siklusunda kısalıcak ve bat ın daha erkene mi gelicek ? yan bu iyi bişey dimi ayy hadi inşallah hayırlı haberlere vesile olsun bu durumlarrr
ohhh ohhhh ne güzel hiç gelmesinlerdeeeeeee
Valla canim bende cumaya kadar yapmicam belki haftaya pazara kadar bile bekleyebilirm yani bu arada senin adetinde gectimi
doğru öle şelerde olabilio ama ne bilim bu sefer negatif görsem çok üzülürüm yinede dur bakalım biraz düşünüyüm yoksa olmazsam dr.da ilaç verir bence dimi içersemde tehlikeli olabilir beklesem bu sefer belirsizlik zor olacak bilemedim valla canım yaa
Geçende se söylemiştim en kötü karar kararsızlıktan iyidir diye o belirsizlik en zoru seni çook çok iyi anlıyorum
ama bence beklemektense yarın test yaptır en azından kafan bi nebze daha belirsizlikten kurtulur pozitif çıkarsa ne alaaa doya doya seviniriz yok negatif çıkarsa da umutsuzluga düşmeden bekleriz...
tamam hayalkırıklıgı mutlaka oluyo ama en azından sen şuan tamamen kendini kaptırmadan ve olmama ihtimalini de her an düşünüyorsun yanılıyor muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?