çok haklısn hatincim aslında bütün bunların farkındayım ama ne bilim kendimi olumsuza alıştırmak istiorum yoksa yıkılırım çünkü hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşıorum hiç böle bişi başıma gelmezdi günü gününe hatta saati satine olan bi döngüm var ama yinede ümitlenmek istemiorum yaa aylardır uğraşıorum artık çok yoruldum inanki dua et ne olur sen hamilesin rabbim hamilelerin dualarını kabul edermiş.....bu arada kızlar yaa aceba geç yumurtlamada adette geç olurmuki bana dr.um hiç öle bişi demedi sadece adetin geçerse gel muane edicem dedi yaaa
Ozgemmm yaptir teesttt. Doktor zaten daha once bi yumurtanin daha catladigini soylemisti. Belki de o tuttu. Bilemessinki.
Canım seni cok iyi anlıyorum, cok istedigim ve olmazsa cok uxulecegim durumlarda bende kendimi olumsuza sartlandırırım, eger olmazsa cok yıkılmıyım diye.. ama insallah olur dua ediyorum canım, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah.
kuzum onuda hesap ettim sabah test yaptım negatif çıktı yani eğer o çatlayan yumurtadan olsaydı pozitif çıkardı yaa cemrem yaa belkide yoktur geç yumurtlayınca geç adet olunur dimi yaaa
canım benim 21 veya 22sinde yani henuz geçmedi.ama göğüslerim şişti ve kasığım ağrıyor.adet belirtilerim var.bakalım nasip..
bence en az 10 gun beklemek lazım geçen ay 6 gun gecikti stresten
Caniiim ben misafirlikteydim cumartesiden beri doktordan sonra gittk. Oyuzden giremedim. Dun de cepten girip hbr vermek istedim size. Hem sizi merak ettim. Bugun de evlilik yildonumumuz. Yarin rahat rahat konusuruzz. Hani denir ya regline 1hafta kala hamile kalmis, iste ben hamile kalirsam onlardan olcam galiba:) ama yine de doktor 3.hafta diil 2.hafta yumurtlamam icin ilac verdi.ben de daha tam neler olcak bilmiyorum. Bakalim gorces. Sen benim regli tahmini 15 haziran yap bakalim.
ewet canım haklısın ozamn yarın gidip yapıyım kan tahlili
Evet gec olman gerekir normalde, benim durumum istisna:) ama yine de kanda cikar. Yarin kacinci gun olcak 10 mu 9 mu
Hımm romantik bi gün sizi bekliyor yaniii
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama en azından durumunu bilmen duruma göre bi yol belirlemen ve umuda devam etmen çok güzeeelll
İnşallah hayırlısı ile bu ay peşpeşe veririz müjdeyi benimde 16 haziran:)
ya benden sonra regl olanlar benden 10 gün önce bat ları bu uzun siklusss ne zor iş yaaaa((
Hadi bakalım hayırlısıııı rabbim ummadıgın anda versin o güzel kalbine mutlulugu
valla canım işte onu bilmiorum çünkü benim adetime 10 gün hatta 11 gün vardı dr dedi burda yumurta var çatlamamış ilişki önerdi bugün yarın çatlar dedi bizde o 3 günü değerlendirdk işte şimdi bilmiorumki çatladımı naptı kaçıncı gün çatladı o yüzden bu gün sayısı veremiorum tek bildiğim 17 gecesi yada en gec 18 sabahı adet olmam gerekiodu çünkü aylardır adet tarihim buydu normaldede gecikmedi hayatımda hiç yaşamadım bilemedimki canım ya inanki
Ozaman senin bugun 10 ya da 11.gun olabilir gibi geldi bana. Ama atesin de yuksekmiss. Bence kan testi yarin yaptir gitsin. Sonucta 3-4 gun onceden kanda cikarki. Ama diyosan idrarda gorup yapmak istiyorum. Ozaman her sabah bi tane idrar testi yap. Silik cizgi cikinca git kana. Bilemedim simdi. İdrari mi beklesen yaaa. Kendini kanda cikabilecek negatife hazirladiysan yaptir. Son kararim
şahsen bence kesin ve kesin negatif çıkıcak bilemiorum gebe olduğumu zannetmiorum çünkü bu imkansız yaaa ewet ateşim her geçen gün yükselio dünden bi önceki 3 gün sabit olarak 36 .6 dı hiç deişmedi dün 36.7 ye çıktı ve bugün ise 37.1 oldu bilemiorumki gebelikte böle her geçen gün yükselirmi ateş hiç daha önce böle bişi başıma gelmediki yaaa
Ozaman bekle bikac gun daha carsambaya kadar bekle istersen. ama idrar yap her sabah. Ya da sabahki hissiyatina gore karar ver git. Goguslerde bi belirti var mi
gögüslerim normalde adetime yakın hep hassaslaşır yani normalde uçlarında acıma olmaz yanları acır ama hormonların oyunu olabilir hiç belli olmaz bu sefer sadece uçları acıo karnımdada ara ara adet sancısı oluo ama sağ tarafımda bi sızlama var bildiğin sızlıo ya aynıyara gibi bilemiorumki buda ilk defa oluo bide hafif bi şişme yar sağ tarafta oraya bastıramıorum karnımı içime çekemiorum zaten aceyip şişti karnım küp gibi oldu valla :) ama biliomusun işin ilginç yani ne biliomusun normalde benim sol yumurtam çatlayacaktı yani sağla ne alakaysa ben sağ taraftan yakınıorum
gögüslerim normalde adetime yakın hep hassaslaşır yani normalde uçlarında acıma olmaz yanları acır ama hormonların oyunu olabilir hiç belli olmaz bu sefer sadece uçları acıo karnımdada ara ara adet sancısı oluo ama sağ tarafımda bi sızlama var bildiğin sızlıo ya aynıyara gibi bilemiorumki buda ilk defa oluo bide hafif bi şişme yar sağ tarafta oraya bastıramıorum karnımı içime çekemiorum zaten aceyip şişti karnım küp gibi oldu valla :) ama biliomusun işin ilginç yani ne biliomusun normalde benim sol yumurtam çatlayacaktı yani sağla ne alakaysa ben sağ taraftan yakınıorum
kızlar dün ne geldi aklıma dedim ki sürekli bayanların karnına bakıyorum hamile mi diye hamile olduğunu görünce de böyle başımı eğiyorum kendime üzüldüm ya bir an öyle bişey geçirdim aklımdan sizde de oluyor mu bu durum?
canım sağda olabilir bebek ben de soldan yumurtladığım ay bebek sağ taraftaydı ve sağ tarafım hafif şişmişti ayrıca karnın hassassa keseyi hissediyo olabilirsin bende de hassaslık vardı böyle öne doğru eğilince acıyodu hamilelik belirtisi bu yazdıkların yani inşallah öyledir bende merak ettim hayırlısı hakkında canım.
inşallah canım yaaa dua edin bana ne olur
:) olmaz mı olmaz mı oluyo tabi ben dinlenme tesisinde çalışıyorum haliyle çok fazla insan görüorum tabiki hamilede çok oluo yanındaki arkadaşıma hep gösteriorum ve imrenerek bakıorum :) ALLAHIM bize de nasip etsin inşallah :) gerçi bnm hamileliğim çok ağır geçiyo ama olsun yinede çok güzel bir duygu ben tattım ALLAHIM sizlere de hayırlı bir şekilde tattırsın inşallah
ben de tattım ama kürtajla sonuçlandı çok üzgünüm çokkkkkk sen başladın mı denemelere canım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?