- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ewet iki aydır başladım cnm ama tiroidim çıktı biraz tedirginim o yüzden çok üstüne düşmüorum yarın kontrolüm var bakalım tiroidim düştüyse rahatlıycamsenin ne zaman oldu neden oldu kürtaj?
cnm bnm ALLAHIM gönlüne göre versin test yaptın mı?
şubatta oldu kalp durması canım bende pıhtılaşma var sanırım testleri bu hafta dr uma götürücem nasıp kısmet canım herşey şimdi 5 aylık olacaktı insan öyle üzülüyor ki biliyorum hayırlısı değilmiş ama hemen hamile kalabilen biri de değilim 8.ayımda kalabilmiştim Allahım bizlere sağlık versin de tekrardan çalışmalara başlasak zaman geçiyo yaşım 30 kürtajdan sonra kistim oluştu onunla uğraşıyorum bende inşallah bu reglden sonra başlayacağım canım çalışmalara
amin allah razı olsun evet canım dün adet günümdü negatif çıktı
ağlayasım geldi ya valla herkesler hamile çevremde dün halam sormuş anneme var mı bişey diye daha korunmayı bile bırakmadım başlarlar yine sormaya eskisi kadar takılmıyorum ama doluyum ya çok doluyum
canım bnm ALLAHIM sabrımızı artırsın çok zor yaşayan bilir, ama erken olması daha ii, ben iki yavrumu 5 aylıkken kaybettim onlara da çok üzüldüm çok yandım ama son oğluma bittim resmen doğdu yaşadı çok daha acı bnm yavrularımda yaşasa şimdi 8 aylık olacaklardı, o yaşlarda bebek gördüğüm de içim gidiyo diyorum bnm yavrumda bu kadar olacaktı diye ama onlar için sevinmeliyiz melek oldular cennetlik oldular inşallah bizimde kurtarıcılarımız olurlar :) bende 28 e gircem yaşı bende sorun ediorum bakalım hayırlısı olsun cnm :) kisti çok sorun yapma gebeliğimden önce bende de oluşmuştu ve ertesi ay üçüz hamile kaldım ve şimdide geçti yani geçici oluyo genelde :) hamileliğe gelince kalbimizi bozmayalım ALLAHIM yeterki ol desin olur inşallah öpüorummmm
sağol canım sağol büyük geçmiş olsun sanada Allahım bir daha yaşatmasın hiçkimseye.. Hayırlısı bakalım çok bekletmeden bu sefer sağlıkla gelsinler inşallah..
Evet esim suan kahvalti hazirliyoo:) benim 16 dan bile erken olabilir aslinda biliyosun 14 mayis gecesi regl oldum. Simdilik tahmini 16 diyelim. Evet bu son bekleyisimiz olur ins.:)))) bu arada sizi ozledim. Yarini iple cekiyorum. Biraz muhabbet ederiz yaw. Ozge de guzel hbri verir ooohhh misss
kan testine git canım günün de geçmiş bak hem geç döllenmiş olabilir :) inşallah öyledir
canım geç döllenme yüzde yüz bende zaten çünkü adetime 10 11 gün varken daha yumurtam çatlamamıştı dr.dedi bugün yarın çatlar yani o yüzden kesin geç döllenmede yaa belkide geç yumurtladığım için adet olmadım yaaabilemiorumki
canım geç döllenme yüzde yüz bende zaten çünkü adetime 10 11 gün varken daha yumurtam çatlamamıştı dr.dedi bugün yarın çatlar yani o yüzden kesin geç döllenmede yaa belkide geç yumurtladığım için adet olmadım yaaabilemiorumki
sen tekrar idrar testi yap canım evde eğer ki adet olmazsan 5 güne kadar kan testine gidersin
wuuu ne güzel keyfini çıkar :))
inşalah yaa bende özledim doya doya muhabbeti bu ara bende cidden yogunum hem evde deilim eve geldigimde de ev işi biraz ders pc ye pek bakamıyorum
ayy hadi moonspell de özge deeee hayırlı haberlerle gelsinler bi kaç güneee
Merhabaa :)
Çatlatma ignesimi olucan ? hadi hayırlısı bakalım bu ay bol hayırlı haber gelicek inşallah yaa
benim 4 ders cts 5 ders pazar son akşam lüksüm yok yanii ::)))
Evet yaa hadi ins. Guzel hbrler alalim arkadaslarimizdan.
Sen de yogunsun demek:) ozlestik valla. En yakin zamanda acisini cikaralim. Ben de disardayim suan. Esime kuafore gidiom dedim kas biyik olayi icin gercekten de gitttim, ama kuaforden sonra hediye almak icin bize yakin alisveris merkezine geldim. Hediyemi aldim onu bekliom:) h.sonu hep birlikteydik hediye almaya vaktimiz olmadi. O da oglen namazina diye cikmisti evden. O da baya bi gecikti. Sanirim onda da hediye olayi var. Aradi simdi geliyorum dedi. Alemiz yaaa:)))
Slm kizlar nasilsiniz bir kosusturma aldi bizi kardesimin nikah kosturmacasi annemlerdeydim giremedim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Selam hanımlar var mı yeni hamişimiz, çok giremiyorum halsizim bu aralar böyle düzelince girerim inşaallah
selam kızlarrrr
hamileyim ama herkese söyleyemiyorum yau
cuma gününe randevu aldım şu keseyi bi görelimde ilan etcem ehehehe
İnşallah yaa bana da bu ay ki hayırlı haberler daha çok olcak gibi geliyor :)))Evet Canım, geçen ayki çatlatma iğnesi tutmadı bakalım bu ay nasıl olacak. inşallah hayırlı haberler veririm.
Benim de genelde günde 2 sınavım var ama hiç önceden çalışmaya başlayamıyorum ya
Senin işin daha zormuş. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?