tam aksiyon olmuş sizinki :))
umarım güün geri kalanıda güzel geçmiştir...rabbim huzur ve mutlulukla nice seneler nasip etsin size inşalllah
bende yogunum ya dün gece eve 11 bucukta mı ne geldim yarında yine çıkıcam :)
evden çıkmadıgım günlerin acısını cıkarıyorum ama çok ters bi zamanda sınava ramak kala çalışmam gerekirken geziyom :)))
bu ara herkes yogun galiba :)
hayırlı olsun bu arada mutlu bi şekilde nasip olur inşallah nikahları...Rabbim bi yastıkta kocatsın kardeşini ve eşini
eflaliiimmm hoşgeldin :))
bebiş yoruyo mu seni kıyamaaammm dinlen tabi bol bol biz hep burdayızzz
bu ara herkes yogun herkes gecerken slm veriyo desek yeridir :))
Bişey kalmadı cumaya az daha sabır bizmut :)))
eşine yapacagın süpriz istedigin gibi oldu mu
İnşallah yaa bana da bu ay ki hayırlı haberler daha çok olcak gibi geliyor :)))
Benim ki daha zor ama çalışan yok :))
Acayip dagıttım bu ara derincim birinin silkelemesi lazııımm beni
:)) canım hiç tarzım değil illa geçmiş okurum ama halsizim bu aralarhepinizi iyi olun inşaallah
sende iyi olll bebişe de kendine de cici bak emiii
Gunaydinnm kizlarrr
Günaydın kızlar, sabah gelen giden olmadığını görünce doğru sağlık ocağında buldum kendimi :) Kan testi sonuçları ya akşamüstü yada yarın sabah çıkçakmış bakalım doktor tanıdık arayıp sorcas akşamüstü.İşin tuhaf yanı önce eşim öğrencek olup olmadığını :)
Gunaydinnm kizlarrr
hadi hayırlısııııı :))) eski battaşım, sen hamile ol da bana da bulaşsın:)))
ay inşallah canım yaaa dua et ...
Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin canım benim.
müjdeli haberlerle karşılaş inşaallah...
Amin canımmm, inşallah yarına kadar beklemem sonuç için ..
geçmişi hep okumaya çalışıyorum ama, kaçırdım mı acaba. idrar testi yapmadın dimi hiç???
ayın 15 inde yapmıştım negatif canım yani adet tarihime iki gün kala
ohoooo 5 gün olmuş. elinde test varsa yapsana bugüüünnn... reglin geçtiği için sabah idrarı olması şartı yok.
hadiiii yapsanaaaaa:)))))
Birde doktor şuanki sonuç hiçbirşey anlamına gelmez sevinmek üzülmek için erken,bir hafta sonra tekrar yapçaz artış varsa anlam kazanır dedi.Bizi heyecanlı gördüğü için olumsuza alışmamız için mi söyledi böyle acaba ?
sen ver bakayım bana o hastanenin numarasını hemşirenin de adını:))) ben bi sorayım ona nedir idrardaki durum diye:))))
Birde doktor şuanki sonuç hiçbirşey anlamına gelmez sevinmek üzülmek için erken,bir hafta sonra tekrar yapçaz artış varsa anlam kazanır dedi.Bizi heyecanlı gördüğü için olumsuza alışmamız için mi söyledi böyle acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?