Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:)) canım hiç tarzım değil illa geçmiş okurum ama halsizim bu aralar hepinizi iyi olun inşaallah

Günaydın kızlar, sabah gelen giden olmadığını görünce doğru sağlık ocağında buldum kendimi :) Kan testi sonuçları ya akşamüstü yada yarın sabah çıkçakmış bakalım doktor tanıdık arayıp sorcas akşamüstü.İşin tuhaf yanı önce eşim öğrencek olup olmadığını :)

hadi hayırlısııııı :))) eski battaşım, sen hamile ol da bana da bulaşsın:)))

gunaydın kızlar
umarım sağlıklı, güzel, neşeli, mutlu, huzurlu ve gönlümüzden geçenlerin hayırlılarının gerçekleştiği bir gün olur hepimiz için...

ohoooo 5 gün olmuş. elinde test varsa yapsana bugüüünnn... reglin geçtiği için sabah idrarı olması şartı yok.
hadiiii yapsanaaaaa:)))))

Elimde yokki şuan canım ofistende çıkamam ancak akşam yapabilirm zaten akşam diğer sonuç gelcek inşallah.Aslına bakarsan gebelik testi istediği duyunca hemşire idrarda çıktı mı diye sordu bende üzülüyorum negatif çıkarsa diye yapmadım dedim oda yapalım ben sonucu sana söylemicem dedi,yaptık ve sonucu söylemedi ( sonucada ben ordayken bakmadı )öyle bir durum yani :)

Birde doktor şuanki sonuç hiçbirşey anlamına gelmez sevinmek üzülmek için erken,bir hafta sonra tekrar yapçaz artış varsa anlam kazanır dedi.Bizi heyecanlı gördüğü için olumsuza alışmamız için mi söyledi böyle acaba ?

sen ver bakayım bana o hastanenin numarasını hemşirenin de adını:))) ben bi sorayım ona nedir idrardaki durum diye:))))

sen doktorlara bakma, onlar kendi kafalarındaki şeyi düşünmeden söylüyolar. kuzenim de kisti oluyo diye doktora gidiyo iki aydır. ikisinde de doktor hamile olabilirsiin deyip kan testi yaptırdı ki, korunuyolar ve düşünmüyolar bebeği bu sıralar. diyolarmışki biz korunuyoruz pek bebek olduğunu düşünmüyoruz. yok yok sen test yap diyomuş. iki aydır kızcağız iki kere kan testi yaptırdı:)) sonuç tabiki negatif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…