- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
sen doktorlara bakma, onlar kendi kafalarındaki şeyi düşünmeden söylüyolar. kuzenim de kisti oluyo diye doktora gidiyo iki aydır. ikisinde de doktor hamile olabilirsiin deyip kan testi yaptırdı ki, korunuyolar ve düşünmüyolar bebeği bu sıralar. diyolarmışki biz korunuyoruz pek bebek olduğunu düşünmüyoruz. yok yok sen test yap diyomuş. iki aydır kızcağız iki kere kan testi yaptırdı:)) sonuç tabiki negatif...
sen doktorlara bakma, onlar kendi kafalarındaki şeyi düşünmeden söylüyolar. kuzenim de kisti oluyo diye doktora gidiyo iki aydır. ikisinde de doktor hamile olabilirsiin deyip kan testi yaptırdı ki, korunuyolar ve düşünmüyolar bebeği bu sıralar. diyolarmışki biz korunuyoruz pek bebek olduğunu düşünmüyoruz. yok yok sen test yap diyomuş. iki aydır kızcağız iki kere kan testi yaptırdı:)) sonuç tabiki negatif...
Bişey kalmadı cumaya az daha sabır bizmut :)))
eşine yapacagın süpriz istedigin gibi oldu mu
Allah Allah doktor niye öyle bir beklenti içindeki anlamadım çok iyi ya zorla kızı hamile bırakacak
Sabah gittiğim yer sağlık ocağı zaten ,eğer Rabbim pozitif sonucu nasip ederse polikliniğe gideceğim
yok
kız kardeşim çok teyze olmak istiyodu beni sıkıştıırıp durdu hadi abla doktora gidelim kan testi yaptıralım diye
eşimde farketti bunu kendi götürdü kan testine. sonucu aldık pozitif. ulan insan bi sarılır tebrik eder bari. o bile yok.
arabaya bindik tebrik ederim dedim ben öptüm.
şeyy aşşkımm herkesin içinde sarılmak istemedim dedi
yani anlıcan öyle b.ktan bi şekilde oldu
yok
kız kardeşim çok teyze olmak istiyodu beni sıkıştıırıp durdu hadi abla doktora gidelim kan testi yaptıralım diye
eşimde farketti bunu kendi götürdü kan testine. sonucu aldık pozitif. ulan insan bi sarılır tebrik eder bari. o bile yok.
arabaya bindik tebrik ederim dedim ben öptüm.
şeyy aşşkımm herkesin içinde sarılmak istemedim dedi
yani anlıcan öyle b.ktan bi şekilde oldu
Kan testi sonucunuz ne kadar sürede çıktı hastahanedemi yaptırmıştınız ?
tıp merkezinde yaptırdım canım adetime 7 gün kala 122 çıktı
şu an adetimi 1 gün geçti muhtemelen çok yükselmiştir
cuma günü muayeneye gircem bakalım :)
ben burdan okuduğum kadarıyla erkekler bi şok dönemi yaşıyolar. seninki de o gruptan bence. onun için sıkma canını. zaman geçtikçe olaya anca adapte olcaktır
Demek istediğim kan verdiniz direk sonucunuda aynı gün hemen aldınız sanırım
2 saat sonra aldım sonucumu
Bende bu sabah verdim canım,sağlıkocağında verdim ama yarın öğlene bile kalabilirmiş,en kısa süre bu akşam
Günaydın canım naptın ? Teste gitmedin heralde ?
ozgecimm, sende de gelen giden yok heralde:)))) sabah idrar yapaydın keşke.
inşallah istediğin sonucu alırsın canım
Birazdan gidicem canim test yaptirirmiym bilmiorum ama karnimda cok gaz sancisi var onun gidicem dayanilmaz yaa belkide usuttm sen naptin gittnmi
Cnm simdii dr vidiorum cok gaz sancim var
Cnm simdii dr vidiorum cok gaz sancim var
Hala geçmedi mi canım sancın :/ Test yaptırdın mı bu arada üşütme olsa şimdiye geçerdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?