ozge doktora gitti sanırım. ben de merak ettim. çıkınca hemen paylaşsa bari. inşallah bebişi kendini belli ediyodur:)))
Birazdan gidicem canim test yaptirirmiym bilmiorum ama karnimda cok gaz sancisi var onun gidicem dayanilmaz yaa belkide usuttm sen naptin gittnmi
Ben sabah kan verdim canım sonuçlar ya akşamüstü yada yarın öğlen gibi çıkacakmış bekliyorum..
geçmiş olsun arkadaşııımmm...
hadi inş. güzel hbrler alırsınnn. inşallah bebiştir...
Anladm cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun,gaZ sancısıyla ilgili bişe dedi miHayirlisi olsun canim insallah vardir bende simdi geldim dr geri gonderdi simdi yapmanin bi anlami yok cumaya kadar beklemen lazim dedi belki pazartesiyide bulurmus
Hala geçmedi mi canım sancın :/ Test yaptırdın mı bu arada üşütme olsa şimdiye geçerdi sanırım
Günaydın kızlar, sabah gelen giden olmadığını görünce doğru sağlık ocağında buldum kendimi :) Kan testi sonuçları ya akşamüstü yada yarın sabah çıkçakmış bakalım doktor tanıdık arayıp sorcas akşamüstü.İşin tuhaf yanı önce eşim öğrencek olup olmadığını :)
gunaydın kızlar
umarım sağlıklı, güzel, neşeli, mutlu, huzurlu ve gönlümüzden geçenlerin hayırlılarının gerçekleştiği bir gün olur hepimiz için...
yok
kız kardeşim çok teyze olmak istiyodu beni sıkıştıırıp durdu hadi abla doktora gidelim kan testi yaptıralım diye
eşimde farketti bunu kendi götürdü kan testine. sonucu aldık pozitif. ulan insan bi sarılır tebrik eder bari. o bile yok.
arabaya bindik tebrik ederim dedim ben öptüm.
şeyy aşşkımm herkesin içinde sarılmak istemedim dedi
yani anlıcan öyle b.ktan bi şekilde oldu
merhabalar kızlar..nasılsınız bakalımmmm
Insallah canin cok sagol simdo dr dan geldim test yapmadi gebrligin baslangicinda ve bi kac ayda karin agrisi gaz olur bu normal biraz daha bekle dedi gec dollenme var kan testi yapmak icin 10 yada 12 , gun cikarmis oyuzdwn ya cuma yada pazartesi yapicam dedi
Hayirlisi olsun canim insallah vardir bende simdi geldim dr geri gonderdi simdi yapmanin bi anlami yok cumaya kadar beklemen lazim dedi belki pazartesiyide bulurmus
Canım seni.umitlendirmek icin soylemiyorum ama batıma 3 gun kala bendede acayip gaz sancısı olmustu gece esim masaj filan yapmıstı o derece, sonradanda gaz bayagı bi oldu bence hamilelik belirtisiydi
Ewet canim ya bu pek usutmeye bemzemio dr geldim gaz sancisi olur normal dedi testte yapmadi gec dollenme oldugu icin cuma yada pazartesi dedi
Anladm cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun,gaZ sancısıyla ilgili bişe dedi mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah hayırlı sonuçlarla müjdeyi alırsun bu akşaamm
Günaydın hatta tünaydıın cemrecimm inşallah hepimiz için öyle bi gün olur ama ben sabah uyandıgım ki gibi deilim maalesef durduk yere başıma iş açtımmm((((
bence yine de hoş olmuş cemrenin dedigi gibi farketmesi zaman alıcaktır belkide :)))
keyfini çıkar bol bol naz yap
merhaba cici anne iyiyiz hamdolsun sen nasılsın ?
nasıl gidiyor bebişle hayat ?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sabrının sonu selamet olucak ve burda hep birlikte sevinicezz
İnşallah hayırlı sonuçlarla müjdeyi alırsun bu akşaamm
Günaydın hatta tünaydıın cemrecimm inşallah hepimiz için öyle bi gün olur ama ben sabah uyandıgım ki gibi deilim maalesef durduk yere başıma iş açtımmm((((
ultasonla da göbekten de mi bakmadı yaw. en azından bi fikri olurdu belki. pek anlamam ama. hakkında hayırlısı olsun arkadaşııımmmm:)))
inşallah sen yüzümüzü güldürcen hepimizin umutluyum senden beeennnn
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım. İçini ferah tut
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet tatlim bebek yapiomus normal dedi
Insallah canim dua edin bana
özgecim bu doktor sana taaa 10 gün önce rahim kalınlaşmış bebek olabilir gibi bişiler demişti. şimdi üstünden kaç gün geçmiş. şuan daha çok bi fikrinin olması gerekmiyo muydu? ve bence kanda da çıkardı yanii. hep bu doktorların garantici tavırları işte.
Ewet canim demisti ama bana test yaptinmi dedi ewet negatif dedim ne zmn dedi dun dedim oyuzden beklemek gerek ilk yumurtadan olsaydi cikardi anlasilan ikinci yumurtan harekete gecmis dedi:) onun icin gec dollenme bekle cuma yada pazartesi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?