- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
bari yarın sabah idrar testi yap:))) çatlıcam ben ama yaaa
hııımmm, oooofffff beklices çaresi yok anlaşıldı. hadi inş. kırmızlar yerine sağlıklı, yumuk yumuk tontiş elleri olan, güzel mi güzel bir bebişin olur.
Tatlim esimde senin gibi gelirkn test aldik ama negatifff( dr kanda cikmayan idrarsa hic cikmaz demisti ama yinede morelim bozuldu belkide adet olurum kendimi buna hazirliorum canim yoksa yikilicm
İnşallah hayırlı sonuçlarla müjdeyi alırsun bu akşaamm
Günaydın hatta tünaydıın cemrecimm inşallah hepimiz için öyle bi gün olur ama ben sabah uyandıgım ki gibi deilim maalesef durduk yere başıma iş açtımmm((((
bence yine de hoş olmuş cemrenin dedigi gibi farketmesi zaman alıcaktır belkide :)))
keyfini çıkar bol bol naz yap
merhaba cici anne iyiyiz hamdolsun sen nasılsın ?
nasıl gidiyor bebişle hayat ?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sabrının sonu selamet olucak ve burda hep birlikte sevinicezz
İnşallah canım ya,şu üç dört saatte geçse hayırlısıyla...
sen gebe mısın kuzum ??
Tatlim esimde senin gibi gelirkn test aldik ama negatifff( dr kanda cikmayan idrarsa hic cikmaz demisti ama yinede morelim bozuldu belkide adet olurum kendimi buna hazirliorum canim yoksa yikilicm
işte 3-4 saat sonra bu sorunun cevabını alacağımkan testi yaptırdım sonucu bekliyorum
rabbim inşallah yüzünü güldürür yaa
inşş gebesindirrrrrrrrr
battan kaç gün sonra yaptırdın
batı geççtin mi
Canım benim inşallah bebiştendir. Seninle aynı sorunu paylaşıyoruz ve neler yaşadığını daha iyi anlıyorum. Ümitlenmemek istemekte de haklısın ama batın ne kadar geçti kaç gün oldu
Ewet canim ilk defa gecme oldu herzamn cok duzenliydi adetim 18 iydi bugun ucuncu gune dondu iste bende olsa sanada umit isigi olcak dimi eslermz ayni hastaliktan cunku
Çok sağol aminnn.3 gün geçti ...
yaw geç döllenmede sabahki idrarda bile çıksa da silik çıkar canım benim. ne boşuna moralini bozdun. sabah yapaydın keşke gitmiş güzelim test:)))
sakın moralini bozma bebişinin sana tutunması için morale ihtiyacı var. inş. güzel hbrin yakındır.
olmasa da üzülmek yok yola devam. ben de lekelenme yaşayınca ki, hayatımda ilk defa olmuştu, biraz ümitlenmiştim. meğer içtiğim ilacın etkisinden oldu heralde. her bünyede farklı oluyo işte, etkileri. ve şimdi reglim bitse de yeni planlarıma başlasam diyorum:))) bebiş gelene kadar umutlanmaya devam.
yani demek istiyorumki, olumlu veya olumsuz hepsinde bi hayır vardır. önce sağlıklı ve hayırlı evlat dileyip beklices. bu ay olmasa bi dahaki ay olur inş. dices yine beklices. Allah'tan ümit kesilmez. güzel arkadaşım benim. biz her durumda senin yanındayız.
belirti var mı canım sende? hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberler alırsın..
İnşallah canım ya çok umutlandım inşallah bebiş haberi alırız senden beklemek zor ama bu arada kırmızlar gelmezse hamilesin diye emin olabiliriz yani. Evet eşlerimiz aynı sıkıntıyı yaşıyor ama ben umutluyum bu aydan senden de çok umutlandım şimdi :)
Sağol canım inşallah :) Ağlak çiko gibi ağlayıp duruyorum her şeye bu ara, bu hafta bir uyku hali de var üstümde inşallah bunlar beni yanıltmıyordur.
Canım seni.umitlendirmek icin soylemiyorum ama batıma 3 gun kala bendede acayip gaz sancısı olmustu gece esim masaj filan yapmıstı o derece, sonradanda gaz bayagı bi oldu bence hamilelik belirtisiydi
Bu hafta özgeyle senden güzel haberler alırız inşallah canım da mutluluğunuza ortak oluruz amiiiiiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?