Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tatlim esimde senin gibi gelirkn test aldik ama negatifff( dr kanda cikmayan idrarsa hic cikmaz demisti ama yinede morelim bozuldu belkide adet olurum kendimi buna hazirliorum canim yoksa yikilicm

Canım benim inşallah bebiştendir. Seninle aynı sorunu paylaşıyoruz ve neler yaşadığını daha iyi anlıyorum. Ümitlenmemek istemekte de haklısın ama batın ne kadar geçti kaç gün oldu

İnşallah canım ya,şu üç dört saatte geçse hayırlısıyla...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Okuduğum kadariyla guzel gelismeler var gibi moonspell ve ozge insallah hayirlisiyla pozitif sonuclari alirsiniz arkanizdan da biz geliriz

Tatlim esimde senin gibi gelirkn test aldik ama negatifff( dr kanda cikmayan idrarsa hic cikmaz demisti ama yinede morelim bozuldu belkide adet olurum kendimi buna hazirliorum canim yoksa yikilicm

yaw geç döllenmede sabahki idrarda bile çıksa da silik çıkar canım benim. ne boşuna moralini bozdun. sabah yapaydın keşke gitmiş güzelim test:)))
sakın moralini bozma bebişinin sana tutunması için morale ihtiyacı var. inş. güzel hbrin yakındır.
olmasa da üzülmek yok yola devam. ben de lekelenme yaşayınca ki, hayatımda ilk defa olmuştu, biraz ümitlenmiştim. meğer içtiğim ilacın etkisinden oldu heralde. her bünyede farklı oluyo işte, etkileri. ve şimdi reglim bitse de yeni planlarıma başlasam diyorum:))) bebiş gelene kadar umutlanmaya devam.
yani demek istiyorumki, olumlu veya olumsuz hepsinde bi hayır vardır. önce sağlıklı ve hayırlı evlat dileyip beklices. bu ay olmasa bi dahaki ay olur inş. dices yine beklices. Allah'tan ümit kesilmez. güzel arkadaşım benim. biz her durumda senin yanındayız.

Canım benim inşallah bebiştendir. Seninle aynı sorunu paylaşıyoruz ve neler yaşadığını daha iyi anlıyorum. Ümitlenmemek istemekte de haklısın ama batın ne kadar geçti kaç gün oldu

Ewet canim ilk defa gecme oldu herzamn cok duzenliydi adetim 18 iydi bugun ucuncu gune dondu iste bende olsa sanada umit isigi olcak dimi eslermz ayni hastaliktan cunku

Ewet canim ilk defa gecme oldu herzamn cok duzenliydi adetim 18 iydi bugun ucuncu gune dondu iste bende olsa sanada umit isigi olcak dimi eslermz ayni hastaliktan cunku

İnşallah canım ya çok umutlandım inşallah bebiş haberi alırız senden beklemek zor ama bu arada kırmızlar gelmezse hamilesin diye emin olabiliriz yani. Evet eşlerimiz aynı sıkıntıyı yaşıyor ama ben umutluyum bu aydan senden de çok umutlandım şimdi :)

Haklisin canim cok sagolun sizlsri cok seviyorummmmm

Arkafaşlar bugün kontrole gittim rahim şeklim kalpmiş sorun olmaz dedi ama çok taktım kafaya benim bebişim olmucak mıııı ??? eşimin testleri gayet iyi 200milyon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah tatlim insallah allah yardimcimiz olsun

Sağol canım inşallah :) Ağlak çiko gibi ağlayıp duruyorum her şeye bu ara, bu hafta bir uyku hali de var üstümde inşallah bunlar beni yanıltmıyordur.

Bu hafta özgeyle senden güzel haberler alırız inşallah canım da mutluluğunuza ortak oluruz amiiiiiiiiiinnn

Canım seni.umitlendirmek icin soylemiyorum ama batıma 3 gun kala bendede acayip gaz sancısı olmustu gece esim masaj filan yapmıstı o derece, sonradanda gaz bayagı bi oldu bence hamilelik belirtisiydi

Canim bendede ole oluorum artik allahtan buyuk araliklarla oluoda rahatliyorum ins bebrjtir canim dua et gerci drda dedi bebek yapar normaldir dedi ama teste beklemem lazimmis yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…