Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar bugun dk.gttim mantar olustu bnde onun icn bide muayane olablcekmihim diye gittm parmakla muayane etti ck rahat dogumm yaparsin dedi catalin cok guzel dedi bebk icnde iki uc ay bkle olmzsa gel rahim filmini cekerz yumurtalklarini takip ederz igne ila verirz dedi smdi erkn dedi haftada iki kere iliski onerdi bilmiyorm ins olur bu ay zor deneme yapamadk sadece iki kerecik oldu zat mantarda var bilmiyorm ya hayirlisi

Mantar gebeliğe engel mi ki canım sonuçta dışında ya engel olmaz diye düşünüyorum ama dr bişey dedi mi

bu yazı iyi değerlenidirin ozaman

Benim ki daha zor ama çalışan yok :))
Acayip dagıttım bu ara derincim birinin silkelemesi lazııımm beni

Aynen canım hiç sorma. Vizelerim kötü geçti düşük alırım nasılsa diye pek finallere takmadım. Vize notlarım da aksine yüksek geldi Şimdi finalleri napsam diye kara kara düşünüyorum

Slm hatunlar dra gittim geldim...2 yumurta olmus biri 16mm 19da digeri

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar ben de uyuz gibi kaşınıyorum.
Öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki kaşımadan da duramıyorum
Yoksa ben de mantar mı oldum yine :26:

Büyük bi başarıylaa mutfagı batırdım sabah krep yapıyım dedim eşim sever hamur yalnışıkla aygaza ve yanına devrildi her taraf battı (
yeni bitrdim sayılır temizligi bende bittim amaa (

İnşallah canım ya,şu üç dört saatte geçse hayırlısıyla...

kaldı bi kaç saat :))

dr olmaz dediyse demekki problem yok..eşin açısından da herşey yolunda olduguna göre gereksiz stres yapma bence seni olumsuz etkiler

umut dolu haberler bunlar ne güzeell
inşallah rahim filmine falan gerek kalmada bu ay müjdeyi alırsın

Aynen canım hiç sorma. Vizelerim kötü geçti düşük alırım nasılsa diye pek finallere takmadım. Vize notlarım da aksine yüksek geldi Şimdi finalleri napsam diye kara kara düşünüyorum

Benimde vize notlarım yüksek finalde ne alırsam alıyım çan dan kurtarırım diye gevşedim sanırıım :))
ama toparlanmam lazım çünkü dgs ye giricem ve diploma notum yüksek olsun istiyorum:18:

Slm hatunlar dra gittim geldim...2 yumurta olmus biri 16mm 19da digeri

ne güzellll 2 si birden çatlasın ki sansın yükselsin

iyiyim Uhibbukem nasıl olayım Allahıma bin şükür öğüre böğüre geçirioz günlerimizi bebişle

gecicek annesiii az kaldı :))
şurda 2 3 haftaya bişeyin kalmaz inşallaaahhh

Kızlar ben de uyuz gibi kaşınıyorum.
Öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki kaşımadan da duramıyorum
Yoksa ben de mantar mı oldum yine :26:

yine dedigine göre önceden olmuştun
dikkat etmek lazım yaa eger şüphelendiysen iyice ilerlemeden heen git doktora da bi fitille halledersn

Bizde çan eğrisi de yok. Bütünlemeye de bırakmaya korkuyor insan kazık soruyorlar

Tatlım mantar değil sanki çünkü sivilce gibi birşey var onun etrafı kaşınıyor.
Mantarsa kremim var zaten. Sık sık oluyor bende.

Insallah cnm bu arada ben bisey keşfettim sizdede oluyormu catlamadan hmn once su gibi akintim oluyor sonrasinda catliyorumvsizdede boylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…