Bizde çan eğrisi de yok. Bütünlemeye de bırakmaya korkuyor insan kazık soruyorlar
Tatlım mantar değil sanki çünkü sivilce gibi birşey var onun etrafı kaşınıyor.
Mantarsa kremim var zaten. Sık sık oluyor bende.
16:30 gibi arayacağız canım zaten yarın sabaha kalma ihtimalide var
bizde çan var bütünleme yok ama 2.sınıfım ya tek ders sınavı da var hani bi ders kalırsa diye vs :)))
neyse işimi ihtimallere bırakamam zaten çalışmalıyıııımmmmmmm
18 gün var bugünü yarını saymayalım kaldı 16 gün resmen iki hafta kampa girmem lazım
geçmiş olsun yaa Allah şifa versin orası hassas bölge zor oluyo her türlü
Bence de bi kampa gir ama fazla da özletme kendini
O değil de sınıfta zor tuttum kendimi
bencede :)) biraz internet orucunu ögrenmeliyim ama bu ara tek sorun internet degil başka işlerde çok çıkıyo((
ayyyyy sınıftaa naptın
Ayy Allah kolaylık versin heee zor iş :))
az kaldıııı
İnşallah yarın sabaha kalmadan ögrenirsin ama en önemlisi geç de olsa hayırlı bi haber olması :)
Mantar gebeliğe engel mi ki canım sonuçta dışında ya engel olmaz diye düşünüyorum ama dr bişey dedi mi
Eve gelene kadar dişimi sıktım tatlım napıyım
Bu aralar ben de hiç çalışacak havamda değilim bakalım ne olacak sonum..
ayy inşallah canım dakikalar geçmiyor gibi,olumsuz olursa düşüşüm baya bi sert olacak hayırlısı olsun
kızlar akşama ne yemek var benim bu akşam yemeğe misafirim gelecek yakın bir arkadaşım yani :)çok fazla hazırlık yapmadım açıkçası zaten çalışıyorum eve de birlikte gidicez beni alacak işyerinden dünden köfteli bezelye yaptım mantı aldım onu yapıcam bi de çorba yapayım diyorum salata karpuz yeter dimi zaten eşimde yok bu akşam
bu yazı iyi değerlenidirin ozaman
ayy inşallah canım dakikalar geçmiyor gibi,olumsuz olursa düşüşüm baya bi sert olacak hayırlısı olsun
16:30 gibi arayacağız canım zaten yarın sabaha kalma ihtimalide var
Dk.bisey demedi onlar hallolur ck onmli degil dedi bnde donm donm oluyo bu manttar ama ictende oluyo aslinda kasinti akinti oluyo soncta mikrobk bisey spermleri olduruho diye tahmin ettm ben hayirlisi
Geç olsun da hayırlı haber olsun :) Aradın mı aradın mı buçuk olduu
Aradım açmadı hastası var sanırım,inş. sonuç olumlu olumsuz çıkmıştır...
bende senin haberii bekliyrım:)))
Pc den kalkıp derse gitcem aklım sendeee
Aradım açmadı hastası var sanırım,inş. sonuç olumlu olumsuz çıkmıştır...
Çok sağolun ya hepiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?