Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bizde çan var bütünleme yok ama 2.sınıfım ya tek ders sınavı da var hani bi ders kalırsa diye vs :)))
neyse işimi ihtimallere bırakamam zaten çalışmalıyıııımmmmmmm
18 gün var bugünü yarını saymayalım kaldı 16 gün resmen iki hafta kampa girmem lazım

geçmiş olsun yaa Allah şifa versin orası hassas bölge zor oluyo her türlü

Bence de bi kampa gir ama fazla da özletme kendini

O değil de sınıfta zor tuttum kendimi

Bence de bi kampa gir ama fazla da özletme kendini

O değil de sınıfta zor tuttum kendimi

bencede :)) biraz internet orucunu ögrenmeliyim ama bu ara tek sorun internet degil başka işlerde çok çıkıyo ((

ayyyyy sınıftaa naptın
Ayy Allah kolaylık versin heee zor iş :))

bencede :)) biraz internet orucunu ögrenmeliyim ama bu ara tek sorun internet degil başka işlerde çok çıkıyo ((

ayyyyy sınıftaa naptın
Ayy Allah kolaylık versin heee zor iş :))

Eve gelene kadar dişimi sıktım tatlım napıyım
Bu aralar ben de hiç çalışacak havamda değilim bakalım ne olacak sonum..

Mantar gebeliğe engel mi ki canım sonuçta dışında ya engel olmaz diye düşünüyorum ama dr bişey dedi mi

Dk.bisey demedi onlar hallolur ck onmli degil dedi bnde donm donm oluyo bu manttar ama ictende oluyo aslinda kasinti akinti oluyo soncta mikrobk bisey spermleri olduruho diye tahmin ettm ben hayirlisi

kızlar akşama ne yemek var benim bu akşam yemeğe misafirim gelecek yakın bir arkadaşım yani :)çok fazla hazırlık yapmadım açıkçası zaten çalışıyorum eve de birlikte gidicez beni alacak işyerinden dünden köfteli bezelye yaptım mantı aldım onu yapıcam bi de çorba yapayım diyorum salata karpuz yeter dimi zaten eşimde yok bu akşam

Eve gelene kadar dişimi sıktım tatlım napıyım
Bu aralar ben de hiç çalışacak havamda değilim bakalım ne olacak sonum..

sonumuzzz iyi olacaaakk ben inanıyorum misss gibi notlarlaaa müjdelerimizi de bu ay alıp çifte bayram yapcass

ayy inşallah canım dakikalar geçmiyor gibi,olumsuz olursa düşüşüm baya bi sert olacak hayırlısı olsun

çoğu gittti azı kaldııı :)
olumsuz da olabilir bu da bi ihtimal ve ne kadar üzülme desem de insan ilk anda bi hayal kırıklıgı yaşıyo o an unutmaman gerekn en önemli şey demekki hayırlı zaman gelmemiş...bunu hatırlayınca az daha rahatlıyosun:)

ama inşallaaahhh senin için bunlara ihtiyac olmıcak sennn müjdeyle dönüceksin bize

bende yemek yapmadım dünden kalanlarla geçiştiririm :))
eşin yokmuş arkadaşında yakın arkadaş diyosun bence gayet güzel bi sofra hepsinden güzeli muhabbetiniz bol olssuunnnn

ayy inşallah canım dakikalar geçmiyor gibi,olumsuz olursa düşüşüm baya bi sert olacak hayırlısı olsun

Canim dususun hic sert olmasim elhamdülillah bizler sansliyiz adet olabiliyoruz....dahasi var dr olmaz demedi kisirsin demedi daha ne olsun

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Dk.bisey demedi onlar hallolur ck onmli degil dedi bnde donm donm oluyo bu manttar ama ictende oluyo aslinda kasinti akinti oluyo soncta mikrobk bisey spermleri olduruho diye tahmin ettm ben hayirlisi

Anladım ama mantar dediğin gibi kısa sürede geçiyor önemli olan başka sorunlar olmasın cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…