- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
bende yemek yapmadım dünden kalanlarla geçiştiririm :))
eşin yokmuş arkadaşında yakın arkadaş diyosun bence gayet güzel bi sofra hepsinden güzeli muhabbetiniz bol olssuunnnn
sonumuzzz iyi olacaaakk ben inanıyorum misss gibi notlarlaaa müjdelerimizi de bu ay alıp çifte bayram yapcass
Sonuç negatif maalesef bakalım hayırlısı....
sağol canım benim :)
kızlar akşama ne yemek var benim bu akşam yemeğe misafirim gelecek yakın bir arkadaşım yani :)çok fazla hazırlık yapmadım açıkçası zaten çalışıyorum eve de birlikte gidicez beni alacak işyerinden dünden köfteli bezelye yaptım mantı aldım onu yapıcam bi de çorba yapayım diyorum salata karpuz yeter dimi zaten eşimde yok bu akşam
Başka bişey söyledi mi peki şimdi çıkmayabilir biraz daha bekleyelim falan diye
Evet bikaç gün daha bekleyelim tekrar yapalım dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı tabi kiiii canım yaaa hem dur bakalım kırmızıları görmedin ki dahaaaaa
afiyet olsuuunnn
Kıyamam yaaa sıkma canını umut kesilmez bakalım hala adet olmadın sonuçta. Belirti var mı peki ağrı sancı falan. Hem olmasa da napalım canım bi dahaki ay olur inşallah Allahtan umut kesilmez biliyorsun zaten
Yeter bence yakın arkadaşınsa canım. Fazla kasmaya gerek yok
Ben de şimdi mutfaktan geldim. Akşama maklube, tarhana çorbası ve havuç salatası var :)
Merhaba canım.. bir güncelleme de benden... reglimi olmuş bulunmaktayım.. HER AY UMUT DOLUYUZ İNŞALLAH HAZİRANDA GÜZEL HABERLER VERELİM...... 15 haziran beklemediğim adet tarihim...
Adet olacakmısım gibi hiç bi ağrı yok canım stresten gecikti belkide bilmiyorum..böyle gecikince baya ümitlenmiştim...olsaydı cıkardı heralde yaa bidahaki aya kısmet
Yeter bence yakın arkadaşınsa canım. Fazla kasmaya gerek yok
Ben de şimdi mutfaktan geldim. Akşama maklube, tarhana çorbası ve havuç salatası var :)
Adet olacakmısım gibi hiç bi ağrı yok canım stresten gecikti belkide bilmiyorum..böyle gecikince baya ümitlenmiştim...olsaydı cıkardı heralde yaa bidahaki aya kısmet
wuuuu menü güzelmişşş :)
az yakın olaydın yaaa bana fena olmazdı
aslında aklıma geldi de semizotu salatası da yapabilirim :)) alayım ben biraz
wuuuu menü güzelmişşş :)
az yakın olaydın yaaa bana fena olmazdı
Hakkıda hayırlısı olsun inşallah haziranda peşpeşe veririz müjdeleri
Öyle tabi Rabbim bilir bizler için en hayırlı zamanı. Bir an önce bebişlerimizi istediğimiz için sabırsızlanıyoruz ama bunda da bi hayır vardır. 1 ay önce ben de gecikince çok heveslenmiştim kesin hamileyim diyordum ama sonra adet oldum ve oturdum ağladım ama sonra kendi kendime ben napıyorum dedim sabırlı olmak zorundayız elbet sabrın sonu iyi olacak tatlım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?