Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yeter bence yakın arkadaşınsa canım. Fazla kasmaya gerek yok
Ben de şimdi mutfaktan geldim. Akşama maklube, tarhana çorbası ve havuç salatası var :)

Evet bikaç gün daha bekleyelim tekrar yapalım dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam yaaa sıkma canını umut kesilmez bakalım hala adet olmadın sonuçta. Belirti var mı peki ağrı sancı falan. Hem olmasa da napalım canım bi dahaki ay olur inşallah Allahtan umut kesilmez biliyorsun zaten

Hayırlısı tabi kiiii canım yaaa hem dur bakalım kırmızıları görmedin ki dahaaaaa

afiyet olsuuunnn

Merhaba canım.. bir güncelleme de benden... reglimi olmuş bulunmaktayım.. HER AY UMUT DOLUYUZ İNŞALLAH HAZİRANDA GÜZEL HABERLER VERELİM...... 15 haziran beklemediğim adet tarihim...

Kıyamam yaaa sıkma canını umut kesilmez bakalım hala adet olmadın sonuçta. Belirti var mı peki ağrı sancı falan. Hem olmasa da napalım canım bi dahaki ay olur inşallah Allahtan umut kesilmez biliyorsun zaten

Adet olacakmısım gibi hiç bi ağrı yok canım stresten gecikti belkide bilmiyorum..böyle gecikince baya ümitlenmiştim...olsaydı cıkardı heralde yaa bidahaki aya kısmet

Yeter bence yakın arkadaşınsa canım. Fazla kasmaya gerek yok
Ben de şimdi mutfaktan geldim. Akşama maklube, tarhana çorbası ve havuç salatası var :)

wuuuu menü güzelmişşş :)
az yakın olaydın yaaa bana fena olmazdı

Merhaba canım.. bir güncelleme de benden... reglimi olmuş bulunmaktayım.. HER AY UMUT DOLUYUZ İNŞALLAH HAZİRANDA GÜZEL HABERLER VERELİM...... 15 haziran beklemediğim adet tarihim...

Hakkıda hayırlısı olsun inşallah haziranda peşpeşe veririz müjdeleri

Öyle tabi Rabbim bilir bizler için en hayırlı zamanı. Bir an önce bebişlerimizi istediğimiz için sabırsızlanıyoruz ama bunda da bi hayır vardır. 1 ay önce ben de gecikince çok heveslenmiştim kesin hamileyim diyordum ama sonra adet oldum ve oturdum ağladım ama sonra kendi kendime ben napıyorum dedim sabırlı olmak zorundayız elbet sabrın sonu iyi olacak tatlım hepimiz için

Kuzum bendede hep olur test yaptiktan snr olurum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

wuuuu menü güzelmişşş :)
az yakın olaydın yaaa bana fena olmazdı

Hakkıda hayırlısı olsun inşallah haziranda peşpeşe veririz müjdeleri

İnşallah.. inşallah.. inşallah... artık her şey o kadar zorlaştı ki.. korkmuyor değilim hani... hamile kalmak zor bir süreç.. kaldın diyelim bir şey olacak korkusu.. doğum zaten hikaye oldu artık sezaryen ameliyatları var.. hayırlısı ne diyelim.. bizim için yinede her zaman Rabbimize güvenmek var.. Ümit etmek var.. istemek var dua var...

Öyle canım ya çok teşekkürler.iyi karşıladım ben yinede Rabbime teslimim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…