Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben haziranda senden umutluyum :)

Öyle canım ya çok teşekkürler.iyi karşıladım ben yinede Rabbime teslimim ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam o zaman canım :) Bizim için daha zaman var demek ki. Rabbim bizi fazla bekletmeden kavuşturur inşallah

Merhaba canım.. bir güncelleme de benden... reglimi olmuş bulunmaktayım.. HER AY UMUT DOLUYUZ İNŞALLAH HAZİRANDA GÜZEL HABERLER VERELİM...... 15 haziran beklemediğim adet tarihim...

Cok begendimmm bunu beklemedigin adet tarihin gelmesin aminnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar bunu mutlaka yazmaliyim hayit hapi varya hani benim bur yum.hic uretmezdi tek yumurtalikla hamile kalma sansim herkesten dusuk malum...neyse benim basima sahane bisey geldi bu ilaca basladim ve sag yani calismayan tarafimda 1 adet uretti yani buay allahin izniyle cifte sansim var mutlaka tevekkul ile icin

Kızlar ben 3 gündür ovu testi yapıyorum ama henüz pozitif çıkmadı. Bugün yumurtlama döneminde gelen yapışkan gibi akıntım oldu acaba testte çıkmayıp yumurtlamış olabilir miyim

kızlar bende çakşır suyu sipariş ettim spermleri hareketlendiriyo erkekler için çok iyi bişey iki arkadaşım bu şekilde hamile kaldı hemde kullandıkları ilk ay eşlerinde problem vardı benim eşimde yok ama fazla sperm göz çıkarmaz heralde diye düşündüm denicem valla ne yapayım artık bebiş için her yol mübah aramızda kalsın

Kızlar ben 3 gündür ovu testi yapıyorum ama henüz pozitif çıkmadı. Bugün yumurtlama döneminde gelen yapışkan gibi akıntım oldu acaba testte çıkmayıp yumurtlamış olabilir miyim

Benimde test negatif diyo ama sbh dra gittim heran catlayacak durumda dedi ve akintim geldi dun calisma olmustu tam gaz devam insallah

bilemiyorum ki canım marka farkı varsa olabilir dicem ama hiç mi koyulaşmadı diğer günlere göre sen yapmaya devam et ben labaquik marka kullanıyodum ve yumu yakalıyodum diğer markaları hiç denemedim

Benimde test negatif diyo ama sbh dra gittim heran catlayacak durumda dedi ve akintim geldi dun calisma olmustu tam gaz devam insallah

Bu testlere de güven olmuyor demek ki yaa. Peki bu akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyormuş ne zaman ilişkiye girmek lazım canım

bilemiyorum ki canım marka farkı varsa olabilir dicem ama hiç mi koyulaşmadı diğer günlere göre sen yapmaya devam et ben labaquik marka kullanıyodum ve yumu yakalıyodum diğer markaları hiç denemedim

Surelab aldım canım ilk defa kullanıyorum bende C kısmı koyu ama T kısmı çok silik çıkıyor yani negatif ama anlamadım ki sanki geldi gibi çünkü bu aralar netten de hesapladım yumurtlama dönemini gösteriyor ben işi şansa bırakmayayım bugün çalışmalara devam

Sonuç negatif maalesef bakalım hayırlısı....

canım belki sendede geç döllenme olmuştur ki adetin nie geciksin hamile deilsen şimdiye kadar olman lazımdı belkide geç yumurtladın hemen olumsuz düşünme bu arada daha önce hiç adet gecikmesi yaşarmıdın?

Benim eşimde hareket sorunu var mutlaka almalıyım o zaman bu suyu inşallah işe yarar

Yani o gün olmassam ertesi gün mutlaka olurdum yada kahve lekem olurdu şuan tertemiz hiç bi adet akıntısı yok tertemiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çakşır Otunun Faydaları:

* Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır.
* Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir.
* Erkelerde sperm azlığı Azosperm için etkili bir bitkidir.
* Erkeklerde cinsel gücü artıran, kısırlığa çare olan ve çocuğu olmayan sperm azlığı olanlar için mükemmel şifalı bir bitkidir.
* Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur.
* Sinirleri rahatlatır.
* Astım ve bronşitte faydalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…