Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yani o gün olmassam ertesi gün mutlaka olurdum yada kahve lekem olurdu şuan tertemiz hiç bi adet akıntısı yok tertemiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım adet gecikmesi iyidir bi dahaki ay büyük ihtimal hamile kalabilirsin söyleyeyim ben sana adet gecikmesinden sonraki ay genelde hamile kalınıyo neden diye sorma inanki ben de bilmiyorum :)

Canim kendin icinde hayit suyu al bence o da yumurta kslitesini felan artırıyor bizde başladık 4 gun oldu ben kendimde değişik ligi hissettim gercekten en axindan bi araştır derim

Canim kendin icinde hayit suyu al bence o da yumurta kslitesini felan artırıyor bizde başladık 4 gun oldu ben kendimde değişik ligi hissettim gercekten en axindan bi araştır derim

ay komiğim geldi canım kusura bakma yaaa gülüyorum ağlanacak halime.

Allah guldursun canimda hep kocislerimize olmaz kendimizede takviye lazim

ben incir kürü yapacaktım ama kistim var doğum kontrol hapı kullandım bu ay ondan yapamadım elimde patladı incirler kist gitmediyse ben hiçbişey yapamam malesef ama zaten yumurtlamamda problem yoktu kürtaj oldum 3 ay olacak işte zaman ne gösterecek bakalım haziran da olmasa bile temmuzda takviyelere başlarım kendim için inşallah

Eheheh Batman'da olsam davet ederdim canım
oyy teşekkür ederim afiyet olsun size de :)

evet orası öyle her açıdan zorlu ama sonu çoook güzel bi süreç inşallah tez zamanda nasip olur :)
senin çocugun kaç yaşında ?

Kızlar ben 3 gündür ovu testi yapıyorum ama henüz pozitif çıkmadı. Bugün yumurtlama döneminde gelen yapışkan gibi akıntım oldu acaba testte çıkmayıp yumurtlamış olabilir miyim

Bende laboguick kullandım ve pozitif iki gün gördüm belki daha zamanı vardır bence yapmaya devam et...hem bazen akıntı yumurtlama zamanın dan önce başlayabiliyor

:)))
İyi yapmışsın da merak ettim nerden sipariş ettin ?

canım adet gecikmesi iyidir bi dahaki ay büyük ihtimal hamile kalabilirsin söyleyeyim ben sana adet gecikmesinden sonraki ay genelde hamile kalınıyo neden diye sorma inanki ben de bilmiyorum :)

:ya bnde 4-5ay 35gunde bi oluyorm snra iki uc ay 28 gunde bi oluyorm slnra yine 35 gu e donuyo bnde karar verdm ovu.testi kullnmaya marar verdim

Kızlar doktordan geldim bir ay ara verin vücut normale dönsün dedi :/

Kimyasal gebelik mi yaşamıştın ? yalnış mı hatırlıyorum ?
neden öyle dedi ki doktor ?

Evet canım kimyasal gebelik yaşadım. 2 gün önce regl oldum ama gebelik sonrası ilk regli saymıyorlarmış düşük olarak nitelendiriyorlarmış. Üzerine bir regl ol vücudun eski halini alsın dedi. Beklemeyen de çok var ama kötü biley olursa keşke bekleseydim derim

Canim bendede ole oluorum artik allahtan buyuk araliklarla oluoda rahatliyorum ins bebrjtir canim dua et gerci drda dedi bebek yapar normaldir dedi ama teste beklemem lazimmis yaa

bebek gaz yapıcak duruma gelmişse testte çıkar zaten
erken yapmak istememiştir muhtemelen
inşallah hamilesindir

Ewet canim demisti ama bana test yaptinmi dedi ewet negatif dedim ne zmn dedi dun dedim oyuzden beklemek gerek ilk yumurtadan olsaydi cikardi anlasilan ikinci yumurtan harekete gecmis dedi:) onun icin gec dollenme bekle cuma yada pazartesi dedi

yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçince idrarda çıkıyo canım
ben öyle öğrendim

Waysofmom , canim ben de ocak ayinda kimyasal yasadim..adetim gectikten 4 gun sonra adet oldum..degerim en son 74te kalmisti..ve doktora ben de gittim korunmana gerek yok demisti..korunmadik subat ayini es gectik tutturamadik ama mart ayinda geldi kuzum bekletmedi bizi.. :) tabi ki doktorun daha ii bilir ama en kisa zamanda hamile kalicaksin canim tabi yuce allahin izniyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım hiç sorma. Vizelerim kötü geçti düşük alırım nasılsa diye pek finallere takmadım. Vize notlarım da aksine yüksek geldi Şimdi finalleri napsam diye kara kara düşünüyorum

kız finaller daha önemli vizeden düşük alsan nolcak
asıl asıl ver dersleri

Çoğu doktor korunmaya gerek yok diyormuş aslında. Içimden hiç beklemek gelmiyor ama kötü biley olursa da doktoru dinlemediğim için kendimi suçlarım :/ en iyisi beklemek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…