- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Yani o gün olmassam ertesi gün mutlaka olurdum yada kahve lekem olurdu şuan tertemiz hiç bi adet akıntısı yok tertemiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kendin icinde hayit suyu al bence o da yumurta kslitesini felan artırıyor bizde başladık 4 gun oldu ben kendimde değişik ligi hissettim gercekten en axindan bi araştır derimkızlar bende çakşır suyu sipariş ettim spermleri hareketlendiriyo erkekler için çok iyi bişey iki arkadaşım bu şekilde hamile kaldı hemde kullandıkları ilk ay eşlerinde problem vardı benim eşimde yok ama fazla sperm göz çıkarmaz heralde diye düşündüm denicem valla ne yapayım artık bebiş için her yol mübaharamızda kalsın
Canim kendin icinde hayit suyu al bence o da yumurta kslitesini felan artırıyor bizde başladık 4 gun oldu ben kendimde değişik ligi hissettim gercekten en axindan bi araştır derim
ay komiğim geldi canım kusura bakma yaaa gülüyorum ağlanacak halime.
Allah guldursun canimda hep kocislerimize olmaz kendimizede takviye lazim
oyy teşekkür ederim afiyet olsun size de :)Eheheh Batman'da olsam davet ederdim canım
evet orası öyle her açıdan zorlu ama sonu çoook güzel bi süreç inşallah tez zamanda nasip olur :)İnşallah.. inşallah.. inşallah... artık her şey o kadar zorlaştı ki.. korkmuyor değilim hani... hamile kalmak zor bir süreç.. kaldın diyelim bir şey olacak korkusu.. doğum zaten hikaye oldu artık sezaryen ameliyatları var.. hayırlısı ne diyelim.. bizim için yinede her zaman Rabbimize güvenmek var.. Ümit etmek var.. istemek var dua var...
Kızlar ben 3 gündür ovu testi yapıyorum ama henüz pozitif çıkmadı. Bugün yumurtlama döneminde gelen yapışkan gibi akıntım oldu acaba testte çıkmayıp yumurtlamış olabilir miyim
:)))kızlar bende çakşır suyu sipariş ettim spermleri hareketlendiriyo erkekler için çok iyi bişey iki arkadaşım bu şekilde hamile kaldı hemde kullandıkları ilk ay eşlerinde problem vardı benim eşimde yok ama fazla sperm göz çıkarmaz heralde diye düşündüm denicem valla ne yapayım artık bebiş için her yol mübaharamızda kalsın
canım adet gecikmesi iyidir bi dahaki ay büyük ihtimal hamile kalabilirsin söyleyeyim ben sana adet gecikmesinden sonraki ay genelde hamile kalınıyo neden diye sorma inanki ben de bilmiyorum :)
Sonuç negatif maalesef bakalım hayırlısı....
aslında aklıma geldi de semizotu salatası da yapabilirim :)) alayım ben biraz
Kızlar doktordan geldim bir ay ara verin vücut normale dönsün dedi :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimyasal gebelik mi yaşamıştın ? yalnış mı hatırlıyorum ?
neden öyle dedi ki doktor ?
Canim bendede ole oluorum artik allahtan buyuk araliklarla oluoda rahatliyorum ins bebrjtir canim dua et gerci drda dedi bebek yapar normaldir dedi ama teste beklemem lazimmis yaa
Ewet canim demisti ama bana test yaptinmi dedi ewet negatif dedim ne zmn dedi dun dedim oyuzden beklemek gerek ilk yumurtadan olsaydi cikardi anlasilan ikinci yumurtan harekete gecmis dedi:) onun icin gec dollenme bekle cuma yada pazartesi dedi
Aynen canım hiç sorma. Vizelerim kötü geçti düşük alırım nasılsa diye pek finallere takmadım. Vize notlarım da aksine yüksek geldiŞimdi finalleri napsam diye kara kara düşünüyorum
Slm hatunlar dra gittim geldim...2 yumurta olmus biri 16mm 19da digeri
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Insallah Ya ne bilim sik sik denesek esim yorgun geliyo faln pek dene.e imkanimz olmuyo ama artk elmden geleni yapicam artk
Waysofmom , canim ben de ocak ayinda kimyasal yasadim..adetim gectikten 4 gun sonra adet oldum..degerim en son 74te kalmisti..ve doktora ben de gittim korunmana gerek yok demisti..korunmadik subat ayini es gectik tutturamadik ama mart ayinda geldi kuzum bekletmedi bizi.. :) tabi ki doktorun daha ii bilir ama en kisa zamanda hamile kalicaksin canim tabi yuce allahin izniyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?