Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım benim Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim senin adına :) dua et bana anneciklerin duaları kabul olurmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doktordan geldim bir ay ara verin vücut normale dönsün dedi :/

benim bildiğim kimyasal gebelikten sonraki ilk 2 ay gebe kalma şansın yüksek oluyo ve ben hemen hamile kalan çok duydum
vücudun hazır olmasa yumurtlamaz zaten sen devam et

benim bildiğim kimyasal gebelikten sonraki ilk 2 ay gebe kalma şansın yüksek oluyo ve ben hemen hamile kalan çok duydum
vücudun hazır olmasa yumurtlamaz zaten sen devam et

Evet canım çok var ama hamile kalıp üst üste kötü sonuçlananlar da var. Arkadaşım yaşadı hemen hamile kaldı ama bebeğin kalbi durdu. Doktorumuz da aynı. O yüzden bekleyeyim diyorum. Aynı şeyi yaşarsam çok üzülürüm. Arkadaşım şimdi 6 ay bekleyecek üst üste bunu yaşadığı için kürtaj olmak zorunda kaldı sonuncuda

Kizlar bisey sorcam cahilligme vern erkegn cock olup ol.adigini sadece sperm testindemi blli oluyo yni gidip sperm veriyosun kac milyon var harektli hizli yavs sadece orda billi oluyo degilmi:26:

ediorum canım inan hepiniz için ediorum merak etmeyin rabbimin izniyle hepinizin göbüşleri dolucak canımmm

Kizlar bisey sorcam cahilligme vern erkegn cock olup ol.adigini sadece sperm testindemi blli oluyo yni gidip sperm veriyosun kac milyon var harektli hizli yavs sadece orda billi oluyo degilmi:26:

Ne demek istedigini anladigimi umuyorum sperm tesyi kisir olup olmadigini gosteriyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bizden ilk önce spermiyogram istedi onu götürdük sonra elle muayene etti bişey bulamadı sonra ultrason istedi ona girdik orda varikosel dendi ama sınırın biraz üstündeymiş ilaç verdi şimdi onu kullanıyoruz. Yani ek olarak elle muayene ve ultrason da istiyorlar tatlım

Kadın doğum doktoru değil zaten canım sağlık ocağında yaptırmıştım testi bi kaç gün sonra tekrara yapalım dedi sadece şuan test negatif dedi.

canım peki kaç çıkmış tahlil bi bana söleyebilirmisin eğer şüpheli bi değerdeyse negatif diolar bikere benim başıma gelmişti 5 6 ay ewwet çocuk tutanamamış oluşmadan atmıştı vicut o zamn değer 5.0 olması gerekirken benim 5,3 tü dr.negatif dedi gönderdi sora iş yerime bi dr.gelmişti kadın doğumcu sohbet esnasında bi bakıyım dedi sora o dedi bu şüpheli olmuş eğer adetin geçmeye devam etseydi embriyo oluşabilseydi bu değer yükselirdi falan demişti canım o yüzden sordum

Canım o kimyasal gebelik oluyor embriyo oluşmadan atılıyor vücuttan. Bende bu ay yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…