Waysofmom , canim ben de ocak ayinda kimyasal yasadim..adetim gectikten 4 gun sonra adet oldum..degerim en son 74te kalmisti..ve doktora ben de gittim korunmana gerek yok demisti..korunmadik subat ayini es gectik tutturamadik ama mart ayinda geldi kuzum bekletmedi bizi.. :) tabi ki doktorun daha ii bilir ama en kisa zamanda hamile kalicaksin canim tabi yuce allahin izniyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar doktordan geldim bir ay ara verin vücut normale dönsün dedi :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bildiğim kimyasal gebelikten sonraki ilk 2 ay gebe kalma şansın yüksek oluyo ve ben hemen hamile kalan çok duydum
vücudun hazır olmasa yumurtlamaz zaten sen devam et
ceviz yedir cevizzzzz arı gibi olurr
Canım benim Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim senin adına :) dua et bana anneciklerin duaları kabul olurmuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ediorum canım inan hepiniz için ediorum merak etmeyinrabbimin izniyle hepinizin göbüşleri dolucak canımmm
Kizlar bisey sorcam cahilligme vern erkegn cock olup ol.adigini sadece sperm testindemi blli oluyo yni gidip sperm veriyosun kac milyon var harektli hizli yavs sadece orda billi oluyo degilmi:26:
oyy teşekkür ederim afiyet olsun size de :)
ozamnn üzülme geç yumurtladın belliki bu arada dr ne dedi o ne düşünüo
canım adet gecikmesi iyidir bi dahaki ay büyük ihtimal hamile kalabilirsin söyleyeyim ben sana adet gecikmesinden sonraki ay genelde hamile kalınıyo neden diye sorma inanki ben de bilmiyorum :)
Hayirlisi cnm ne yapsak nedesk os rabbimn takdiri ins en kisa zamnda rabbm melklerimizi verir bize uzme kndini olucak ins hepimz yazicaz buraya hamileimmmmm. Diyye
kız finaller daha önemli vizeden düşük alsan nolcak
asıl asıl ver dersleri
Kizlar bisey sorcam cahilligme vern erkegn cock olup ol.adigini sadece sperm testindemi blli oluyo yni gidip sperm veriyosun kac milyon var harektli hizli yavs sadece orda billi oluyo degilmi:26:
bebek gaz yapıcak duruma gelmişse testte çıkar zaten
erken yapmak istememiştir muhtemelen
inşallah hamilesindir
yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçince idrarda çıkıyo canım
ben öyle öğrendim
Kadın doğum doktoru değil zaten canım sağlık ocağında yaptırmıştım testi bi kaç gün sonra tekrara yapalım dedi sadece şuan test negatif dedi.
canım peki kaç çıkmış tahlil bi bana söleyebilirmisin eğer şüpheli bi değerdeyse negatif diolar bikere benim başıma gelmişti 5 6 ay ewwet çocuk tutanamamış oluşmadan atmıştı vicut o zamn değer 5.0 olması gerekirken benim 5,3 tü dr.negatif dedi gönderdi sora iş yerime bi dr.gelmişti kadın doğumcu sohbet esnasında bi bakıyım dedi sora o dedi bu şüpheli olmuş eğer adetin geçmeye devam etseydi embriyo oluşabilseydi bu değer yükselirdi falan demişti canım o yüzden sordum
benim daha 8 9 gün geçti canım ondan kanda 10 ile 12 gün geçmesi lazımmış kesin çıkması için dr. öle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?