Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Değer kaç bilmiyorum canım ya telefonla aradık o an hastası da vardı sadece negatif olduğunu söyledi.

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*oslemtugba..............14 Mayıs

*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ .............17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*ozgekuaforr.............18 Mayıs

*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........

*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

*pinars.....................20 Mayıs

*hatibulut..................20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)

*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

Arkadaşlaaaarrr bat güncellemek isteyeeenn ya da beni kırmızı listeye al diyen yok muuuu

Günaydııınnnn :)
Herkese mutlu huzurlu ve keyifli bi gün dileriimmm

Günaydın canımcım... hayırlı güzel günlerimiz olsun inşallah...
canım benim oğlum 6 yaşında teyzesi ellerinden öper.. 1.sınıfa gidiyor.. 2.çocugu çalıştığım için düşünemedim maalesef.. sonra karar verdik artık olsun dedik korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama maalesef Allahın takdiri devam etmedi. Oğlum çok istiyor kardeşi olsun bende istiyorum tabi yeni bir bebiş yeni heyecan.. o duyguları ne kadar yaşasak azdır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. oğlum beni hala hamile zannediyor.. Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tekrardan.. hepimize...

Maşallah yaaa Allah bagışlasın rabbim acısını göstermesin hiç
2.si de olucak inşallah rabbim tez zamanda sana bi evlat ogluna bi kardeş nasip etsin inşallaahh

krep miiii, ben de çok severim eşim de:))) ellerine sağlık, arada öyle sakarlıklar oluyo naapçaksın. iş başa düşüyo öyle durumlarda da.

Yok canım gelen giden

ne güzel işte aman gelmesin :)
belkide 9 ay hiç gelmez:)

ya da şöyle dua edelim hakkında hayırlısı ne ise o olsun gelicekse hemen gelsin gelmicekse 9 ay gelmesin
tehdit eder gibi oldu

krep miiii, ben de çok severim eşim de:))) ellerine sağlık, arada öyle sakarlıklar oluyo naapçaksın. iş başa düşüyo öyle durumlarda da.

ayy aynen öylee ki evimin temizligini yapalı çok olmamıştı durduk yere iş çıkarttım
neyse ki geçti bugünde erken uyandım ögleden sonra da evde yokum bakalım :)

sen nasılsın cemrecim ?

Bakalım ya cumaya kadar gelmeZse direk kadın hastalıkları polikiliniğine gitçem canım,bugün kan değerinide öğrenmeye çalışçam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o kimyasal gebelik oluyor embriyo oluşmadan atılıyor vücuttan. Bende bu ay yaşadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım kimyasalı bende geçen ay yaşadım 25 di değerim sora adet oldumda bu kimyasal gibi deil bu daha farklı bişi yani sperm yumurtayı çatlatıor ama embriyoyu dölleyemior bu öle bişi bu arada senin yazınıda okudum bence korunma ben geçen ay yaşadım bu ayda adetim bugün 4 gün oldu gecikti belkide hamileyim bende kimyasaldan sora rahat hamile kalındığını duymuştum

inşallah düşükte olsa umud edebilecegin bi deger olurda cumaya kadar gelmez yaaa

ama olmaski sen bizi hep bırakıp gidiooonnn... kiminle aldatıyon bizi:))) özlüos biz seniii...
ben nasıl olayım işte. bu ay reglim çok geldi ve uzun sürdü. önceki ay da az ve kısa sürmüştü. sanki önceki aydan kalanları da temmizledi vücut gibi geldi bana. doktor progestan kullandığın için olur böyle dedi. bu akşam bi hafta olcak ben ancak temize çıkçam sanırım:) onun dışında klomen kullanıyorum bugün 3. günüm olcak. klomeni de yumurtlamayı erkene çekmek için verdi. klomenle ilgili siteleri okuyunca yine heveslendim:)) hep hamile kalmış millet. ama bi yandan da ben zaten yumurtluyorumki diyorum. klomen bende işe yaramazki diyorum. ooff karmakarışığım aslında. bi yandan da tüplerim mi tıkalı acaba diyorum. rahim filmi mi çektirsem diyorum. boşuna böyle zaman kaybedios gibi geliyo.
bak kafanı şişirdim işte:))) okadar uzun süre bizi bırakıp bırakıp gidersen böyle olur. birikiyo herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…