- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
canım peki kaç çıkmış tahlil bi bana söleyebilirmisin eğer şüpheli bi değerdeyse negatif diolar bikere benim başıma gelmişti 5 6 ay ewwet çocuk tutanamamış oluşmadan atmıştı vicut o zamn değer 5.0 olması gerekirken benim 5,3 tü dr.negatif dedi gönderdi sora iş yerime bi dr.gelmişti kadın doğumcu sohbet esnasında bi bakıyım dedi sora o dedi bu şüpheli olmuş eğer adetin geçmeye devam etseydi embriyo oluşabilseydi bu değer yükselirdi falan demişti canım o yüzden sordum
Değer kaç bilmiyorum canım ya telefonla aradık o an hastası da vardı sadece negatif olduğunu söyledi.
Günaydııınnnn :)
Herkese mutlu huzurlu ve keyifli bi gün dileriimmm
Günaydın canımcım... hayırlı güzel günlerimiz olsun inşallah...
canım benim oğlum 6 yaşında teyzesi ellerinden öper.. 1.sınıfa gidiyor.. 2.çocugu çalıştığım için düşünemedim maalesef.. sonra karar verdik artık olsun dedik korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama maalesef Allahın takdiri devam etmedi. Oğlum çok istiyor kardeşi olsun bende istiyorum tabi yeni bir bebiş yeni heyecan.. o duyguları ne kadar yaşasak azdır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. oğlum beni hala hamile zannediyor.. Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tekrardan.. hepimize...
Nasılsın moonspellcim hala kırmızılar yok dimii :)
Maşallah yaaa Allah bagışlasın rabbim acısını göstermesin hiç
2.si de olucak inşallah rabbim tez zamanda sana bi evlat ogluna bi kardeş nasip etsin inşallaahh
Büyük bi başarıylaa mutfagı batırdım sabah krep yapıyım dedim eşim sever hamur yalnışıkla aygaza ve yanına devrildi her taraf battı(
yeni bitrdim sayılır temizligi bende bittim amaa(
kaldı bi kaç saat :))
dr olmaz dediyse demekki problem yok..eşin açısından da herşey yolunda olduguna göre gereksiz stres yapma bence seni olumsuz etkiler
umut dolu haberler bunlar ne güzeell
inşallah rahim filmine falan gerek kalmada bu ay müjdeyi alırsın
Benimde vize notlarım yüksek finalde ne alırsam alıyım çan dan kurtarırım diye gevşedim sanırıım :))
ama toparlanmam lazım çünkü dgs ye giricem ve diploma notum yüksek olsun istiyorum:18:
ne güzellll 2 si birden çatlasın ki sansın yükselsin
gecicek annesiii az kaldı :))
şurda 2 3 haftaya bişeyin kalmaz inşallaaahhh
yine dedigine göre önceden olmuştun
dikkat etmek lazım yaa eger şüphelendiysen iyice ilerlemeden heen git doktora da bi fitille halledersn
Yok canım gelen giden
krep miiii, ben de çok severim eşim de:))) ellerine sağlık, arada öyle sakarlıklar oluyo naapçaksın. iş başa düşüyo öyle durumlarda da.
ne güzel işte aman gelmesin :)
belkide 9 ay hiç gelmez:)
ya da şöyle dua edelim hakkında hayırlısı ne ise o olsun gelicekse hemen gelsin gelmicekse 9 ay gelmesin
tehdit eder gibi oldu
ayy aynen öylee ki evimin temizligini yapalı çok olmamıştı durduk yere iş çıkarttım
neyse ki geçti bugünde erken uyandım ögleden sonra da evde yokum bakalım :)
sen nasılsın cemrecim ?
çok sağol canım inşallahhh,Allah hepimize gönlümüzdekini verir inş.
Canım o kimyasal gebelik oluyor embriyo oluşmadan atılıyor vücuttan. Bende bu ay yaşadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
8 9 gün az değil normalde en fazla 3 4 gün geçer ama senin baya olmuş canım inşallah adet olmazsın
Değer kaç bilmiyorum canım ya telefonla aradık o an hastası da vardı sadece negatif olduğunu söyledi.
Bakalım ya cumaya kadar gelmeZse direk kadın hastalıkları polikiliniğine gitçem canım,bugün kan değerinide öğrenmeye çalışçam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel işte aman gelmesin :)
belkide 9 ay hiç gelmez:)
ya da şöyle dua edelim hakkında hayırlısı ne ise o olsun gelicekse hemen gelsin gelmicekse 9 ay gelmesin
tehdit eder gibi oldu
ayy aynen öylee ki evimin temizligini yapalı çok olmamıştı durduk yere iş çıkarttım
neyse ki geçti bugünde erken uyandım ögleden sonra da evde yokum bakalım :)
sen nasılsın cemrecim ?
inşallah düşükte olsa umud edebilecegin bi deger olurda cumaya kadar gelmez yaaa
0,1 in altındaymış sonuç bugün danışmadan alcam sonuç kağıdını da ...
varsa çıkardı gibi geldi bana şimdi, değeri görünce, yine de moralini bozmak istemem ama, bikaç gün daha bekleyip doktora git istersen cnm, kist falan olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?