Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

oyyyy ne demeeekkk anlat tabi ne şişirmessiii :)
kız normalde haftalarca hatta aylarca evden çıkmadıgım olur malum gurbetteyim ve küçücük yer...ama bu ara öyle denk düştü ve hep peşpdeşe çıkıyorum resmen
bende özledim burda doya doya yazmayı yaaa
bu arada benimde bugün bitti ayy 9 gün resmeeennnnn bi daha ki bata yıllaaarr var sanki :))
neyse bat tı tarihti hesaplamıcam inşalllaah son ana kadar bu sözüme uyarım :)

klomen kullanman iyi olmuş dedigin gibi erkene çekmiş oldun neticeyide daha erken alırsın inşallah..
O boşa zaman kaybetmeyi bende düşünüyorum bu ay adet olursam hemen randevu alıcam zaten bi yıl olmasına ne kaldı şurda...gecen ay gitsem mi dedim ama adetin 3.gününe boş yoktu gidemedm...

bi de bu ay farklı bi kaç şey denicem bakalım hayırlısı yaaa :))
bende senin kafanı şişirdim iyi miiii

Kist ağrı falan yapmaz mı bende hiç bişey yok

Şuan şaşkınım sadece adetim neden gecikti anlayamadım :18::18::18::18::18:

Bende de düşükten sonra kist oluşmuştu ve agrı falanda yoktu...sadece adet olamamıştım leke görüp söklemedim bi hafta doktora gidnce de kisti ögrendim ama o korkulcak bişey degil hemen geçiyor ...bazıları dogum kontrol hapı veriyo ben onu istemedim hormon düzenleyici verdi ama ilac kullanmadan sogan suyu ile geçti benim ki

inşallah sende bunların hiçbiri yokturda müjdeyi alırsın

ne denicennn??? bana da söööle:))) haaa şu şekil olayı mı:)))
yaaa ben de bu ay için çok hevesliydim, soğan kürü ya da incir kürü bi de bal çörek otu tarçın, seç beğen al:)))
bunlardan denicektim ama, klomen verince doktor, deneyemiyorum. sadece dün incir aldım günde iki tane yerim diye düşünüyorum. ama başka bişi yapamıom ilaç kullandığım için. eşim için de kaju fıstığı keçiboynuzu aldım:))) haa bi de keçiboynuzu pekmezi bi de muz aldım:))))
bugünden itibaren kamp başlasııınnnn!!!!! düddürü düüüüüüüüüüüüüütttttttt

Bende hiç bi leke falanda yok bakalm bekliyim cumaya kadar,teşekkür ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kararsızım canım ya. Arkadaşımda yaşayıp üzerine bebeğin kalbi durunca bilemedim ne yopaam.

Kist ağrı falan yapmaz mı bende hiç bişey yok

yaw sende kist olmasın zaten canım arkadaşım. ben öyle fikir yürüttüm zaten. olcak diye bişi yokki. bazen mevsimlerden de gecikmeler yaşanabiliyo, tabi bir de stresten. amaaannn boşver, belki de bebiştir:))) geç döllenmedir. bilemiyoruzki. biz sadece fikir yürütüyoz. en güzelini doktor bilir. cuma gittiğinde, anlaşılır her bişi. sen içini ferah tut.

Çok kararsızım canım ya. Arkadaşımda yaşayıp üzerine bebeğin kalbi durunca bilemedim ne yopaam.

canım kalpp durmasının kimyasalla ne alakası varki o tamamen farklı bişi yani iki kere doğum yapıp ikincide kalbi duran bebekler var yada hiç hamile kalmayıp ilk kaldığı bebekte olanlar var o rabbimin taktiri kimyasalla alakası bile yok

Valla nerde o üstüne ceket attığında hamile kalan kadınlar yaa eskidenmiş herhalde 5 kişiden 4 ü çocuk için uğraşıo . Allahım sen günah yazma...psikolojide alt üst oluyo bu kadar zor olacagını düşünmemiştim...

soğan kürünü nisan ayı için denedim olmadı inciri çok sevemiyorum maalesef bal çörek otu ve tarcın da adeti geciktirdigi oluyomuş zaten siklusum 35 gün bi de gecikirse kabusum olur o yüzden onu da yapamaaamm :))
ama günde 2 incir daha dogrusu sadece yumurtlama döneminde zorla yicem bende bakalım hayırlısı :))

Bende hiç bi leke falanda yok bakalm bekliyim cumaya kadar,teşekkür ederim..

hayırlı haberi alırsın inşallah tez zamanda

ben severim inciri ama, şekli ve lezzeti iyi olcak, yoksa inceleye inceleye bi hal oluom, en sonunda da yemiom:)))
eşim yalnız dün çokkomikti. aktardayız, ben şunu da alalım bunu da alalım diom gitti 100 lira diye espri yapıo. sonra da dioki, bukadar pahalıya maal olacağını bileydim, ben iki kat daha fazla çalışırdım bebek için diyo:)))

Son düzenleme:

ahh ahhh şu miniklerimiz bi gelse de bu çabaların ve stresin keyfini sürsek yaaaaa çok istiyorum cemreeeeeeeeeee

ben de regl olunca doktora gittiğimde söyledim. dedimki, filmlerde hemen hamile kalınıyo, bilinçaltımıza bunu kazımışlar, şimdi bu süreç zor ve yorucu geliyo bize, hemen olsun istiyoruz dedim. cevap şu; ama ilk seferde hamile kalan da çokk ben de evet onlar film ama sadece falan dicek diye beklerken, acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. okulda hocalar, bu sene çocuk düşünüos diyo, hooop hamile kalıyo. 2. dönemi de kapatıyo. planlı gebelik yaniii. biz planı falan boşverdik. yeterki olsun dios ama aylardır bizim bebişlerr yoookkk. gelsinler ama artık dimiiii
ayy iyice psikopata bağladım yalnız:))))

ahh ahhh şu miniklerimiz bi gelse de bu çabaların ve stresin keyfini sürsek yaaaaa çok istiyorum cemreeeeeeeeeee

ben deeeee
bence de sen de bu aydan sonra bebiş gelmezse doktora git. hem genel bi kontrol olur. hem de merak ettiklerini sorarsın.
ama kendim için bu ay da olmassa, tüplerden şüphelencem iice. çünkü 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum, doktor şu gün olsun diyo oluyo. ama ortada bebek yok. tabiki Allah'ın takdiri ama, ben sadece tıbben yapılcak bişiler varsa, ertelemeyelim derdindeyim. gerçi doktorum da çözüm odaklı bi doktor. kendisi de önerebilir. iki buçuk aydır ona gidiyorum. süreci hızlandırmak için elinden geleni yapıyo. neyse gidişata göre karar vercem.

Hakkımızda hayırlısı olsun cemrecim :)
Geçen diyorum böyle ugraşmak beklemek ne zor hemen tüp bebek mi yapsam
işin şakası bi yana cidden bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazen de beklemek çok zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…