- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Hakkımızda hayırlısı olsun cemrecim :)
Geçen diyorum böyle ugraşmak beklemek ne zor hemen tüp bebek mi yapsam
işin şakası bi yana cidden bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazen de beklemek çok zor geliyo
Allah burada bebek hasreti ile kavrulan kişilere bebek sahibi yapsın inşallah. İçimden size dua etmek geldi :)
canım bugün nasıl oldun. sancın var mı?
canım kalpp durmasının kimyasalla ne alakası varki o tamamen farklı bişi yani iki kere doğum yapıp ikincide kalbi duran bebekler var yada hiç hamile kalmayıp ilk kaldığı bebekte olanlar var o rabbimin taktiri kimyasalla alakası bile yok
Allah burada bebek hasreti ile kavrulan kişilere bebek sahibi yapsın inşallah. İçimden size dua etmek geldi :)
günaydın canım bugün iiyimde gece çok hastalandım ateşim 40 dereceye çıktı havale geçiricem die çok korktu eşim duş aldırdı buz koydu öle düşürdük anlamıyorum ya böle bebek olmaz bende bişi var anlamadımnapcağımı şaşırdım cemrecim yaa
Canım hani rahim hazır olmazsa vücut dinlenmezse etkiler mi diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktor ne diyor canım Çok geçmiş olsun
ben etkileyeceğini zannetmiorum bazen taktiri allaha bırakmak gerekio
günaydın canım bugün iiyimde gece çok hastalandım ateşim 40 dereceye çıktı havale geçiricem die çok korktu eşim duş aldırdı buz koydu öle düşürdük anlamıyorum ya böle bebek olmaz bende bişi var anlamadımnapcağımı şaşırdım cemrecim yaa
Günaydııınnnn :)
Herkese mutlu huzurlu ve keyifli bi gün dileriimmm
Eşimle de konuşayım da canım bende beklemek istemiyorum aslında
Çok çok geçmiş olsun 40 derece az bi ateş dğeil yani aman dikkat edin canm. Kist benim de vardı ve çok şiddetli ağrı yapıyor normalde adet sancısından farklı aşağı doğru baskı yapar gibi bi ağrı oluyor. Ama ateş yaptığına tanık olmadım.
çok teşekkür canımda bende kist yokki tatlım
Evet yoktur yani onu demek istedim canım :) Kistten bahsedilmişte o yüzden yazayım için rahatlasın dedim
:)ii yaptında aceba kist olabilirmiki bak aklıma koydun şimdi :) daha 9 gün önce gitmiştim dr.a simir testide yaptırmıştım ama temiz çıkmıştı yani :))) bu kist belirtileri nasıl oluo biraz anlatırmısın aklıma sokan sen oldun :)))
Aaa ben siz bahsedince yazayım dedim tatlım yaa :) Dediğim gibi ağrı oluyor artı zaten doktora gittin ve baktıysa hiç endişe etme zaten olsa orda görürdü ve senin ağrın yok zaten canım
yapma yawüzüldüm şimdi bak. bebek olmasa regl olman gerekirdi ama, sen zamanında oluyon çünkü hep, öyle demiştin.
neyseki ateşin düşmüş. inşaallah hayırlı sağlıklı bir bebiştendir tüm bunlar...
ben de regl olunca doktora gittiğimde söyledim. dedimki, filmlerde hemen hamile kalınıyo, bilinçaltımıza bunu kazımışlar, şimdi bu süreç zor ve yorucu geliyo bize, hemen olsun istiyoruz dedim. cevap şu; ama ilk seferde hamile kalan da çokkben de evet onlar film ama sadece falan dicek diye beklerken, acı gerçekle bir kez daha yüzleştim. okulda hocalar, bu sene çocuk düşünüos diyo, hooop hamile kalıyo. 2. dönemi de kapatıyo. planlı gebelik yaniii. biz planı falan boşverdik. yeterki olsun dios ama aylardır bizim bebişlerr yoookkk. gelsinler ama artık dimiiii
ayy iyice psikopata bağladım yalnız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?