Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben de her regl olduğumda diyorumki, bu ay hiç hesaplamıcam, araştırmıcam, doktor bi ilaç veriyo ben hemen onunla ilgili araştırma yaparken buluyom kendimi:))) nolcak bu halimiz bilmem. geçen sene eylülde üye olmuştum buraya. ozamandan bu yana burda tanıdığım biçok arkadaş hamile kaldı. bebeklerini bekliyoooo.ailede akrabalar bebeğe karar verdiğimizi bildikleri için sorup duruyolar. oooff oofff

canım bugün nasıl oldun. sancın var mı?

günaydın canım bugün iiyimde gece çok hastalandım ateşim 40 dereceye çıktı havale geçiricem die çok korktu eşim duş aldırdı buz koydu öle düşürdük anlamıyorum ya böle bebek olmaz bende bişi var anlamadım napcağımı şaşırdım cemrecim yaa

Canım hani rahim hazır olmazsa vücut dinlenmezse etkiler mi diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor ne diyor canım Çok geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok çok geçmiş olsun 40 derece az bi ateş dğeil yani aman dikkat edin canm. Kist benim de vardı ve çok şiddetli ağrı yapıyor normalde adet sancısından farklı aşağı doğru baskı yapar gibi bi ağrı oluyor. Ama ateş yaptığına tanık olmadım.

çok teşekkür canımda bende kist yokki tatlım

Evet yoktur yani onu demek istedim canım :) Kistten bahsedilmişte o yüzden yazayım için rahatlasın dedim

:)ii yaptında aceba kist olabilirmiki bak aklıma koydun şimdi :) daha 9 gün önce gitmiştim dr.a simir testide yaptırmıştım ama temiz çıkmıştı yani :))) bu kist belirtileri nasıl oluo biraz anlatırmısın aklıma sokan sen oldun :)))

Aaa ben siz bahsedince yazayım dedim tatlım yaa :) Dediğim gibi ağrı oluyor artı zaten doktora gittin ve baktıysa hiç endişe etme zaten olsa orda görürdü ve senin ağrın yok zaten canım

yapma yaw üzüldüm şimdi bak. bebek olmasa regl olman gerekirdi ama, sen zamanında oluyon çünkü hep, öyle demiştin.
neyseki ateşin düşmüş. inşaallah hayırlı sağlıklı bir bebiştendir tüm bunlar...

Aaa ben siz bahsedince yazayım dedim tatlım yaa :) Dediğim gibi ağrı oluyor artı zaten doktora gittin ve baktıysa hiç endişe etme zaten olsa orda görürdü ve senin ağrın yok zaten canım

:)))) ara bi ağrı oluoda ama adet ağrısı gaz sancısı başkada bişi olmuo gerçekten belki ikinci yumurtam çatlamamıştır kiste dönüşmüştür olurmu olur yani bebiş haberini beklerken böle bişide olabilir hazırlıklı olmaz lazım

inşallah canım doğru bigün bile gecikmeyi bırak aynı saatinde olurdu okadar düüzenliydi ama korkuorum artık yaa inş bebektendir inşallah

Kahve lekeler gelmeye başladı,sanırım stresten öyle bir sıkmışım ki vücudumu olmadığını öğrenince rahatlayıp regl oluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…