Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kahve lekeler gelmeye başladı,sanırım stresten öyle bir sıkmışım ki vücudumu olmadığını öğrenince rahatlayıp regl oluyorum....

banada hep öyle olur canım. reglim biraz geciksin hemen test yaparım negatif çıkınca daha ogün regl olurum. herşey psikolojik da biz nasıl engellices bunu bilmiyorum. bu işin kitabını okumuş biri olarak, kendimi düşünmekten alamıyorum:)))

Şimdi ilk işim ovü.testi sipariş edeyim bana bi yardım edin bide hiç bi şey denememiş biri olarak ne kürü deneyeyim bu ay ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana özel mesaj attım canım...

Şimdi ilk işim ovü.testi sipariş edeyim bana bi yardım edin bide hiç bi şey denememiş biri olarak ne kürü deneyeyim bu ay ???

Ben de ilk defa bu ay soğan kürüne başladım ve ovü testi aldım internetten. Şu anda soğan kürünün 4. günündeyim testi yapalı da 4 gün oluyor işte

Tesekkur ederm cnm esime diycem bide ona test yaptiralm diye bakalm hayirlisi

Tesekkur ederm cnm esime diycem bide ona test yaptiralm diye bakalm hayirlisi

Yaptırın tabi en azından bişey aklınızdan silmiş olursunuz yada bişey varsa bile geç olmadan tedaviye başlayıp çözüm bulursunuz inşallah canım. Ama ürolog kendisi de söyler zaten ultrasonu falan bizimki istemişti bizden

Tmm canım aldım cevabı teşekkürler sipariş ettim, bide diğer konuda ne dersin neler uygulayayım ve nasıl ? soğan kürü falanmı uygun olur bana ?

:)) ben de bilmiyorumki cnm. iltihabın akıntın varsa soğan kürü yapabilirsin. incir kürü ve bal tarçın çörek otu için de yumurtalarının gelişip gelişmediğini bilmen gerekir diye düşünüyorum. çünkü gelişen yumarta çokhızlı büyüyüp kist yapma riski olabilir bu kürleri kullanınca. tabi bunlar benim fikirlerim. karar yine senin arkadaşım.

Bir sorunun yoksa bir şey kullanma diyorsun yani ?

ben bu ay klomen kullanıyorum cnm onun için kür falan yalan oldu benim de:) ama yine de günde iki tane kuru incir yicem. normalde kaynatıp suyu içiliyo ama ben yapmıcam bu ay. bir de hergün biraz yürüyş yapmaya karar verdim. rahme oksijen gitmesi çok önemliymiş hamile kalmakta, bi hbrde izlemiştim. kadın yıllar sonra nefes kontrolü ile hamile kalmış. nefes egzersizlerine gidemeyeceğim için, ben de yürüyüş yapmaya karar verdim. bi arkadaşım da hamile kalmakta zorlanıyodu. dikkat etmiş çok yürüyüş yaptığı koşuşturduğu ay hamile kalmış. gerçi düştü onun bebeği de ama, ben yürüyüşün etkili olduğunu düşşünüyorum:))) tavsiye ederim. bu ay denicem.

Kafanı şişirdim bugün kusura bakma,birden olumsuzu görünce ne yapçağımı şaşırdım çok sağol..

Son düzenleme:

Ewt haklisn ccnm ya sogan kurunu nasl yapiyosn nezamn baslamk gerekiyo bide olcu nedir tadi nasl oluyo bide icini temzlesin diyemi yapiyosn bndede bu ara mantar var ve surekli akintm olur dun dk.gttim fitil verdi olmadi bnde yapim sogan kurunu bide bn sey duymustm incir havuc kuru incir yumurtaliklari cogaltiyoms havuc catlatiyomus ya bn cok usenirm bole seyler yapmaya ama napalm bebegimiz olsnda y

Aaa bnu bilmiyodum bnde yuruyuse basladm iki haftadr zayiflamk icn supermiz ama inan ck dinc oluyo insan nebilim sanki vucudum acildi yani

Aaa bnu bilmiyodum bnde yuruyuse basladm iki haftadr zayiflamk icn supermiz ama inan ck dinc oluyo insan nebilim sanki vucudum acildi yani

bende öyle düşünüyorum. bikaç duyduğum şey de beni buna yöneltti cnm. bu ay bol bol yürüyüş yapçam bakalım işe yarıcak mı:)))
sen de başlamışsın ne güzel. gelsin bebişlerrr

Soğan kürünün tarifi saraçoğlunun kendi sitesinde de var canım öğlen akşam içiyorum yemeklerden önce. Bi tane yemeklik soğanı klorsuz 2 bardak suya koyup kaynatıyorum 5 dk sonra süzüp ılık içiyorum. Normalde ben de çok üşenirdim ama napalım herşeyden medet umar oldum. Eşime de keçiboynuzu yapıyorum ocakta tencereler tavalar doluyor her akşam Benim testlerimde sorun çıkmadı alsında ama yumurtalıklara iyi geliyormuş diye içiyorum bende. Bu ay soğan kürü bi dahaki aya incir kürü düşünüyorum eğer bu arada hamile kalamazsam. Bi de gün aşırı ilişki diyorlar ama ben bu ay baya bi üstüne düştüm bu işin her gün yapmaya çalışıyorum. Bi yandan da yumurtlama dönemimi takip ediyorum. Bi de ilişkiden sonra yatıyorum sabah duş alıyorum onun da etkisi oluyor diyorlar. Başkada ne yapıyorum ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara kaldırıp yatıyorum 15 dk.

oh oh maşallah topiğimiz bu ay çalışkan annelerle dolup taşıcak:)))

oh oh maşallah topiğimiz bu ay çalışkan annelerle dolup taşıcak:)))

İnşallah inşallah Geçen aylarda pek üstünde durmadım bi de arada hasta oldum dikkat etmedim ovü gününe ama bu ay elimden geleni yapıyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…