Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlaarrr selam:) guzel hbrlerle geldim. Rahim filmi cekildim bugun. Doktora daha gostermedim ama okudum raporu, normal yaziyo cok sukur. Zaten cok kisa bi rapor. Anlasilmicak bisi diil. Rahatladim yaaa,cok korkuyodum bisi cikarsa diye. Tabi ilk rahatlamadan sonra, ozaman niye olmuyo acaba diye dusunmedim degil. Allah bilir bize de sabretmek duser diyip toparlandim hmn. Hormon testlerim de normal cikmisti. Esimin testi de normal. Hayirlisi bakalim.

çok geçmiş olsun normal çıkmasına sevindim canım.

geçmiş olsun cnm çok sevindim senin adına o zamannnnnnn gelsinnnn bebişşşşş

Mesajını yeni gördüm canım.
Korunma vermemesine sevindim.
Hadi hayırlısı bakalım

kız kendime o kadar kızıyorum ki 23 de evlen bekle 3 sene neyi bekliyosam korun bide sanki garantim var manyak kafam benimmmm

insan olacak zannediyor çünkü hemen valla bende öyle zannediyordum sıkıntı yoksa hemen olur diyodum ikinci ay hamile kalamadığımda oturup ağlamıştım hey gidi günler hey şimdi üzerinden 1 yıl geçti ve hala hamile değilim aslında hamileydim de olmadı işte biliyosun hala uğraşıyoruz Allah daha fazla uğraştırmaz inşallah kimseyi tabiki

bende 4. yada 5. ayımda hamile kaldım dediğin gibi o zaman hiç olmayacak sanmıştım şimdide bu ay 3. ayım bakalım ne kadar bekliycez birde ilkinde benim biliyosun iğneyle oldu şimdide yine iğne mi yaptırmam gerekiyor bilmiyorum iğneyide hiç istemiyorum ALLAH BİLİYO

çatlama iğnesi mi anladım canım klomensiz olsun istiyosun anlıyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…