- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
kız yok ne hissetmesi sus seninki psikolojiktir
Kizlaarrr selam:) guzel hbrlerle geldim. Rahim filmi cekildim bugun. Doktora daha gostermedim ama okudum raporu, normal yaziyo cok sukur. Zaten cok kisa bi rapor. Anlasilmicak bisi diil. Rahatladim yaaa,cok korkuyodum bisi cikarsa diye. Tabi ilk rahatlamadan sonra, ozaman niye olmuyo acaba diye dusunmedim degil. Allah bilir bize de sabretmek duser diyip toparlandim hmn. Hormon testlerim de normal cikmisti. Esimin testi de normal. Hayirlisi bakalim.
Kizlaarrr selam:) guzel hbrlerle geldim. Rahim filmi cekildim bugun. Doktora daha gostermedim ama okudum raporu, normal yaziyo cok sukur. Zaten cok kisa bi rapor. Anlasilmicak bisi diil. Rahatladim yaaa,cok korkuyodum bisi cikarsa diye. Tabi ilk rahatlamadan sonra, ozaman niye olmuyo acaba diye dusunmedim degil. Allah bilir bize de sabretmek duser diyip toparlandim hmn. Hormon testlerim de normal cikmisti. Esimin testi de normal. Hayirlisi bakalim.
yok canım ya hafiften akıntımda başladı zaten amannnnnnnn neyse ne ya moral bozmak yok yola devam
yok canım ya hafiften akıntımda başladı zaten amannnnnnnn neyse ne ya moral bozmak yok yola devam
cnm hem senin 24 de değilmi bat daha erken diğil mi akıntı için
derin senin yaşın küçük galiba tatlım baksana eşin daha çok istediğine göre keşke bende küçük olsaydımmmmmmmmmmmmm
evet bana doktor söylemişti oda çok şaşırmıştı ama olabiliyo yani
hadi hayırlısı inşallah tutar :)
Herkese merhabaaa :)
Ben bugün yoktum ama burda muhabbet koyuymuş
Siz burdayken olmak isterdim ama nasip:)
Malum bugün doktora gittim degerim tam sıfırlanmamış ama doktorum normal oldugunu yavaş yavaş vucudun tamamen atacagını söyledi..
ve herşeyin çok yolunda oldugunu korunmama gerek olmadıgını söyledi :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yaa
Ben 25 eşim 31 yaşında canım.
Ben bile yaşlandım bea
morale ihtiyacım varcanımı sıkmak istemiyorum çünkü
biz ölelim ozaman
sıkacak bişey yok cnm şükürler olsun bizim bebeğimiz oluyo yine olacak inşallah
ben ölü taklidi yapmaya başladım bile:104:
kız kendime o kadar kızıyorum ki 23 de evlen bekle 3 sene neyi bekliyosam korun bide sanki garantim var manyak kafam benimmmm
insan olacak zannediyor çünkü hemen valla bende öyle zannediyordum sıkıntı yoksa hemen olur diyodum ikinci ay hamile kalamadığımda oturup ağlamıştım hey gidi günler hey şimdi üzerinden 1 yıl geçti ve hala hamile değilim aslında hamileydim de olmadı işte biliyosun hala uğraşıyoruz Allah daha fazla uğraştırmaz inşallah kimseyi tabiki
bende 4. yada 5. ayımda hamile kaldım dediğin gibi o zaman hiç olmayacak sanmıştım şimdide bu ay 3. ayım bakalım ne kadar bekliycezbirde ilkinde benim biliyosun iğneyle oldu şimdide yine iğne mi yaptırmam gerekiyor bilmiyorum iğneyide hiç istemiyorum ALLAH BİLİYO
çatlama iğnesi mi anladım canım klomensiz olsun istiyosun anlıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?