Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Cok iyi hasi hayirlisi anestezili yaptirdin galiba

çalışmayıp ta ne yapıcaz canım benim ya ben hep çalışıyorum tembel insanın çocuğu olmazmış annem bana öyle derdi hep ama çalışmakla iş bitmiyo tabi kısmet nasip bu işler..
Bncede annen dogru demis cnm nasip tabiki olucak ins sabir sabir ama az kaldi ins hepimiz tek tek patlaticaz bomba habrrleri

Ons yine nasip eder cnm dedigin gbi onlarda istiyo biz uzulmeyelim diye bisey demiyo hayirlisi

Mide bulantısı 6. Haftadan önce başlamaz canım ama göğüsler acır ve adet olcakmış gibi ağrıda oluyo

Canim benim her adet doneminde mide bulantim olur hatta kustugumu bile bilirim oyuzden zaten bence adet olucam cunku bugun ovl testim siliklesmis

Ayy canım benim hadi gözün aydın. Maşallah. . Çok şükür böyle atlattin. Aynı zamanda bi arkadaşım dış gebelik geçiriyor. Neler çekti kız çok sevindim canım. .

Teşekkür ederim kromoozooomm :)

ayy geçmiş olsun arkadaşına rabbim şifa versin tahmin edebiliyorum ben sadece dış gebelik ihtimalinde bile ne korkular atlattım bide yaşaması ne zordur agrısı falanda dayanılmaz oluyomuş (
ee igneyle mi düşürdü inşallah operasyona falan gerek kalmamıştır

cnm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ALLAHIM bir daha yaşatmasın. korunma olmaması da çok ii

teşekkür ederim didemcim...korunma vermemesi benim için pek bişey ifade etmedi ya :)
zaten bi önceki dşükle bunun arası 8 ay şimdi yine kolay hamile kalacagımı sanmam :)

amin canımm tez zamanda darısı başınıza inşallah.

amin bekleyen isteyen herkesin başına inşallaah

Buralardayım tatlım. Eşim ramazan boyunca evde o yüzden sık giremiyorum

Helal olsun şekerim

fırsat buldukçaa koş gel :)
gerçi bu ara bende pek giremiyorum ama olsun

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,bugün çok daha iyiyim dokunmadığım ve yaslanmadığım sürece ağrım yok :)

tamamen toparlarsın inşallah yaaa

o zaman bugünü es geç yarın yaparsın kuzum dört gün üstüste olmaz heralde zaten canlı hücre kalmamıştır adamı boşuna hırpalama :)

Kizlar sizin su azminize hayranim valla zafere giden yolda emin adimlarla calismalari surduruyosunz neguzel allah calisani sever kocalarinizada helal olsun valla allah mukafatini verir ins bnimki bildinz tirtt

bende hayranım didemle lucinin enerjisine yaaa maşallaaahhh

cemreciiiiiiiiimmmmmmm çok sevindim senin adına hadi geçmiş olsuunnn
ne güzel demekki hç bi sorun yok sadece rabbimin tayin ettiği vaktin gelmesini bekliceksiniz hayırlısı olsun inşalaaahhh
minigin çok bekletmicek inşallaahhh

Mesajını yeni gördüm canım.
Korunma vermemesine sevindim.
Hadi hayırlısı bakalım

hakkımda hayırlısı olsun derin tabi ki ama düzenimin oturması bile zaman alır gibi geliyo bakalım ne kadar daha beklicez

Aynen canım çok ağrıları var. 2 kez oldu iğne hemde. Çarşamba kontrolü var dusmemisse ameliyat olacak. Hayırlısı artık. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bir an önce şu güzel günlerin yüzü suyuna..

ayyy çok üzüldüm yaa rabbim şifa versin inşallah operasyona gerek kalmaz (
aminnn inşallaaahhhh cümlemizee

Uhicim nerdeydin gelmedin bugun buraya

idicim pc ile ilgili sıkıntıları maalesef gündüz gelemedim (
inşallah yarın başka sorun çıkarmazsa burdayım

Canım nasıldı film ben de düşünüyorum da çok korkıyorum acıdı mı anestezili mi oldu nerde oldu cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cümletennnn günaydınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…