Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bugün herkes çok sessiz ramazanın son 10 gününe girmişiz kızlar kadir gecesi son 10 günün içindeymiş Allah dualarımızı kabul etsin.

merhaba bende yeni katıldım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır uğasıyoruz olmadı ( antalyada yasıyorum ve alanında cok basarılı özellikle sebepsiz hamile kalamayanlarda mükemmel bir tedavi süreci olan Ali fuat hoşgör gitmeye karar verdim.alttan muayene yaptı daha sonra rahim filmi cektirdim herşey normal sadece rahmimde cok az eğiklik var bu da hamile kalmaya engel değil ama düşük riski %20.eşimede sperm testi yapıldı o da temiz çıktı.adetimin 3.günü yani dün gittim bana serophene verdi günde 2kez 5 gün kullanıcam 11.günümde tekrar cağırdı.kendimizi dr.bıraktıp hayırlısı dedik çok zor bu günler morelimizi yuksek tutmamız gerek .inşallah hersey güzel umudumuzu yitirmeyelim.Allahım herkeze istediği bebeğini kucağına almayı nasip eder...

dediğiniz gibi olsun kızlar umuda devam

heh şöyleeeee
hayırlısı olsun hakkında tabi kiiii

bugün herkes çok sessiz ramazanın son 10 gününe girmişiz kızlar kadir gecesi son 10 günün içindeymiş Allah dualarımızı kabul etsin.

ayy ben bunun hiç farkında degilim biliyor musuunnn
resen razaman bitmiş haberim yoookkkkk
Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallaah

Aramıza hoşgeldiiiinnnnn
İnan bana 1 yıl çok uzun bi zaman degil...etrafta öyle kimseler görüyorum ki sebebsi yıllarca bekliyorlar...bak ne güzel bi sorunun da yokmuş en güzeli maşallaahh:)
içinde rahat etmiştir hem böylee inşallah çok beklemeden kavusursun mingine

şuan adetsin sanırım listeye eklememi istersen bi dahaki batını söyleyebilir misin

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*buse4545................6 Haziran

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*okyonus..................5 Temmuz

*pamukprenses187....9 Temmuz

*Ceylan8890.............10 Temmuz

*ZehreNur................14 Temmuz..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*eses07....................16 Temmuz

Bat güncellemek isteyen var mıııııııııııııııııı

Selamun Aleyküm Herkese

Ramazanda hiç halim kalmadı son zamanlarda daha çok zorlanmaya başladım bi de sabahları ki hala bu saatlerdede devam eden mide bulantım oluyor önerisi olan var mı acaba sahurda ne yapmalıyım :44:

Tesekkur ederim arkadasiiimmmm
Benim de ustumden bi yuk kalkti gercekten. Hayirlisiyla ins. Gelsin bebislerimizzzz:))) doktorum bu ay da klomen verdi gunde bi tane. Hem korkuyom hem iciyom:) cumartesi gidicem 11.gun oluyo bakcak yumurtalara.bakalim nasil bi manzara ile karsilascam:) sen nasilsin?

Cok iyi hasi hayirlisi anestezili yaptirdin galiba
Yok normal yaptirdim ama,rahim tutup cekme olmadi. Makineyle ustten cektiler. Sadece ttuplere ilac verdiler acik mi diye gormek icin. Oyuzden rahat gecti canim. Cok tesekkurler.
çok geçmiş olsun normal çıkmasına sevindim canım.

geçmiş olsun cnm çok sevindim senin adına o zamannnnnnn gelsinnnn bebişşşşş

Kizlaaar cok saolun yaa bu da gecti,sirada hangi asama var bakalim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…