- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
cümletennnn günaydınnnnnnnnnnnn
Yolculuk bugün canım. Belki de bir süre giremem söz vermiyim :)
iyi yolculuklar şekerim nereye gidiyosun?
didem uykunu aldın mı bu gece
son 6 gün didoşum yok gibi ama regliyi bekliyorum hayırlısı bakalım kuzum.olmadı ama yinede alamadım bu defada teravihten sonra sahura kadar iş yaptım sahurdan sonra yattım :85: sen ne haber balımmmm
son 6 gün didoşum yok gibi ama regliyi bekliyorum hayırlısı bakalım kuzum.
Hadi hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer yaa
Batman'a mı geliyorsunuz ?
heeeyyy du bakalım
niye adeti bekliyorsun ki kırmızıyı görene kadar umuda devaaamm
son 6 gün didoşum yok gibi ama regliyi bekliyorum hayırlısı bakalım kuzum.
dediğiniz gibi olsun kızlar umuda devam
bugün herkes çok sessiz ramazanın son 10 gününe girmişiz kızlar kadir gecesi son 10 günün içindeymiş Allah dualarımızı kabul etsin.
merhaba bende yeni katıldım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır uğasıyoruz olmadı( antalyada yasıyorum ve alanında cok basarılı özellikle sebepsiz hamile kalamayanlarda mükemmel bir tedavi süreci olan Ali fuat hoşgör gitmeye karar verdim.alttan muayene yaptı daha sonra rahim filmi cektirdim herşey normal sadece rahmimde cok az eğiklik var bu da hamile kalmaya engel değil ama düşük riski %20.eşimede sperm testi yapıldı o da temiz çıktı.adetimin 3.günü yani dün gittim bana serophene verdi günde 2kez 5 gün kullanıcam 11.günümde tekrar cağırdı.kendimizi dr.bıraktıp hayırlısı dedik çok zor bu günler morelimizi yuksek tutmamız gerek .inşallah hersey güzel umudumuzu yitirmeyelim.Allahım herkeze istediği bebeğini kucağına almayı nasip eder...
heh şöyleeeee
hayırlısı olsun hakkında tabi kiiii
ayy ben bunun hiç farkında degilim biliyor musuunnn
resen razaman bitmiş haberim yoookkkkk
Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallaah
Aramıza hoşgeldiiiinnnnn
İnan bana 1 yıl çok uzun bi zaman degil...etrafta öyle kimseler görüyorum ki sebebsi yıllarca bekliyorlar...bak ne güzel bi sorunun da yokmuş en güzeli maşallaahh:)
içinde rahat etmiştir hem böylee inşallah çok beklemeden kavusursun mingine
şuan adetsin sanırım listeye eklememi istersen bi dahaki batını söyleyebilir misin:16
hosbulduk tesekkurler iyi dilekleriniz için 8 agustos beklenmekte ama umarım gelmezler :))
hosbulduk tesekkurler iyi dilekleriniz için 8 agustos beklenmekte ama umarım gelmezler :))
Tesekkur ederim arkadasiiimmmmcemreciiiiiiiiimmmmmmm çok sevindim senin adına hadi geçmiş olsuunnn
ne güzel demekki hç bi sorun yok sadece rabbimin tayin ettiği vaktin gelmesini bekliceksiniz hayırlısı olsun inşalaaahhh
minigin çok bekletmicek inşallaahhh
hakkımda hayırlısı olsun derin tabi ki ama düzenimin oturması bile zaman alır gibi geliyo bakalım ne kadar daha beklicez
Yok normal yaptirdim ama,rahim tutup cekme olmadi. Makineyle ustten cektiler. Sadece ttuplere ilac verdiler acik mi diye gormek icin. Oyuzden rahat gecti canim. Cok tesekkurler.Cok iyi hasi hayirlisi anestezili yaptirdin galiba
çok geçmiş olsun normal çıkmasına sevindim canım.
geçmiş olsun cnm çok sevindim senin adına o zamannnnnnn gelsinnnn bebişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?